Bursada doktor ve hastane önerisi

bu yazıyı başka bi arkadaşa da yazmıştım biraz önce. buraya kopyalıyorum şimdi. "benim de gitmediğim doktor kalmadı. ama sana yüzde yüz önerebileceğim bi doktor var. Ziya Çetin. duymuşsundur, Bursada baya ünlü, en iyi doktor ünvanını 2 kez almış bir doktor. bir kere git vazgeçemeyeceğini garanti ediyorum :) Çekirgede Konur hastanesinin karşısında bi apt. dairesinde muayenehanesi var. taş çatlasa 100 tl alıyormuş. benden her gittiğimde 50 tl. aldı. para konusunda için rahat olsun. Erkek doktor vs farketmez dersen git yani.. randevuyu biraz erkenden al, ancak sıra bulursun, ondan sonraki randevu tarihlerini doktor belirliyo zaten. gidersen de bana yaz olur mu :) yakınsan direkt yanına git, telefonlarına hiç bakmayan bi sekreteri var. sinir olursun ona. ama doktor mükemmel" inş. yardımcı olabilmişimdir.

Arkadaşlar bursada çocuk nefrolojisi önerebileceğiniz bir yer ve doktor varmı?
sana bilgi verdim ama yanlış oldu sanırım, doğum için bi doktor arıyosun sandım bi an, karıştırdım konuları. ondan ziya çetini önerdim. çocuk nefrolojisi hakkında bi bilgim yok. kusura bakma canım. inş. bulursun iyi bi dr.

dört çelik çocuk hastanesine gidicez önce orda nefroloji dr varmış fakat çocuk dr na muayene olmadan oraya muayene olamıyormuşsun sevk etmesi gerekiyormuş dr nasıl iş anlamadım

dört çelik çocuk hastanesine gidicez önce orda nefroloji dr varmış fakat çocuk dr na muayene olmadan oraya muayene olamıyormuşsun sevk etmesi gerekiyormuş dr nasıl iş anlamadım

Geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Prof. Nizamettin Kılıç bebek cerrahı ve çocuk ürolojisi uzmanı.. tıp fakültesinde de hastalara bakıyor. özel muayenehanesi de var 350 TL ücreti.

X