- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
iki operasyonunda aynı zamanda yaptırmamın sakıncası var mıdır kızlar? malum burun ameliyatında surat şişiyo bu esnada dudak dolgusuda ödem alıp yamuk yumuk olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
git gel yapmıyım doktora dediydim ama alçılarımı çıkarmaya gittiğimde yaptırayım baridudak bir miktar etkileniyor evet, ben olsam burunun biraz toplanmasını beklerim
Güle kullanınBen Ankarada Mehmet Akgün'e burun dolgusu yaptırdım sırf bu işlem için istanbuldan oraya gittim ve iyikide gitmişim senelerdir estetik yaptırmaya korkuyordum çok doktor aradım hiçbirine güvenemedim ve o riske hiç gerek yokmuş suan burnum tam istediğim gibi burnumdaki eğrilik tamamen gitti burun ucuda hafif kalktı cok sevdim yeni burnumu
Tesekkur ederim :)Güle kullanın
Kızlar bende Mehmet beyin hastasiyim yaptıralı 9ay oldu dolgumu ablam var çok yardımcı oldu bu konuda iyikide Mehmet beyi secmisim hic sorun yasamadim gidecek arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim :)
- Merhabalar bende burun dokgumu Mehmet akgün e yaptirmistim 6 ay oldu hala cok memjunum pazartesi gunu de hic bi ücret odemeden rotus yaptirdim sonucu paylasiyorum :) burnundan memnun olmayanlar icin agrisiz morluksuz fiyat olarakta uygun bi islem gorusmeye gitmenizi tavsiye ederim :)
6 ay önce yaptırdğınız burun için rötuşa 6 ay sonra mı gidiyorsunuz? nasıl yani?
ben ameliyat günümü aldım doktor duruma göre karnından yağ alıp dudaklarına ekleriz dedi ama oda eriyomuş. bende eczanedendolgu alıp vereyim diyorum ama bakalımNe zaman isterseniz gidebiliyorsunuzda ben 6 ay sonra gerek duydum. Yaptirdiktan sonra ki haftada rotus kontrolde vardida burnumda herhangi bir rotusa gerek duymamistik :)