- 7 Ağustos 2018
- 11.454
- 71.822
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Teşekkür ederim araştıracağımmerhaba;
Jimer de Nuray Hanım var soyadını unuttum ben ona gidiyordum çok ta memnun kaldım canım tavsiye ederim

Teşekkür ederim araştıracağımmerhaba;
Jimer de Nuray Hanım var soyadını unuttum ben ona gidiyordum çok ta memnun kaldım canım tavsiye ederim
Geçici bir izin mi kuzum tamamen mi ayrıldı?[
O izne ayrıldı![]()
Ondan haberim yok.Neşe solak Korkmazer
canım yanılmıyorsam doğum izni diye duydum emin değilimGeçici bir izin mi kuzum tamamen mi ayrıldı?
O zaman uzun sürelidir kuzum. Teşekkür ederimcanım yanılmıyorsam doğum izni diye duydum emin değilim![]()
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 573 gün geçti.
Jimer'deki Cenk bey mi?Cenk beye gidiyorum ondan önce 2 doktor değiştirdim. Çok memnunum, doktoruma güveniyorum. Gayet ilgili. Sizi ve bebeğinizi sizden çok düşünüyor bunu hissediyorsunuz
Peki Jimer hastahanesinden memnun musunuz? Ben kötü bir iki yorum duydum da aklım karıştı. Açıkçası Jimer ve Acıbadem arasındaydım.Bn jimerdeki hatice ugura gittim gayet iyi hosgorulu bir kadin kurtajimida o yapti. Bide suhendam benderliyi duydum.
Bn nilufer jimere gitmistim. Bna arkadasim fsm de jimer hastanesi murat die bi dok tavsiye etti. Ramazandan sonra ona gitcemPeki Jimer hastahanesinden memnun musunuz? Ben kötü bir iki yorum duydum da aklım karıştı. Açıkçası Jimer ve Acıbadem arasındaydım.
Ben de bursalıyım beni de sevin ❤Bursa'lı dayanışması :)) Valla bilsem yazacağım da bilmiyorum.
Oo hemşom hoşgeldinBen de bursalıyım beni de sevin ❤