Bursa'da ki infertilite uzmanlari

isim_misim_yok

Rabbim sana sükürler olsun...
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
1.172
253
Arkadaslar sagolsun bazi arkadaslar ozelden az cok bilgi verdiler bu konuda ama ben yine genel yorumlari almak istedim...Canakkaledeyim Bursada iyi bi dra gitmak istiyorum cunku burasi saglik acisindan cok alternatiflide degil herkes baska bisey soyluyo cikolata kistim var ve yumurtam catlamiyor....acibadem sahin zeteroglu ve art osman develioglu...ikisini cok duyuyorum ne olur bilgisi olanlar yardimci olsun herkese tesekkrlr

kizlar.bende 3 yildir bebek hasreti cekenlerdendim.Taki 15 aralikta cift cizgiyi gorene kadar.Endometriozis 4.evre hastasiydim 2yil hastaligimi anlamadilar.Hrp nirmal kist dir yolladilar eve beni.Rn son fakulteye gittim orda prof dr cok ii ilgilendi ve teshisi hemen koyup ameliyata aldi 29kasim2013 ki ben ameliyat olmadan 6ay once baslayan sancilara sahiptim sanki olum sancisiydi Rabbim kimseye vermesin.tuplerim tikaliymis yumurtalik donmus endo kistim 5cm gecmis olumden dondun dedi bana dr um.SONRA 5AY MENAPOZA GIRDIRDILER IGNELERLE.COK SIKINTILI BI SUREC DAHA GECIRDIM.EN SON NISAN 18DE regl olmaya baslafim cok sukur.ve hep gununde olmaya basladim regl.neyse 7ay gecti yine o agrilarin hafifini yasadim bi kac gun sonra k.validem Candir o Annemdir annemm.Saolsun bi dr goturdu beni ve pcos oldugumu ogrendim ayrica iltahap olmus bende.bu arada gebe kalamicam artik seneye asilama yada tup bebek yaptircam die karar aldik ailecek.bu arada ablalarim annem esim muthis destek oldular bana bu 3 yilda.neyse bana 3 ilac verdi inanirnisiniz o ay hamile kaldim ve o cift cizgiyi gordugumde kendimi kaybederek annemin yanina inmisim cigliklarla.Velasil kelam birincisi hakikaten dr cok iyi arastirilmali 2.cisi aklinizdan tamamen cikarttiginiz an hersey oluyo veeee buuklerinizden yaslilarinizdan bol dua almaya bakin.Inanin o zaman Rabbim kalbine gore verio kurban oldigum Allahim.Dua zaman sabir herdeyin ilacidir kizlar.Rabbim insaallah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasibeylesin.Cok uzun zaman oldu ben bu foruma girmeyeli hukayem bazi topiklerde yer alir.Neyse suan 11 haftalik hamileyim.ve tum gebelerin hayirla sonuca ulasmalar icin dualarim ve sizlrr icin kizlar

Arkadaslar sagolsun bazi arkadaslar ozelden az cok bilgi verdiler bu konuda ama ben yine genel yorumlari almak istedim...Canakkaledeyim Bursada iyi bi dra gitmak istiyorum cunku burasi saglik acisindan cok alternatiflide degil herkes baska bisey soyluyo cikolata kistim var ve yumurtam catlamiyor....acibadem sahin zeteroglu ve art osman develioglu...ikisini cok duyuyorum ne olur bilgisi olanlar yardimci olsun herkese tesekkrlr

suat bey hepsiyle yani ne tur sorununuz varsa ıtınayla ılgılenıyor ucretı ise 175 tl zaten ucretı duşunmeyın bence bu işe girdıysenız asıl tedavı igneler v.s bayagı malıyet getırıyor muayene ucretı bunuların yanında komık kalıyor

suat bey hepsiyle yani ne tur sorununuz varsa ıtınayla ılgılenıyor ucretı ise 175 tl zaten ucretı duşunmeyın bence bu işe girdıysenız asıl tedavı igneler v.s bayagı malıyet getırıyor muayene ucretı bunuların yanında komık kalıyor
Anladm cnm henuz sadece infertilite uzerine calisan bi dra gitmedim hic bilgim yok oyuzden fiyati falan sordum birde hemen tup asilama diyor mu die sordm sagoll cnm

suat bey sadece infertilite ve tup bebek uzerıne çalışıyor daha bugun yanından gelıorum çıkolata kıstımden dolayı hamıle kalamıorum ıgne yaptı bugun nısanda tup bebek tedavısıne baslıycam işallah daha once acıbademde basarısız bır denemem olmuştu ama suat beye tamamen guvenıyorum tıcaret amacı gutmuyor.bence mutlaka gıtmelısınız geçmış olsun

suat bey sadece infertilite ve tup bebek uzerıne çalışıyor daha bugun yanından gelıorum çıkolata kıstımden dolayı hamıle kalamıorum ıgne yaptı bugun nısanda tup bebek tedavısıne baslıycam işallah daha once acıbademde basarısız bır denemem olmuştu ama suat beye tamamen guvenıyorum tıcaret amacı gutmuyor.bence mutlaka gıtmelısınız geçmış olsun
Cnm acibademde sahin beye mi gitmstin birde kistin kac cm benimde sagda 4,5 cm var burde yumurtam catlamiyor acaba banada tup mu derki rahim filmim var temiz cikti cok siru sirdm kusura bakma cnm ya

evet cnm şahin beye gıtmıştim kistım 2.5 cm yumurtlama sorunum yok kıstlerım soldakı tupumu tıkamış suan onları kuçultecek suat bey sonra tedavıye baslayacak.bence randevu alıp gıdın suat bey sızı yonlendırecektır aklınıza takılan bışey olursa sorabılırsınız yardımcı olurum

evet cnm şahin beye gıtmıştim kistım 2.5 cm yumurtlama sorunum yok kıstlerım soldakı tupumu tıkamış suan onları kuçultecek suat bey sonra tedavıye baslayacak.bence randevu alıp gıdın suat bey sızı yonlendırecektır aklınıza takılan bışey olursa sorabılırsınız yardımcı olurum
Sagol cnm....Ne zormus bu isler yaa.burda klomen denedk catlatma ignesiyle yunurta catlamadi dr d.kintrol hapi verdi onumuzdeki ay bi kere daha klomen deneyecm umudum pek yok da...Olmazsa dogru bursaya gelecem insallah...Bende iki sorun varya hangisinin yuzunden gebe kalamiyorum onuda bilmiyom sagoll cnm bilgilern icin

X