Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok geniş derken acaba şişlik yüzünden fazla kalkık duruyor olabilir mi. yani fazla kalkıksa aynaya baktığınızda tüm burun deliğinizi görürsünüz ama şişlik inince deliklerin bi kısmıda kapanacağı için daha küçük görünecek bence..canınızı sıkmayın
benimde burun deliklerimin biri diğerine göre daha küçük ve burun deliğimin büyük olduğu tarafta burun kanadım daha aşağıda duruyor albümümde fotoğraf var sizinkide benim gibi mi acaba geçer mi bu durum benimde 15. günüm
Resimlerine baktım da söylediğin gibi duruyor ama bu Şişlik ten midir acaba benim o den bakınca eşit duruyor ama sağ tarafım şiş ondan asimetri duruyodu diye düşünüyorum
benimde burun deliklerimin biri diğerine göre daha küçük ve burun deliğimin büyük olduğu tarafta burun kanadım daha aşağıda duruyor albümümde fotoğraf var sizinkide benim gibi mi acaba geçer mi bu durum benimde 15. günüm[/QUOTE daha yeni senin ki düzelir