Bursa'da nerede kalmalı...

elmadilimi

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5.703
9.097
Evet hanımlaaaarrr,

Daha önce konu açıp Bursa'da nereleri gezmeli ne yapmalı diye konu açmıştım. Şimdi yine Bursa'ya gitme durumumuz söz konusu, bu kez konaklamalı...

Nerede konaklamamızı tavsiye edersiniz? 1 yaşında bebeğimiz var, gezerken ulaşımı sorun olmayacak, sessiz, temiz, ekonomik ve güvenilir bir yer olmasını istiyorım.

Polisevini düşündük ama merkeze uzakmış galiba...

Evet hanımlaaaarrr,

Daha önce konu açıp Bursa'da nereleri gezmeli ne yapmalı diye konu açmıştım. Şimdi yine Bursa'ya gitme durumumuz söz konusu, bu kez konaklamalı...

Nerede konaklamamızı tavsiye edersiniz? 1 yaşında bebeğimiz var, gezerken ulaşımı sorun olmayacak, sessiz, temiz, ekonomik ve güvenilir bir yer olmasını istiyorım.

Polisevini düşündük ama merkeze uzakmış galiba...
Polisevi merkeze uzak değil

Genelde oteller de o tarafta

Biz günlük ev kiralamıştık çok rahat ettik. Polisevi görmüştüm Çekirge'de orası merkeze uzak değil ki..

Polisevi merkeze uzak değil

Genelde oteller de o tarafta

Biz günlük ev kiralamıştık çok rahat ettik. Polisevi görmüştüm Çekirge'de orası merkeze uzak değil ki..

Uzak derken yürüme mesafesinde değil anlamında söyledim. Çocuk olunca indi bi di zor oluyor. Otobüs tramvay metrofalan olsa neyse de orada taksi dolmuş varmış sanırım hep...

Uzak derken yürüme mesafesinde değil anlamında söyledim. Çocuk olunca indi bi di zor oluyor. Otobüs tramvay metrofalan olsa neyse de orada taksi dolmuş varmış sanırım hep...
Kac gece kalacaksiniz? Cok nezih bir butik otel var ama oyle cok ucuz degil.

Ama bursada hiçbir yer yürüme mesafesinde değil ki taksi dolmuş ile merkez dediğiniz heykel ise 10 dakika ama örneğin ulucami yeşil arası da bir kaç km yürüyerek gezmek zor

Taksi vs çok malîyetli olmaz burada 5-6 tl ike hallolur dolmuş da 2 lira zaten

Öğretmenevi zafer plazaya çok yakın diye biliyorum

Neresi? Çok ucuz olmasına gerek yok, çok pahalı olmadığı sürece sıkıntı yok.

Ama bursada hiçbir yer yürüme mesafesinde değil ki taksi dolmuş ile merkez dediğiniz heykel ise 10 dakika ama örneğin ulucami yeşil arası da bir kaç km yürüyerek gezmek zor

Taksi vs çok malîyetli olmaz burada 5-6 tl ike hallolur dolmuş da 2 lira zaten

Maliyetinden çok bebek arabası sıkıntı oluyor. Istanbulda mesela, direkt arabayla otobüse metroya tramvaya binip iniyoruz, rahat oluyor...

O nedenle ulu camiyakınında falan bir yer olabilir mi diye düşündüm. Yürümeyi seviyoruz, birkaç km yürüyerek gezebiliriz. Ama onun için dediğim gibi merkezi bir yerde olmalıyız ki diğer yerlere yürüyebilelim.

Öğretmenevi zafer plazaya çok yakın diye biliyorum

Öğremenevi pek temiz değilmiş sanırım.

Neresi? Çok ucuz olmasına gerek yok, çok pahalı olmadığı sürece sıkıntı yok.

Maliyetinden çok bebek arabası sıkıntı oluyor. Istanbulda mesela, direkt arabayla otobüse metroya tramvaya binip iniyoruz, rahat oluyor...

O nedenle ulu camiyakınında falan bir yer olabilir mi diye düşündüm. Yürümeyi seviyoruz, birkaç km yürüyerek gezebiliriz. Ama onun için dediğim gibi merkezi bir yerde olmalıyız ki diğer yerlere yürüyebilelim.

Öğremenevi pek temiz değilmiş sanırım.

Ulucami'nin karşısında Kent Otel var; içini bilmiyorum.

Bir ara çalıştığım şirketin misafirleri konaklardı.

Fiyatı yüksek olabilir ama..

Bursa'da maalesef İstanbul gibi metro tramvay vs ile tarihi turistik alan gezisi mümkün değil; hatta o araçlar ile iş ev arası bile gidip gelmek çok zor ya yürüyecek ya yeniden bineceksin..

Bahsettiğiniz yer doluymuş bizim gideceğimiz tarihlerde...

Ama güzel bir yere benziyor gerçekten, bir daha gidersem kalmak isterim...

Ulucami'nin karşısında Kent Otel var; içini bilmiyorum.

Bir ara çalıştığım şirketin misafirleri konaklardı.

Fiyatı yüksek olabilir ama..

Bursa'da maalesef İstanbul gibi metro tramvay vs ile tarihi turistik alan gezisi mümkün değil; hatta o araçlar ile iş ev arası bile gidip gelmek çok zor ya yürüyecek ya yeniden bineceksin..

Polisevi için çok iyi dediler, ulaşım da madem öyle, orada kalmak en iyisi olacak.

öğretmenevi gayet güzel plazanin hemen yanı oluyor.osmangazi orhangazi türbeleri yani tophaneye çıkarken sol da küçük butik oteller var.gayet de memnun kalirsiniz.ulucami emirsultan hz vs yürüme mesafesi.bursalıyim ıstanbulda yaşıyorum ,bursa da metro tramvay herşey mevcut hatta şimdi yeni uğurböceği tramvay var elli kuruş ayrıca.şehir merkezine tramvayla girmiş oluyorsunuz bebek arabası ile de çok kolay ve zahmetsiz.ben sürekli ordayim.hatta özel araba yerine kabataş tan budo ile giderseniz doğrudan uludağ a seferler başladı vip .teleferik ile manzara izlersiniz.

polisevi acemler denen bölgede kalıyor.dolmuşla merkez e çıkılır orda yürüyüş yapabilirsiniz zor olmaz

X