Burun Eğriliği Ameliyatlarında Başarı Yüzdesi

280415

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
277
20
arkadaşlar darbe almış, kırılmış ve dışarıdan da eğriliği belli olan burunlarda başarı oranı nedir? Bu şekilde ameliyat olan ve burnu düzelen var mı? Cevap verirseniz çok sevinirim.

arkadaşlar darbe almış, kırılmış ve dışarıdan da eğriliği belli olan burunlarda başarı oranı nedir? Bu şekilde ameliyat olan ve burnu düzelen var mı? Cevap verirseniz çok sevinirim.

Merhaba, benim durumumla hemen hemn aynı küçükken kaza geçirmiştim ve kırılan haliyle hep yamuk büyüyen disardan belli olan deformeydi benimkide.rinoplasti oldum ben içine burun etleri semptum deviasyonu dahil.şöyle söyliyim semptum deviasyonu doğuştansa genetiğinizse düzelme kısmen olsada belli olmayacak derecede düzleşiyor.ama normalinizde semptum deviasyonu yoksa çok iyi bi doktor tercihiyle kısmenlikten daha iyi bi halde düzleşme olur.benim genetiğimde oldugu için doktorum tek tarafa doğru olan eğriliği ortaya almayı başardi.yalanda söylemedi kısmen düzelir ve çok rahat nefes alirsin dedi.gözle görülemeyecek kadar hatta çok ama çok dikkatli bakıldiğinda görünen bi eğrilik kaldi.eskisine kıyasla tamamen düz diyebilirim.eskisi sola tamamen dönüktü.aynende boru gibi nefes alıyorum geçmiş olsun

Bende Yarın Olucam Yamuk burnum Darbe Aldım bakalim nasil olucam

çok geçmiş olsun hiç endişelenmeyin korkulacak hiçbi boyutu yok ameliyatın.eskisinden çok daha sağlıklı olacaksınız ben çok memnunum başlarda hiç ama hiç alişamadım ama söz konusu sağlık olunca çokta güzel oldu gittikçede güzelleşiyo.nefes almak cidden bütün hayatınızı daha pozitif yapıyo.ameliyattan sonra kendinizi çok iyi besleyin havalarada dikkat

IMG_20150115_135455.jpg

Merhaba, benim durumumla hemen hemn aynı küçükken kaza geçirmiştim ve kırılan haliyle hep yamuk büyüyen disardan belli olan deformeydi benimkide.rinoplasti oldum ben içine burun etleri semptum deviasyonu dahil.şöyle söyliyim semptum deviasyonu doğuştansa genetiğinizse düzelme kısmen olsada belli olmayacak derecede düzleşiyor.ama normalinizde semptum deviasyonu yoksa çok iyi bi doktor tercihiyle kısmenlikten daha iyi bi halde düzleşme olur.benim genetiğimde oldugu için doktorum tek tarafa doğru olan eğriliği ortaya almayı başardi.yalanda söylemedi kısmen düzelir ve çok rahat nefes alirsin dedi.gözle görülemeyecek kadar hatta çok ama çok dikkatli bakıldiğinda görünen bi eğrilik kaldi.eskisine kıyasla tamamen düz diyebilirim.eskisi sola tamamen dönüktü.aynende boru gibi nefes alıyorum geçmiş olsun

çok teşekkürler, içimi ferahlattınız.

şans meselesi mi desem bilemiyorum tamamiyle düzelenler olduğu gibi eğriliği kalanlarda var ve nefes problemi düzelmeyenler: Şekil A:cry:

Normalde burnun tam ortası dümdüz iner ya. Ben de dümdüz inmiyor c gibi iniyor. Aks eğriliği buymuş.
Burun tam bir mayın tarlası aklı olan dokundurmasın derim :KK43:
ben şuan ikinci ameliyat için doktor bulmak zorundayım ve eskisinden daha kötü göründüğüm halde çok korkuyorum nefes bile alamıyorum şuan :mad:
ah şu estetik belası :KK67:

Ameliyat oldum kizlar 3.30 saat surdu zor bi ameliyat oldugunu soyledi dr um morluk cok Az cildimden.kaynaklaniyo sanirim Benden.once cikanlar yuzu cok Mormus abim Soyledi damar yolumu buldular.ondan sonra yogun bakima gelmisim uyaninca oglumun.yuzu geldi.gozumun.onune suan.iyiyim sizede tampon ve bandajlar cikinca.resim yollarim yorumlarinizi.merak.ediyorum simdiden.iyi gecelr

X