Burun Estetiği Doktor Tavsiyesi

giizzeenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
13
0
34
Merhaba kızlar,
Burun estetiği olmayı düşünüyorum. Hüseyin Altunla görüştüm ama kararsızım. Daha önceden Hüseyin beye ameliyat olan var mı varsa memnun mu değil mi? Veya farklı bir doktor önerisi olan varsa da olur. Hem işinde iyi hem de çok yüksek ücret talep etmeyen birileri. Kısacası yardımlarınızı bekliyorum :))

Merhaba kızlar,
Burun estetiği olmayı düşünüyorum. Hüseyin Altunla görüştüm ama kararsızım. Daha önceden Hüseyin beye ameliyat olan var mı varsa memnun mu değil mi? Veya farklı bir doktor önerisi olan varsa da olur. Hem işinde iyi hem de çok yüksek ücret talep etmeyen birileri. Kısacası yardımlarınızı bekliyorum :))
hüseyin altunu hiç duymadım ama benm doktorumu tavisye edebilirim burnum da başlıklardan birinde hatta :) ilgi alaka iyi, ameliyat sonrası takip iyi mütevazi bir tarzı var ama sonuçtan çok memnunum ve güvende hissediyorum kendimi, ne zaman arasam cevap alıyorum

Ben 15 gün önce naci çeliğe oldum ve sonuç mükemmel ama fiyatı biraz yüksek

hüseyin altunu hiç duymadım ama benm doktorumu tavisye edebilirim burnum da başlıklardan birinde hatta :) ilgi alaka iyi, ameliyat sonrası takip iyi mütevazi bir tarzı var ama sonuçtan çok memnunum ve güvende hissediyorum kendimi, ne zaman arasam cevap alıyorum
benim doktorum 5bine yapmıştı herşey dahil

Senin burnunu bulamadim canim ya :/ doktorunun adi neydi? Onu da arastiririm.

Ben 15 gün önce naci çeliğe oldum ve sonuç mükemmel ama fiyatı biraz yüksek
Filiz senin fotoğraflarını görmem mümkün mü, çok rica ediyorum :) ben de dün görüştüm Naci Bey ile, görüşme pozitif olsa da benim bazı kaygılarım yok değil. Zaten korkuyorum da. Bana öncesi sonrası fotoğraflarını gösterebilir misin? Bir de ameliyat sonrası deneyimlerini de lütfen paylaş :KK66:

merhaba, ahmet islamı hiç duymadım araştırayım. bu arada öncesi sonrası fotoların var mı ? bir de ücret hakkında bilgi verebilir misin, sen nezaman ameliyat olmştun? teşekkürler

Ameliyatımla ilgili her detayı forumda 'Burnumu yaptırmak istiyorum hala karar veremedim' diye bir baslık var orada bulabilirsiniz. Yinede sormak istediğiniz başka seyler olursa seve seve cevaplarım. Şimdiden iyi şanslar dilerim

X