Piercing, Hızma Burun deldirdikten sonra

luckky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
6
1
Merhaba arkadaşlar sırf bunu sormak için foruma kayıt oldum. Ben dün burnumu deldirdim tabancayla. Deldirdiğim yerdeki kişi terramycin adı verilen bi kremi al onu sür dedi. Heyecandan tam soramadım ama ben bu kremi burnumun içine mi sürücem? Bir de bugün duş aldım iltihap kapar mı? Daha önce deldirmiş veya bilen kişiler yardım edebilir mi lütfen?:/

Merhaba arkadaşlar sırf bunu sormak için foruma kayıt oldum. Ben dün burnumu deldirdim tabancayla. Deldirdiğim yerdeki kişi terramycin adı verilen bi kremi al onu sür dedi. Heyecandan tam soramadım ama ben bu kremi burnumun içine mi sürücem? Bir de bugün duş aldım iltihap kapar mı? Daha önce deldirmiş veya bilen kişiler yardım edebilir mi lütfen?:/
ben deldirdm 2sene olacak tam deldireli cnm disa hemde ice sureceksn ilk zatn tabancyi vurunca kulaktaki kupeyi takyorlar alisana kadr o kalyor dkkat et iltihap kapmamasna onem goster yok dus almada mkrop.kapmaz ama.bnm ilk bi hafta cok agrili gecmisti gecmis olsun:)

ben deldirdm 2sene olacak tam deldireli cnm disa hemde ice sureceksn ilk zatn tabancyi vurunca kulaktaki kupeyi takyorlar alisana kadr o kalyor dkkat et iltihap kapmamasna onem goster yok dus almada mkrop.kapmaz ama.bnm ilk bi hafta cok agrili gecmisti gecmis olsun:)
peki ne kadar zaman sonra değiştirebilirim kulak küpesini? birde az önce küpeyi çıkardım krem süreyim diye geri takarken baya acıdı normal mi:/ baya krkuyorum iltihap kapmasından yaa

Bildiğüm kadarıyla küpeyi çıkarmadan sürüceksin sür oynat küpeyi yer yapmasın kabuk bağlamadın ama çıkarma takamazsın bidaha burnun şişebilir çıkarıp taktığından korkma :KK66:

sakin cikarma bir daha acimasi cok normal normalde 1 hafta 10 gun sonra cikarabiliyorsun ben yaklasik 9 sene once deldirmistim yine tabancayla ama o kupeyi 1 ay gecince cikardim ilkinde simdi yeri geliyor aylarca takmiyorum yinede kapanmiyor ama hijyene dikkat et sakın mikrop kaptirma kremi eline gectikce sur ve bence sabah ve aksam bepanthane kremde sur gecmis olsun :KK39:

peki ne kadar zaman sonra değiştirebilirim kulak küpesini? birde az önce küpeyi çıkardım krem süreyim diye geri takarken baya acıdı normal mi:/ baya krkuyorum iltihap kapmasından yaa
kupeyi ckarmadn da surebilirsn cnm ama arada cikar tak ki kapanmasn araliklar tam acilsin . bn kuyumcuda deldirmstm 1hafta snra cikarn kupeyi gumus hizma takin dediler baya gumus hizma aldm gumustn baska alma sakn cnm mikrop. kapar allah korusin

X