BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

canım ne yaptın tekrar gittin mi doktora bi gelişme var mı

cmts günü kanamam başladı acile gittik medicale gittik...kendiliğinden düştü bebeğim...resmen düştü yani özür dileyerek söylüyorum resmen peçeteye geldi bir et parçası...şahin bey de söylemişti zaten kendiliğinden düşebilir diye...yarın bahar hanımda kontrolüm var...umarım kürtaja gerek kalmıycak....

canım çok geçmiş olsun ...
allah sabır versin ..
şimdi nasılsın ağrın sızın varmı..
rabbim sana bu bebeği verdi ama nasip değilmiş 9 ay boyunca taşıman kucağına alman ..
inş arkadaşım bunu veren rabbim yine vericektir sen gönlünü ferah tut...

geçmiş olsun canım benim Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın sana.şer görünen herşeyde bi hayır vardır bizim görmediğimiz bunu düşün melekcim.kendi düştüğü için bence kürtaja gerek kalmaz.şimdi nasılsın herhangi bi rahatsızlığın var mı.bizim senin için yapabileceğimiz birşey olursa alo demen yeterli yalnız değilsin biz varız.rabbimin izniyle bugünlerde geçecek

normal adet kanaması şeklinde kanamam var şuan biraz da ağrım...ama gerçekten iyiyim ben hazırlamıştım bu sona kendimi....uzuuuuuuuunnn birrr süreeeee hamilelik bebek hastane yokkk....tüp bebek aşılama zaten yokkkkk....HERŞEYİN HAYIRLISI DİYEBİLİYORUMM ÇOK ŞÜKÜR....GERÇEKTEN HERŞEYİN HAYIRLISINI DOĞRU ZAMANDA İSTEMEK GEREK RABBİMDEN....SADECE PEÇETE DE GÖRDÜĞÜM O GÖRÜNTÜYÜ HAFIZAMDAN SİLMEKK ÇOKK ZORR OLUCAK....

iyiyim canımcım sağolasın...şükürler olsun ki kürtaja gerek kalmıycak inş...sadece dua isteyebilirim kızceler sizlerden... normal adet ağrısı şeklinde ağrım ve kanamam var...iyiyim çok şükür....öptümmm seniii DUAYLA....

dualarımız ve kalbimiz seninle tatlım kendine çok iyi bak.

ahhh canım benim o görüntüyü hafızandan silmek kolay olmaz tabi...
biliyomusun geçen günü bende rüyamda düşük yapmışım bebeğin eli yüzü herşeyi belliydi o ruyanın etkisinden günlerce kurtulamadım ki senin durumunu hiç düşünemiyorum..
allah yardım etsin sabır versin canım.........

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun tatlım ama hiç canını sıkma kuzenimde kendi wc ye girdi we pecetede düştü die ağlamaya başlamıştı ama şimdi 9 yaşına gelmiş bi oğlu war aslan parçası ümidini asla yitirme weren de rabbbim alanda biri wermiş ikiyide werir hiç sıkıntıya sokma kendini dewamlı doktorun kim?

arkadaşlar selam tesadüfen denk geldim size bnde bursalılar die 2,3, topik açmıştım kimse gelmedi buranın olmasına nasıl mutlu oldum bilemezsiniz.3 yıllık ewliyim bu ay yasminle korunmayı bıraktım folikasite başladım bi iki normal regl olup çalışmalara başlıcaz sizi bulduğuma çok sewindim gemlikte oturuorum bende

Son düzenleme:

hoş geldin beste...benim doktorum şahin zeteroğlu idi acıbadem de...ama tüp bebek merkezinde...ben pek tavsiye etmiyorum kendisini...çok iyi bir doktor ondan hiç şüphem yok ama çok özensiz...güler yüzlü anlayışlı ama özensiz...şimdi ki doktorum daha önce de gittiğim medical de bahar çelen...sadece kontrollerim için ona gidicem....bundan sonraki süreç nasıl olur neler yaparım hiççççç düşünmüyorum......güzel dileklerin için teşekkürler....umarım RABBİM HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN SENİN İÇİN DUAYLA....

saol tatlım bende murat arslana gidiorum medicaldeydi 3 senedir özel muaynesinde hizmet werio ama ben de terddütteyim acaba hastane de bi doktora mı gitsem bilemedim....

Canım benim çok büyük geçmiş olsun, hakkında hayırlısı böyleymiş. Belki sakat bir çocuk doğacaktı nebileyim... Rabbim bir daha yaşatmasın. Biran önce toparlanman, yeniden sağlığına kavuşman dileğimle...

Aramıza hoşgeldin. İnşallah sen bizler gibi olmazsın.. çok beklemeye gerek kalmadan, uğraşmadan hamile kalırsın canım. Henüz bu yola başlamışken, sana tavsiyem piyasada satılan ovulasyon testlerini kullanabilirsin. Böylece yumurtlama günlerini takip ederek, daha garanti şekilde çalışırsınız :)

saol tatlım

aramıza hoşgeldin canım

Canım benim gecmiş olsun Rabbim sabır versin. Bi ihtiyacın olursa yanındayız canım

geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun kendini bir süre dinlendirmen iyi olucaktır sen zaten çok büyük olgunlukla anlatmışsın kendini belli ki güçlü bi hatunsun bunu da atlatırsın Allah'ın izniyle

Canım Allah sabır versin sana şimdi daha iyisindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…