Bursa’da Tüp Bebek Yaptıranlar?

motherofcatss

🌙
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
1.406
En iyi cevaplar
1
1.851
133
Polikistik Overliyim 2 senelik evliyim 2. Kez çatlatma iğnesi oldum sonucu bekliyorum eğer olumsuz ise aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum direkt tüp bebeğe gideceğim Bursa’ da önerebileceğiniz tüp bebek merkezi ve doktor var mı aklımda bahçeci var?

Soranus tüp benek merkezi Ali Rıza Aydın. Arkadaşım 4 kez istanbulda memorial hastanesinde yaptırdı ama olmadı en son buraya gitti ve şimdi dünyalar tatlısı bi bebeği var darısı da size olsun inşallah

Polikistik Overliyim 2 senelik evliyim 2. Kez çatlatma iğnesi oldum sonucu bekliyorum eğer olumsuz ise aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum direkt tüp bebeğe gideceğim Bursa’ da önerebileceğiniz tüp bebek merkezi ve doktor var mı aklımda bahçeci var?
bende bahçecide denedim şükürler olsun gebeym bursa bahçeci bu arada kızlar

Evet devlettekinide kabul ediyorlar o yüzden çok iyi bir merkez ama ordada bi sor fiyatını belki devlete gitmeden yaptırırsın çok pahalı degildir
Cok ıyıymış . Sızın sorununuz ney? Doktor hanım nasıldı. Ben sehır dısından gelıp gıtmeyı düşünüyorum bakalım ne ısteyecek ne dıyecek.

Cok ıyıymış . Sızın sorununuz ney? Doktor hanım nasıldı. Ben sehır dısından gelıp gıtmeyı düşünüyorum bakalım ne ısteyecek ne dıyecek.
Doktor cok iyi ben ve benim gibi memnun kalan cok var kesinlikle tavsiye ediyorum benim çikolata kistim var o yüsden başvurdum 9 yumurta toplandı şimdi bekliyorum bakalım neler olcak😀 hakkımızda hayırlısı kesinlikle bahcecinin başarısını çok duydum başvur ve instegramdan takip et betül hoca paylaşıyor

Doktor cok iyi ben ve benim gibi memnun kalan cok var kesinlikle tavsiye ediyorum benim çikolata kistim var o yüsden başvurdum 9 yumurta toplandı şimdi bekliyorum bakalım neler olcak😀 hakkımızda hayırlısı kesinlikle bahcecinin başarısını çok duydum başvur ve instegramdan takip et betül hoca paylaşıyor
Evet gördüm takip edıyorum. Bakalım benımde tekrarlayan dusuklerım var. İyice ayrıntılı arastırılmasını ıstıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah bu yolda olanlara yardım etsın ıcındede bızlere.

Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında cnm, 3.gun mu 5. Gün mu olucak transfer belli mi

Kızlar merhaba ben de Bahçeci düşünüyorum SGK raporu da geçiyormuş uni. Hastanesinden rapor alanınız oldu mu acaba aranizda ?

Back
X