Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar darbe almış, kırılmış ve dışarıdan da eğriliği belli olan burunlarda başarı oranı nedir? Bu şekilde ameliyat olan ve burnu düzelen var mı? Cevap verirseniz çok sevinirim.
Bende Yarın Olucam Yamuk burnum Darbe Aldım bakalim nasil olucam
Merhaba, benim durumumla hemen hemn aynı küçükken kaza geçirmiştim ve kırılan haliyle hep yamuk büyüyen disardan belli olan deformeydi benimkide.rinoplasti oldum ben içine burun etleri semptum deviasyonu dahil.şöyle söyliyim semptum deviasyonu doğuştansa genetiğinizse düzelme kısmen olsada belli olmayacak derecede düzleşiyor.ama normalinizde semptum deviasyonu yoksa çok iyi bi doktor tercihiyle kısmenlikten daha iyi bi halde düzleşme olur.benim genetiğimde oldugu için doktorum tek tarafa doğru olan eğriliği ortaya almayı başardi.yalanda söylemedi kısmen düzelir ve çok rahat nefes alirsin dedi.gözle görülemeyecek kadar hatta çok ama çok dikkatli bakıldiğinda görünen bi eğrilik kaldi.eskisine kıyasla tamamen düz diyebilirim.eskisi sola tamamen dönüktü.aynende boru gibi nefes alıyorum geçmiş olsun
sizinki çok iyi durumda bence. benimki resmen c çiziyor...
Ben hic nefes alamiyorum kemik sol tarafi kapatmis sizin.suan nasil burnunuz peki mutlumusunuz
Allah yardımcın olsun. senin için dua ettim şimdi. ALlah sonucundan çok memnun eder seni inş.Ben birazdan ameliyata giricem inslh guzel gecer bilgi veririm sanada cnnm
maalesef... gittiğim doktor %80 ihtimal verdi. aks eğriliği zor bir durummuş maalesef.şans meselesi mi desem bilemiyorum tamamiyle düzelenler olduğu gibi eğriliği kalanlarda var ve nefes problemi düzelmeyenler: Şekil A
aks eğriliği derken? anlamadım...maalesef... gittiğim doktor %80 ihtimal verdi. aks eğriliği zor bir durummuş maalesef.
aks eğriliği derken? anlamadım...
Burun tam bir mayın tarlası aklı olan dokundurmasın derimNormalde burnun tam ortası dümdüz iner ya. Ben de dümdüz inmiyor c gibi iniyor. Aks eğriliği buymuş.