Bursa Zübeyde hanımda doğum yapanlar

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
merhaba konu başlığındaki gibi bursa Zübeyde hanımda doğum yapanlar fikir ve görüşlerinizi çok merak ediyorum. nasıl bir hastane hijyen konusunda sıkıntılı olduğunu duydum çok. oğlumu şevket yılmazda doğurdum.gayet memnundum ama evime uzaktı. bu sefer Zübeyde olsun dedim ama duyduğum yorumlar canımı çok sıktı. bide bir randevuya gittim poliklinikler berbat ötesi.. bide size danışayım dedim.. fikirleriniz benim için çok önemli :)

not : konunun yeri aslında burası değil biliyorum ama yazdığım forumda kimse cevap vermiyor :KK43:

Hijyeni duymusunuz zaten.

İlgi alaka beklenti ye göre değişir ama düşük.

Zaten hijyen başlı başına yeter uzak durmak için aslında.

Bence başka bir hastane bakın.. Zübeyde Hanımda iki gece kaldım doğum değildi fakat doğumların olduğu kısımdaydık. Bir oda da 4 tane anne 4 tane bebek 4 tane de refakatçi gördüm. İçeriye girilecek gibi değildi, çok havasızdı. Ben orada doğum yapan ve memnun olan görmedim henüz.

merhaba konu başlığındaki gibi bursa Zübeyde hanımda doğum yapanlar fikir ve görüşlerinizi çok merak ediyorum. nasıl bir hastane hijyen konusunda sıkıntılı olduğunu duydum çok. oğlumu şevket yılmazda doğurdum.gayet memnundum ama evime uzaktı. bu sefer Zübeyde olsun dedim ama duyduğum yorumlar canımı çok sıktı. bide bir randevuya gittim poliklinikler berbat ötesi.. bide size danışayım dedim.. fikirleriniz benim için çok önemli :)

not : konunun yeri aslında burası değil biliyorum ama yazdığım forumda kimse cevap vermiyor :KK43:
Annem beni Zübeyde Hanım'da doğurmuş. Pişmanlığını ve anılarını az dinlemedim. Yan sedyede yeni doğum yapan kadını dışkısını tutamamış diye dövdüklerini gözüyle görmüş. Bende doğumun akabinde yere düşürülmüşüm. Tabi bu 22 yıl öncesi ama şimdide durumun farklı olduğunu hiç sanmıyorum. 5-6 yıl önce yumurtalık kisti problemiyle bir uğramıştım, oradan biliyorum..

Ben orda doğdum 90 da annem ziyaretçi sorunu dışında hala daha güzel anlatır
Görümcem 15 sene önce orda doğum yapmış o da memnun hatta kızı rahatsız doğmuş ilk muayenede farkedildiği için hemen tedavi edilmiş
2 sene önce de arkadaşım doğum yaptı orada hijyen sorunu olduğunu söyledi. ilk girdiğinde odanın temizlenmesini istemiş temizlemişler doğumhane iyiydi demişti.

ben özele gidiyorum ama geçen hafta zübeydeye gidip görmek istedim çok hoş bir doktor buldum gerçekten onu oraya fazxla yar etmezler bence yakında gider ama zübeydenin ortamı kötü...bir tanıdığım bugün şu saatlerde doğuma girmek üzere,8 kişilik odaya vermişler ilk berbatmış inşaat varmış bir de içeride ben burda kalmam demiş de 3 kişilik odaya vermişler..hem devletin güvencesine girmek istiyor insan hem de manzarayı görünce kaçası geliyor.

ben özele gidiyorum ama geçen hafta zübeydeye gidip görmek istedim çok hoş bir doktor buldum gerçekten onu oraya fazxla yar etmezler bence yakında gider ama zübeydenin ortamı kötü...bir tanıdığım bugün şu saatlerde doğuma girmek üzere,8 kişilik odaya vermişler ilk berbatmış inşaat varmış bir de içeride ben burda kalmam demiş de 3 kişilik odaya vermişler..hem devletin güvencesine girmek istiyor insan hem de manzarayı görünce kaçası geliyor.
bende doktorlarını beğendim ama çok ama çok kalabalık. poliklinikleri hijyen konusunda hiç hoşuma gitmedi. ama aciline gittim pazar günü klimalı serin temizdi. doğumhane nasıl bilemiyorum. sadece hasta yakınlarına çok hoş davranmadıklarını gördüm. istenmeyen bir durumda hemen kavga çıkacak gibi. personel kriz durumlarını idare etmekte çok başarısız.

bende doktorlarını beğendim ama çok ama çok kalabalık. poliklinikleri hijyen konusunda hiç hoşuma gitmedi. ama aciline gittim pazar günü klimalı serin temizdi. doğumhane nasıl bilemiyorum. sadece hasta yakınlarına çok hoş davranmadıklarını gördüm. istenmeyen bir durumda hemen kavga çıkacak gibi. personel kriz durumlarını idare etmekte çok başarısız.
doğumhaneleride ameliyathaneleride 15 er kişilikmiş yanlış duymadıysam yani doğuma da sezeryana da toplu giriyolar ki bence hoş değil..ama bol tecrübe ile her duruma alışkın doktorların olması iyi..fakat hijyen ve psikolojik durum bence müsaade etmiyor orda doğum yapmama.

Ben o hastanede doğmuşum. 20 yıl önce bile çok iyiymiş. Aşırı zor bir doğum olmuş benimki. 8natciymisim azcık. En son mecbur Vakumla cekmisler beni. Birkaç eğer oradaki doktorlar beceremeseymis beynim oksijen almayacak ve spastik bir bebek olarak dünyaya gelecekmisim. N9rmal bir insan oluşumu birkaç saniyeye ve oradaki doktorlara Ebelere borçluyum.
Orada doğum yapmadım( şu an bursa da yasamadigim için) fakat orada doğmuş biri olarak tavsiye ederim :KK19:

eğer riskli bir gebeliğiniz yoksa adımınızı atmayın derim
2,5 ay önce orada doğum yapan arkadaşıma ziyarete gittim
şahit olduklarım içler acısıydı...

Bende oğlumu orda doğurdum hijyen konusu biraz sıkıntılı evet ama sadece tuvaletlerde öyle odaları falan temizdi doğuma gelince allah bütün ebelerden razıolsun hepsi melek gibiydi abartmiyorum ebe resmen doğum masasında bana şarkı söyledi çok tatlilardi tabii tüm ebeler oyke değildir belki.odaya ciktigimdada ilgileri gayet güzeldi ve temiz di odalar hatta ebeler bırakın azarlamayi sancı çeken kadınların ellerini tutuyorlardı açıkçası bu durum beni bile şaşırtmıştı devlet hastanesinde böyle manzaralar insanı şaşırtıyor o kadar bağıran kadın vardı ama hiç kizmadilar bile hatta bitanesibbağır ama ağzın kurur senin için kötü olur dedi kısacası ben memnun kaldim çok ama yinede sen bilirsin iyice araştıriiçine sinmezse gitme.uzun oldu ama:))))

eğer riskli bir gebeliğiniz yoksa adımınızı atmayın derim
2,5 ay önce orada doğum yapan arkadaşıma ziyarete gittim
şahit olduklarım içler acısıydı...
şuan için riskli bişey yok çok şükür. oğlumu sevket yılmazda doğurdum dr. aile dostumuz çok ilgilendi tabi. şimdi o hastanede değil. evime yakın diye zübeyde olsun dedim. ama vazgeçtim. şiz nelere şahit oldunuz çok merak ettim. bu yazı benim gibi kararsız olan kişilere de fikir olur hem detaylı bahsederseniz..

Bende oğlumu orda doğurdum hijyen konusu biraz sıkıntılı evet ama sadece tuvaletlerde öyle odaları falan temizdi doğuma gelince allah bütün ebelerden razıolsun hepsi melek gibiydi abartmiyorum ebe resmen doğum masasında bana şarkı söyledi çok tatlilardi tabii tüm ebeler oyke değildir belki.odaya ciktigimdada ilgileri gayet güzeldi ve temiz di odalar hatta ebeler bırakın azarlamayi sancı çeken kadınların ellerini tutuyorlardı açıkçası bu durum beni bile şaşırtmıştı devlet hastanesinde böyle manzaralar insanı şaşırtıyor o kadar bağıran kadın vardı ama hiç kizmadilar bile hatta bitanesibbağır ama ağzın kurur senin için kötü olur dedi kısacası ben memnun kaldim çok ama yinede sen bilirsin iyice araştıriiçine sinmezse gitme.uzun oldu ama:))))
çok teşekkürler :)galiba baharda yapıcam. şevket yılmazda tanıdık olunca doktor ne tahlillerde bekledim nede başka konuda sıkıntı çektim. şimdi bide çalışıyorum zaman konusunda sıkıntıyım çok herzaman izin alamam. bide genel duyumlarım hijyenle alakalı olduğu için insan korkuyor mikrop kapıcam diye.

X