Burun ameliyatı sonrası yeni burna alışamama

deepthoughts

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
74
17
24
Yaklaşık 2 ay önce septoplasti burun ameliyatı oldum burnum çok fazla yüzümü değiştirmedi ama yeni yüzüme alışamıyorum benim gibi yeni burnuna alışamayan var mıdır 🥲
Psikolojimin bozulması da cabası ne işime odaklanabiliyorum ne de içimden bir şey yapmak geliyor nolur benim gibi olan ama sonradan alışabilen biri var mı???

Ben de aynı şekilde gülüşüm değişti kendimi hiç iyi hissetmiyorum bakınca çok bir değişiklik yok ama gülünce resmen dünyam başıma yıkılıyor çok korkunç görünüyorum

Ben de aynı şekilde gülüşüm değişti kendimi hiç iyi hissetmiyorum bakınca çok bir değişiklik yok ama gülünce resmen dünyam başıma yıkılıyor çok korkunç görünüyorum
Nasıl yani gülünce kenarları felan yukarı doğrumu kayıyo.

Evet geriliyor burun delikleri çok büyük görünüyor domuz burnu gibi dudak şeklim gülüş şeklim göz şeklim bile değişti kendime alışamıyorum bunlar geçici bir süreç mi
Heee garip ilk defa böyle bi şikayet duydum ben de yaptırmak istiyorum ve benim burun delikleirm bence büyük bide böyle bir sorun yaşarsam düşünemiyorum neler olabileceğini. :KK43: ama sanırım sadece sana öyle geliyordur. Çünkü bi arkadşaımd aburnunu yaptırdı sürekli aglıyordu bence süper duruyordu. Kız değresyona girip evden çıkmıyordu bir sene sonra şimdi alışmış durumda sürekli burnunu çekiyo 😂

Heee garip ilk defa böyle bi şikayet duydum ben de yaptırmak istiyorum ve benim burun delikleirm bence büyük bide böyle bir sorun yaşarsam düşünemiyorum neler olabileceğini. :KK43: ama sanırım sadece sana öyle geliyordur. Çünkü bi arkadşaımd aburnunu yaptırdı sürekli aglıyordu bence süper duruyordu. Kız değresyona girip evden çıkmıyordu bir sene sonra şimdi alışmış durumda sürekli burnunu çekiyo 😂
Ben de asla dışarı çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum evde ruh gibi geziyorum burun delikleri zamanla küçülüyor burun ucu düştükçe diyenlerde var ne yapacağımı şaşırdım

Ben de asla dışarı çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum evde ruh gibi geziyorum burun delikleri zamanla küçülüyor burun ucu düştükçe diyenlerde var ne yapacağımı şaşırdım
Bence dışarı çık ayrıca sen yüzünd evir servet taşıyorsun niye utanıyorsun 😅 ben çok sitiyorumda ameliyattan korkuyorum

Bence dışarı çık ayrıca sen yüzünd evir servet taşıyorsun niye utanıyorsun 😅 ben çok sitiyorumda ameliyattan korkuyorum
En kolay kısmı ameliyat süreciymiş ben de çok korkuyordum ama alışma süreci o kadar zorki sürekli foto çekiyorum kendime bakıyorum delirmeye ramak kaldı :KK70:

En kolay kısmı ameliyat süreciymiş ben de çok korkuyordum ama alışma süreci o kadar zorki sürekli foto çekiyorum kendime bakıyorum delirmeye ramak kaldı :KK70:
En büyük sevebi yanaklar dudkaalr belirginleşiyo ve bu görüntüye alışamıyorsun aslında ama güzel olan o yani. Üzülme bu kadar. Eminim senin stres yaptıgın derecede değildir. Bi sosyal medya fenomeni ikinciyi yaptırdı kadının burnunu kıpkısa yapmışlar o kadar garip duruyo ki o da depresyona girdi. Ve önceki burnu çok güzeldi.

En büyük sevebi yanaklar dudkaalr belirginleşiyo ve bu görüntüye alışamıyorsun aslında ama güzel olan o yani. Üzülme bu kadar. Eminim senin stres yaptıgın derecede değildir. Bi sosyal medya fenomeni ikinciyi yaptırdı kadının burnunu kıpkısa yapmışlar o kadar garip duruyo ki o da depresyona girdi. Ve önceki burnu çok güzeldi.
Bu arada burun delikleri zamanla küçülüyor mu peki bi bilginiz var mı içi ödemli olduğu için ödem geçtikçe delikleride küçülüyor diyorlarda

Arkadaslar bu kadar alisamayacak ne yaptiriyorsunuz kendinize gercekten anlayamiyorum. Kemerin varsa burnunu oydurmadan aldirirsin. Dusukse, normal insani normlarda bi seviyeye cikartirsin. Yani normalin disinda istekleriniz olursa tabii alisamazsiniz. Su an garip bir yapaylik trendi var ama bu cok gecmeden bitecek. Siz de bu trendi mi izlediniz naptiniz?

Arkadaslar bu kadar alisamayacak ne yaptiriyorsunuz kendinize gercekten anlayamiyorum. Kemerin varsa burnunu oydurmadan aldirirsin. Dusukse, normal insani normlarda bi seviyeye cikartirsin. Yani normalin disinda istekleriniz olursa tabii alisamazsiniz. Su an garip bir yapaylik trendi var ama bu cok gecmeden bitecek. Siz de bu trendi mi izlediniz naptiniz?
öyle demeyin ben de okudukça araştırdıkça gördüm ki ne kadar doğal da istesen yüz çok değişiyor. öyle photoshop programından kemeri şöyle itiyim ucunu azcık kaldıriyim gibi olmuyor. doktorlar da zaten seni dinleyecek de, senin anlatmak istediğini anlayacak da, sonra onu uygulayacak da, uygulamaya kalksa senin cilt ve anatomi yapın buna izin verecek de... gerçekten ölme eşeğim ölme.

Bazı doktorlar hastaya göre değil kendi estetik zevklerine göre yapıyor. Ameliyat masasından önce ne derseniz diyin bildiğini okuyan doktorlar var. İş sadece hastada bitmiyor. Hastaya istediğiniz gibi yaparım diyip kendi bildiği okuyan doktorlar var. Ek olarak ne olursa olsun bir organ değişiyor insanın alışması tabii ki vakit alır

Ya umarım arkadaşın gibi alışırım ben de

Ben de öyleyim ve işim garip tarafı çevremde bir sürü insan oldu ama kimse benim kadar psikolojik olarak zorlanmadı. Bir yakın arkadaşım terapi almamı önerdi hatta :/ ne yapacağımı bilmiyorum garip bir haldeyim şu an

X