- 30 Mart 2014
- 305
- 203
- Konu Sahibi Xykoordination
Merhabalar canlar, hamilelere ve yakın zamanda doğum yapanlara bi sorum olacak. Hamileyim malum kontrollerime demet haytoğluna gidiyorum. Hem birkaç arkadaşın tavsiyesi hem de burada okuduğum yorumlar sonucu karar verip gittim , başta çok memnun kaldım aslında. Ama bi kaç seferdr böyle ilgisiz alakasız gibim gelmeye başladı bana 10-15dkda çıkmış oluyorum yanından, aslında gelmeden bi sürü soru varken Aklımda , hepsini unutuyorum sormayı, okadar hızlı geçiyo yani :) bugün de şöyle bi yorumlara bakarken rastgeldim, arkadaşım biri güzel yorumlar çok eskilerden brn ocakta doğum yaptım çok kötü geçti gibim bişi demiş, hem güncel olsun diyerekten şuan demet Hanım'a gidenlere bi ulaşayım dedim. Bir de tek olay yorum değil tabi, ne biliim başka yere giden arkadaşlar düzenli tahlil alıp demir eksiğine faln bakıyormuş , benimki hiç kontrol etmiyo bir de önceki kontrolümde demet hnmı beklerken , diğer doktorun hastası da bekliyordu , kapı açılır açılmaz adam içerden "eveeettt 16.haftamıza geldik nasıl hissediyoruz kendimizi bakalım" dşye karşıladı , çok sevimliydi yani, benimki hiç böyle karşılamıyor yaw:)
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın, okuyanlardan ve yorum yapanlardan Allah razı olsun:))
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın, okuyanlardan ve yorum yapanlardan Allah razı olsun:))