- 7 Mart 2019
- 89
- 56
- 8
- 41
Bnce onada baktırın devlette ucretsız bakıyolarmış 15 gune cıkıyor en gecCem beye gidecem evet bende sizin dediğiniz doktor da işinde çok iyi ama şimdi bismillah deyip başlıcaz benim herşeye bakıldı ama.su pihtilasmaya bakilmadi başlayalım. Bakalım ne dicekler
İnşAllah Rabbim yar yardımcınız olsun nasıp etsın inşAllahEvet baktırdım Fulya Mustafa bahçesi bu ay transfrrim var inşallah hayırlı sonuçlar alirim
Bahcecide tedavi görüyorum Bursa da soranus 1 kan tahlil.daha yapmadı rahim filimi istemediBahçeci evet kişiye özel pek yapmıyormuş bu konuda şişliyi memorıal cok önerılıyor kişiye özelmiş eş sıkıntısı oldugu içün iyi labaratuar ıyı embrıyolog gerekıyor oyuzden kafam çok karısık şişlide iki embrıyo koymuyolarmış o yönden de kafam karısık murad bey iki tane olur koyarız demiştı hersey nasıp kısmet gercekten Rabbım saglıkla bebısınızi size bagıslasın inşşAllah çok tşkederim bilgılerınızden dolayı
Allah razı olsun Allah sanda nasip etsin durumunu bilmiyorum ama yar ve yardımcımız olsunİnşAllah Rabbim yar yardımcınız olsun nasıp etsın inşAllah
Bursa evet o yonden bana kotu geldı herkese aynı tedavı ve hıcbırseyde arastırmıyolar ama bahcecı ve sıslı oyle degıl tum testler ıstenılıyor ve cok ılgılıler bursayı bn eledım şişli semra hanım yada bahcecı dusunuyorum Rabbim tez zamanda nasıp etsın inşAllahBahcecide tedavi görüyorum Bursa da soranus 1 kan tahlil.daha yapmadı rahim filimi istemedi3 negatıf kontrolden sonra giyinirken Dr sorunuz var mı diye sorar çıkar. Nasıl. Bir anlayis devlet hastahanesi gibi ama özel 15000 TL harcadık sonuç koca bir 0 bahçeci her seferinde kan aldı kromzom testi rahim flimı CD 56 yapıldı Ham olsun herşey temiz genetik yaptırmadım emrilok basindaki kişi pazar günü bile arayıp bilgi verdi .Tüm klinkler ağzınızın içine düşmüyor yeri geliyor sunuda yapsak mı diye soruyorsun . RABBIM OL DER OLUR kızlar ablan aynı merkezde 2 kez gebe kaldı dogurdu. İşimizi sağlama alalım gerisi Allah a kalmış
Aminnnn Allah Razı olsun benım eş sıkıntısı bursada ıyı bi ürolojı doktotu bulamadımAllah razı olsun Allah sanda nasip etsin durumunu bilmiyorum ama yar ve yardımcımız olsun
Diyorum ya kimi erken hamile kalabiliyor kimine bizim.gibi kalamıyor nedenini bide bilebilsek şundan olmuyor deseler oda yokBahcecide tedavi görüyorum Bursa da soranus 1 kan tahlil.daha yapmadı rahim filimi istemedi3 negatıf kontrolden sonra giyinirken Dr sorunuz var mı diye sorar çıkar. Nasıl. Bir anlayis devlet hastahanesi gibi ama özel 15000 TL harcadık sonuç koca bir 0 bahçeci her seferinde kan aldı kromzom testi rahim flimı CD 56 yapıldı Ham olsun herşey temiz genetik yaptırmadım emrilok basindaki kişi pazar günü bile arayıp bilgi verdi .Tüm klinkler ağzınızın içine düşmüyor yeri geliyor sunuda yapsak mı diye soruyorsun . RABBIM OL DER OLUR kızlar ablan aynı merkezde 2 kez gebe kaldı dogurdu. İşimizi sağlama alalım gerisi Allah a kalmış
Evet evet bılıyorum gönül hanım var semra hanım arada goruluyormuş ama herseye beraber karar verıyolar , çok sevındım azodan canlı sperm bulunmasına çok guzel yumurtalar dollendı mı döllenmiş harıkaAmin inşallah baktığım kadar azo sperm var bizde de öyle soranus te tese olDu eşim dondurulmuş spermleri taşıdık bahçel
Ciye hamd olsun canlı spem çıktı yumurtalarim dölenDi. Mustfa bahçe.çıyi pek göremiyorsun Semra hn da gorebilicegini sanmıyorum ilk görüşme ve transfer de gorurusun
Diyorum ya kimi erken hamile kalabiliyor kimine bizim.gibi kalamıyor nedenini bide bilebilsek şundan olmuyor deseler oda yok
Evet evet bılıyorum gönül hanım var semra hanım arada goruluyormuş ama herseye beraber karar verıyolar , çok sevındım azodan canlı sperm bulunmasına çok guzel yumurtalar dollendı mı döllenmiş çok guzel kac yumurtanız oldu
Merhaba eşiniz ınhıbın b testı baktırdı mı hıcAmin inşallah baktığım kadar azo sperm var bizde de öyle soranus te tese olDu eşim dondurulmuş spermleri taşıdık bahçel
Ciye hamd olsun canlı spem çıktı yumurtalarim dölenDi. Mustfa bahçe.çıyi pek göremiyorsun Semra hn da gorebilicegini sanmıyorum ilk görüşme ve transfer de gorurusun
Nasıl bir test aydinlatirmisinizMerhaba eşiniz ınhıbın b testı baktırdı mı hıc
Celalettın peru istedı erkekte sperm doğurganlığı gösterıyormuş sanırsamHayır
Nasıl bir test aydinlatirmisiniz
Himm anladım siz yaptırdınız miCelalettın peru istedı erkekte sperm doğurganlığı gösterıyormuş sanırsam
Himm anladım
Iyiyim canim sen nasilsin. Umarim bebisin sımsıki tutunur guzel haberlerini bekliyorumselam canım nasılsın seni görmek ne güzel suan bu niki kullanıyorum soranuse gitmiştim hatırlarsan şAHİN BEY DEN VAZ GECİP İST LA FULYA BAHCECİYE gidiyordum 1 tane 5. gün emriom var insallah tutunur anasına onumuzdeki hafta trensferim var insallah
İnşallah veririm sımsıkı tutunsun inşallahIyiyim canim sen nasilsin. Umarim bebisin sımsıki tutunur guzel haberlerini bekliyorum
Hiç uludağ üniversitesi hastanesine gittiniz mi varıkosel demek ne demekBursada onerebılcegınız varıkosel içün doktor var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?