Bursa'da Grev. Eşimi özlüyorum ama eve de gelmesin

Pokahontass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
1.238
1.191
Merhabalar bayanlar. Gündemi takip ediyorsanız şuan Bursa da büyük bir eylem var. Eşim cuma gününden beri fabrika da direnişte. Daha hiç eve gelmedi. Onunla birlikte ben de çöküş içerisindeyim. Bir an önce hayırlısıyla olumlu sonuçlar olsa da eylemde olan herkez ailesine eşine çocuğuna kavuşsa :KK42:

Evet çok özlüyorum ama inanın bu dava çözülmedende eve gelsin istemiyorum. Hakkını arasın pes etmesin istiyorum. Vazgeçerse hayatı boyunca belki de ezilicek kendi vicdanıyla, arkadaşları tarafından. Doğru düşünüyorum diğmi? Herakşam iş çıkışı gidiyorum yanına 2 3 saat duruyorum fabrikanın orda.

Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar bu direniş işçilerimize olumlu sonuçlar getirsin inşallah..

Ne grevi bu?
Haberlerde dikkatimi cekmedi dogrusu.
Ama bir an once hayirli haberler gelir insallah. :)

Merhabalar bayanlar. Gündemi takip ediyorsanız şuan Bursa da büyük bir eylem var. Eşim cuma gününden beri fabrika da direnişte. Daha hiç eve gelmedi. Onunla birlikte ben de çöküş içerisindeyim. Bir an önce hayırlısıyla olumlu sonuçlar olsa da eylemde olan herkez ailesine eşine çocuğuna kavuşsa :KK42:

Evet çok özlüyorum ama inanın bu dava çözülmedende eve gelsin istemiyorum. Hakkını arasın pes etmesin istiyorum. Vazgeçerse hayatı boyunca belki de ezilicek kendi vicdanıyla, arkadaşları tarafından. Doğru düşünüyorum diğmi? Herakşam iş çıkışı gidiyorum yanına 2 3 saat duruyorum fabrikanın orda.

Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar bu direniş işçilerimize olumlu sonuçlar getirsin inşallah..

İzmirden destekçileriyiz işçi kardeşlerimizin. Pes etmesinler, siz de destek olun... Ancak direnirlerse güzel günler gelecek unutmayın.

Evet arkadaşım haberlerden de sosyal medyadan da takip ediyorum bunu bir kez de burdan duyurduğun için takdir ettim işçi kardeşlerimize hep destek tam destek emeklerinin karşılığı ne ise alana kadar dirensinler tabiki

Hak, Yüce Allahın isimlerinden biridir kutsaldır kim kimin hakkına giriyosa kendinden çıksın

Kesinlikle arkasındayım eşimin ve direnen arkadaşlarının. Bazen çok bitkinim diyor uykusuzluk çok çekiyor havalar sıcak diyor ama direnmesi için destek oluyorum olabildiğim kadar. Zaten pes etmeyi düşünmüyor. İsterlerse atsınlar işten diyor, Rızkımız neredeyse o olur diyor. Gurur duyuyorum eşimlede omuz arkadaşlarıylada..

Ve sizler bursadan yada başka ilden metal işçisi olsun olmasın destek olan herkeze binlerce kezz teşekkür ediyorum.

[QUOTE ="Pokahontass, post: 41023243, member: 483798"]Neden ?[/QUOTE]
Issiz Kalma durumları var net olmamakla birlikte

Eylemde neden haklı olduklarını düşünüyorsunuz ben onu merak ediyorum. 3-4 senedir hiç zam almadan çalışan bir fabrika yeni zam aldı. Hatta daha maaşlarına yansımadı bile. Ayrıca diğer fabrikaya verilen zam fabrika tarafından verildi sendikanın bile haberi yoktu

Sonuna kadar destekliyorum..kapitalizm ile insanları sömürüyorlar..Tek dertleri kar elde etmek..Para para para..

4 günde 10.000 araba üretimi.. verdikleri 1500 tl maaş.. Yazık.. Emek hırsızları..

Aynı üretimi avrupa da yaptırsa kaç paradan maaş vermek zorundalar..Ama bizim halkımız cahil tamahkar nasıl olsa dimi???

helal olsun...

Şu asgari ücretlilerinde gözü açılıp yürüse bu ülke farklı yerlere gidecek..

HAK VERİLMİYORSA BÖYLE ALINMALI .... GREV EN TABİ HAKTIR. BİRAZ DA ONLAR KAYBETSİN...

ZARARLI ÇIKAR DİYENLER..KALİFİYE ELEMANI YETİŞTİRMEK EN AZ 1 YIL...

O İNSANLARI BİRAZ ZOR ÇIKARTIRLAR İŞTEN.

Sonuna kadar destekliyorum..kapitalizm ile insanları sömürüyorlar..Tek dertleri kar elde etmek..Para para para..

4 günde 10.000 araba üretimi.. verdikleri 1500 tl maaş.. Yazık.. Emek hırsızları..

Aynı üretimi avrupa da yaptırsa kaç paradan maaş vermek zorundalar..Ama bizim halkımız cahil tamahkar nasıl olsa dimi???

helal olsun...

Şu asgari ücretlilerinde gözü açılıp yürüse bu ülke farklı yerlere gidecek..

HAK VERİLMİYORSA BÖYLE ALINMALI .... GREV EN TABİ HAKTIR. BİRAZ DA ONLAR KAYBETSİN...

ZARARLI ÇIKAR DİYENLER..KALİFİYE ELEMANI YETİŞTİRMEK EN AZ 1 YIL...

O İNSANLARI BİRAZ ZOR ÇIKARTIRLAR İŞTEN.
Çok iyi biliyorum merak etmeyin evet grev en doğal hak ama doğru zamanda doğru kişiye karşı olmalı şu an Doğru değil. Içinde olduğum için söylüyorum

Çok iyi biliyorum merak etmeyin evet grev en doğal hak ama doğru zamanda doğru kişiye karşı olmalı şu an Doğru değil. Içinde olduğum için söylüyorum

e ne zmn grev yapacak bu insanlar.Sezon sonu mu?? Mevsimsel mi oluyor daha da açarsan anlıcaz

Eylemde neden haklı olduklarını düşünüyorsunuz ben onu merak ediyorum. 3-4 senedir hiç zam almadan çalışan bir fabrika yeni zam aldı. Hatta daha maaşlarına yansımadı bile. Ayrıca diğer fabrikaya verilen zam fabrika tarafından verildi sendikanın bile haberi yoktu

O zaman sendikanın değişmesiyle masaya oturulup alındı. Bende 4 yıl önce çalıştığım yerden dolayı türk metal sendikasıyla tanıştım ve çokta güzel belli ediyorlar kendilerini. Kesinlikle işçi yandaşı olmuyorlar. Halbuki sendika işçinin hakkını savunması gerekiyor! Maaşlarına çalışma şartlarına iyileştirmede ön ayak olması gerekiyor. Evet bu direniş belki daha önceden olması gerekiyordu ama şuan patlak verdi. Ama olması gerekiyordu..

Seni bilmiyorum evlimisin eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama benim eşim şuan direnişte. Ve ben daha 1 yılımı doldurmadım evliliğimde. Gececi olduğu zaman bazen gece 3,bucukta bazende 5te eve geliyor. Gündüz vardiyasında sabah 5te uyanıp işe gidiyor akşam geldiğini ayaklarını ovalıyorum tv izlerken daha uyuyor yorgunluktan. Ve maaşı ne biliyormusun? 1300 TL.

Şimdi bu arkadaşlar neden haklı değil direnişte ?

X