Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuz kimdi He guzel Allah ım sen verdiğin o doğallığı bozdurmak mumkun olmuyor işte hiç bi zaman doğal bir burn olmuyor,insan iyice korkuyor ameliyat olmaya( nefes alamiyorum (Merhaba benim burnumun ucu düştü ameliyat olalı yaklaşık 7 ay oluyor ve düştüğü çok bariz belli doktor gel düzeltelim 15 dakkalik is dedi ama korkuyorum açıkçası eski burnum cok buyuk ve kemerliydi o yuzden Simdi bakanlar anlamıyor düşüklüğü ama ben kendim yakindan bakinca direk farkediyorum. revizyon olmayı düşünüyorum .. bu hem burnun fizyolojik yapısıyla ilgili hem ameliyattan sonraki bakımla. Benim eski burnum cok düşük tu mesela burub eski görüntüsunu almaya meyilli bbende egildim ameliyattan sonra doktorum bisey olmaz demisti ama düştü..
Doktorunuz kimdi He guzel Allah ım sen verdiğin o doğallığı bozdurmak mumkun olmuyor işte hiç bi zaman doğal bir burn olmuyor,insan iyice korkuyor ameliyat olmaya( nefes alamiyorum (
gecmiş olsun diyeyim öncelikle ben ameliyat olalı 2 ay oldu doktorumdan memnunum fakat cevremde burun düşmesi cok duydum benim daha yeni tabi oturması 6 ay sonra falan dedi doktorum burnumu bir bebek gibi bakıyorum acıkcası :) sabahları biraz şiş oluyo gün içinde iniyor suanlık memnunum burnumda beni ilk tanıyanlar kesinlikle anlamıyor estetik olduğumun bende yeni yeni alıştım korkmanıza gerek yok :)
Canım neyaptınki bu kadar düştü, eğilince burun mu düşer onuda anlamadım. Bilgi ver biz yapmayalım bari Doktor hatasıdır benceGeçmiş olsun ben dikkatli davranmadim burnuma ondan düştü umarim revizyon sonrasi düzeliir
Doktor hatasi da vardir canim mutlaka ama bi kac kez çarptım egildim ve masajlarimi sisler insin diye aşırı bastrirak yaptim kendi konumda var fotoğraf ordan bakabilirsin :)Canım neyaptınki bu kadar düştü, eğilince burun mu düşer onuda anlamadım. Bilgi ver biz yapmayalım bari Doktor hatasıdır bence