Burun Estetigi - Doktorlar, fiyatlar, puanlamalar (Istanbul-Ankara)

teoman doğan muayene ücreti 400 tl, burun amelyatı ortalama 25 bin.

bunlar kendilerini ne zannediyorlar ya. ölsem yaptırmam.
 
İyi günler herkese.Öncelikle liste çalışması çok faydalı olmuş. Ben de 2 yıldır dr araştırıyorum diyebilirim ve henüz karar vermedim. Kendimi kötü hissettim ve üye oldum sizleri bi nebze olsun uyarma gereği duydum.
Böyle bi paylaşım sitesi çok yok maalesef. instagram da estetikyolculuğum diye bi sayfa var. gül adında güzel bi kadın paylaşımlar ve araştırmalar yapıyor free olarak onun dışında ben denk gelmedim. Uyarmak istediğim şey ; Bu listedeki doktorların çoğunun ismini bende duydum araştırdım sordum soruşturdum.Hakkında şikayet duyduğum doktorlar ; Emre ilhan, Muhammet dilber, güncel öztürk, onur erol ,reha yavuzer , alparslan yıldırım, tamer şakrak, mirza fırat, arda pelen, fatih dağdelen

İnanılmaz reklam yapılıyo bu konuda, kaç kere fikir değiştirdim sinirlerim bozuldu bilmiyorum. Bazı kişilerin Allahtan korkusu kuldan utanması kalmamış.
İnsanların hayatını mahvetmek bu kadar kolay olmamalı, tabi ki bizler kendi araştırmalarımızı yapmak zorundayız mutlaka ve kendi estetik algımıza en çok uyan kimse onu tercih edicez ama ben bu doktorlar hakkında epey şikayet okudum ve kendi listemden çıkardım. ''Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz'' Ameliyattan hemen sonra çekilen resimler paylaşılıyor fakat orta ve uzun vade sonuçlarını da mutlaka görün. Doktorlar bizlere en iyi sonucu elde ettiği hasta fotoğraflarını gösteriyorlar buna bi lafım yok ama bizler de müşteri değiliz. Ömür boyu o burunla yaşayacağız. Sabırlı olmakta fayda var. Allahın herkesin gönlüne göre versin inşallah.


Ben 2010 yilinda Emre Ilhana ameloay oldum. Ilk ameliyatimdi. 9 yil oldu ameliat olali ve 5 yildir burun spreyleri ile nefes alabiliyorum. Ayrica goruntu olarak her iki profilimden burnum farkli gorunuyor. Gecen gun instagramdan mesaj attim cevap bile vermedi. Revizyon icin konusacaktim. Burun ameliyatini cok viddi bir sorununuz yoksa asla tavsiye etmiyorum. Sirf daha kucuk ve guzel bir burnum olsun istedigim icin nefes alma sorunlari yasiyorum. Sagligimdan oldum, parayi bile gectim artik.
 
Ben 2010 yilinda Emre Ilhana ameloay oldum. Ilk ameliyatimdi. 9 yil oldu ameliat olali ve 5 yildir burun spreyleri ile nefes alabiliyorum. Ayrica goruntu olarak her iki profilimden burnum farkli gorunuyor. Gecen gun instagramdan mesaj attim cevap bile vermedi. Revizyon icin konusacaktim. Burun ameliyatini cok viddi bir sorununuz yoksa asla tavsiye etmiyorum. Sirf daha kucuk ve guzel bir burnum olsun istedigim icin nefes alma sorunlari yasiyorum. Sagligimdan oldum, parayi bile gectim artik.

Bu Emre İlhan'la ilgili duyduğum ikinci olumsuz yorum. Onun kadar ünlüsünde bile böyle sıkıntılar olabiliyorsa hiç olmamak daha iyi galiba. Bir zamanlar hatırlıyorum da KK forum Emre İlhan ve Barış Çakır hastalarının memnuniyeti ile dopdoluydu. Zaten sonra çok ünlü oldulaR. Artık güç yetmez oldu. Bu yorumunuz benim için çok değerliydi. Çünkü bende sanki Emre İlhan'a ya da Barış Çakır'a ameliyat olursan hiç sıkıntı yaşamazsın. İşlerinin ehli insanlar gibi geliyordu. Diğer doktorları hiç beğenemiyordum. Belki de dediğiniz gibi kendi burnumuz en iyisidiR.
 
Ben 2010 yilinda Emre Ilhana ameloay oldum. Ilk ameliyatimdi. 9 yil oldu ameliat olali ve 5 yildir burun spreyleri ile nefes alabiliyorum. Ayrica goruntu olarak her iki profilimden burnum farkli gorunuyor. Gecen gun instagramdan mesaj attim cevap bile vermedi. Revizyon icin konusacaktim. Burun ameliyatini cok viddi bir sorununuz yoksa asla tavsiye etmiyorum. Sirf daha kucuk ve guzel bir burnum olsun istedigim icin nefes alma sorunlari yasiyorum. Sagligimdan oldum, parayi bile gectim artik.
merhaba, donanımforumdaki mesajımı buraya da kopyalıyorum.
ben güncel öztürke 3-4 sene önce ameliyat oldum. görüşmede burnumu ekranda shoplarken, ona iyi nefes almadığımı ve bunu düzeltmesini istedim. konuşmaya ve şekil yapmaya gelince oldukça usta olan güncel bey sorun olmayacağını, onunda içinde olduğunu söyleyen geçiştirici cevaplar verdi. geçiştirme olduğunu sonradan fark ettim. daha gençtim ve dikkatsizdim, çok heyecanlıydım. ameliyattan sonra yoğun ağrı vs. olmadı. bandaj çıktıktan sonra devasa bir burunla karşılaştım ama bana ödem olduğunu söyledi. öyleydi de biraz. şişlikler tamamiyle inmiş durumda şuan tabi ki ve burnum büyük bırakılmış durumda ve en önemli şeye gelelim, burnumun ucu yamuk bırakıldı! ve ameliyattan sonra burundan nefes alışım çok çok zorlaştı. ben 2. yıl kontrolünde bu şikayetlerimi dile getirdim ama kabul etmedi, kontrol edip bir şey olmadığını iddia etti. bu kendini sanatçı falan sanan doktor, doğallığı çok yanlış anlamış. bir gün gerçek bir doktor bulup revizyon yaptıracağım mecburen.. tabi ki sonuç kötü olduğu için, fotoğramı internette yayınlamayı teklif etmedi :) doktorların internette yayınladığı fotoğraflar aradan seçtikleri. sakın kanmayın..
ayrıca kötü yorumları bu doktorumsu şey kadınlar kulübünden ve başka sitelerden sildiriyor. eminim diğer doktorlarda bunu yapıyordur. çok iyi araştırın lütfen.

Bu isim de doktor listemdeydi. Çizdim üstünü. Sanırım kendi burnumla ola devam edeceğim. Bu doktorlara güven olmuyor. Hele ki sosyetiklerine. Hatalarını kabul etmedikleri gibi ulaşılmaz da oluyorlar.
 
Merhaba Dr Doğan Pınar a ameliyat olan varsa lütfen cevap verebilirler mi, ameliyat fiyatı ne kadar cok merak ediyorum ve sonuçtan memnunlarmi?
 
çok geçmiş olsun ben de 2 sene önce Teoman Doğan a burun ameliyatı oldum ve burnum çöktü , ve dediğiniz gibi aşırı saygısız bir tavır ile karşılaştım şu an heryerden engelledi beni. Paramı geri istedim mahkemeye verin dedi, aşırı saygısız ve empati yoksunu bir hekim. Burnum berbat durumda.
 
Merhaba ben teoman doğana ameliyat oldum ve çok kötü bir tecrübe yaşadım. Burnum hem istediğim gibi olmadı bir de üstüne kemerli kaldı ve hem maddi hem manevi olarak kayba uğradığım yetmezmiş gibi çok saygısızca tavırlarla karşılaştım. Ben bu sıkıntıyı yaşadığım için başkalarının yaşamasını istemem o yüzden araştırıp gerçekten "iyi" bir doktor bulun.
sizin şu an ki durumunuz nasıl acaba? Teoman Doğan mağduruyum ben de.
 
Merhaba. Dr. Mehmet Yazar'la ilgili tecrübesi olan var mı ? Ben de revizyon için doktor araştırıyorum. 2,3 doktora muayene için gideceğim İstanbul'a.
 
Merhaba, Teoman Beyin ameliyatı nasıl geçti, memnun musunuz?
MERHABALAR,Teoman bey'e ameliyat oldunuz mu?Ben de kendisi ile görüştüm ama çok kısa bir görüşme oldu ve hala net kararımı vermedim. Rica etsem bilgi verir misiniz,çok teşekkürler
 
Merhaba Arkadaslar,

Uzunca bir suredir yaptigim arastirmalar sonucunda elde ettigim ve gozlemledigim bilgileri sizinle de paylasmak istedim.

Burun estetigi konusunda ismi en cok anilan doktorlari arastirip, bulup, bu doktorlarin sosyal medya hesaplari ve kendi websitelerini incelemem dogrultusunda kendime refereans olmasi icin doktorlarin isimlerini, bulunduklari sehirleri, fiyat bilgilerini, Instagram hesabi olup olmadigini ve kendi kisisel takdirime dayanarak "yildiz" bazli puanlamalarimdan olusan bir tablo hazirladim. Bu tablolari da fotograf seklinde buraya ekliyorum.

Tablolar hakkinda aciklayici bilgileri su sekilde siralamam gerekirse:
1. Sehir olarak Istanbul ve Ankara'ya yogunlastim (2 adet de Samsun var). Sahsen bir kere olunmasi gereken bir ameliyat olarak degerlendirdigim icin, Istanbul-Ankara farketmez, gerekirse seyahat ederim diye dusundugum icin sadece bir sehire odakli kalmadim. Ayrica, Istanbul icinde buldugum doktorlarin da Asya-Avrupa olup olmadigini umursamadim, bir sekilde ulasim halledilir diye.

2. Fiyat kismina yazdigim fiyatlar son 0-6 ay arasina ait, ilk kez burun ameliyati icin gecerli olan fiyatlardir ve TL uzerindendir. Rakamlarin yaninda gordugunuz "K" ise Amerikan bir kisaltma olup "BIN" anlamina gelmektedir. Yani eger "10K" goruyorsaniz bu "10.ooo TL" demektir.

3. "Insta" diye ekledigim sutun, adi gecen doktorun Instagram hesabi olup olmadigini belirtiyor. "TiK" goruyorsaniz bilin ki doktorun Instagram hesabi vardir ve baktiginizda size fikir verebilecek kadar burun estetigi resmi paylasmistir. Eger "CARPI" goruyorsaniz, doktorun Instagram hesabi bulunmamakta, eger "TiK UZERINE CIZGI" goruyosaniz, bu da doktorun Instagram hesabi oldugunu fakat burun estetigine dair fotograflari bulunmadi anlamina geliyor.

4. Gelelim benim icin en onemlisi "YILDIZ" sutununa. Bu yildizlar benim kendi verdigim yilzdizlar. Doktorlari kendi kriterlerime gore puanladigimda ortaya cikan yildizlar. Kriterlerime gelirsek: dogallik, abes durmayan, kalip gibi yuzun ortasinda siritmayan, domuz burnu gibi onden kalkik gorunmeyen, insanlarin gorunce "bu burun cok guzel estetik mi acaba?" diye bakip bakip "degil heralde ya, kendi burnu" diye dusunecegi burun tarzi. O yuzden eger kavisli, minicik, findik kadar, "ben estetigim" diye bagiran burunlar istiyorsaniz, 3 yildiz ve alti burunlara; eger benim yukarida siraladigim kriterlere yakin bir bir burun istiyorsaniz 3,5 ve uzeri yildizli burunlara bakin. Bu yildiz degerlendirmesini 5 yildiz uzerinden yapmaya calistim, ama her doktorda icime sinmeyen ufacik da olsa birsey oldugu icin kimseye 5 yildiz veremedim maalesef. O yuzden 4.5 yildizli gordukleriniz, benim EN begendiklerim ve kendim icin degerlendirmeye aldigim doktorlar. Bir kac tane "0" goreceksiniz, bu da fotograflara bakmaya dahi katlanamadigim, benim kriterlerime gore baya rezalet olan durumlar.

5. Doktor isimlerinin yaninda (+) ve (-) ler gorebilirsiniz. (+) okudugum guzel hasta yorumlarina, (-) ise kotu yorumlara isaret ediyor. Onun yanisira, arastirirken denk geldiysem doktorun Kulak-Burun-Bogazci (KBB) oldugunu da not ettim. Eki Görüntüle 2096390 Eki Görüntüle 2096391 Eki Görüntüle 2096392 Eki Görüntüle 2096393 Eki Görüntüle 2096394 Eki Görüntüle 2096395
Wallahi tebrik ederim liste için, sonunda kime oldunuz ameliyat merak ettim?
 
Araştırmanız için elinize sağlık. Kime ameliyat olmaya karar kıldınız ? Araştırmalarınıza göre Yakup Avşar veya Barış Çakır gerçekten iyi doktorlar mı yoksa reklamla mı abartmışlar. Burnumun düşmesi, şeklinin kötü olması, tekrar ameliyata ihtiyaç duymaktan çok korkuyorum, kıkırdak eklenmesini düşünemiyorum bile. Parası fazla olmasına rağmen gerçekten iyi doktorlar mı bunlar, aslında ankarada olmama rağmen istanbula bile gitmeye razıyım gerçekten güzel olacaksa :KK43:
Fikrime tercüman oldunuz ben de Ankara dayım ne yaptınız bu süre içinde ameliyat oldunuz mu?
 
Merhaba Arkadaslar,

Uzunca bir suredir yaptigim arastirmalar sonucunda elde ettigim ve gozlemledigim bilgileri sizinle de paylasmak istedim.

Burun estetigi konusunda ismi en cok anilan doktorlari arastirip, bulup, bu doktorlarin sosyal medya hesaplari ve kendi websitelerini incelemem dogrultusunda kendime refereans olmasi icin doktorlarin isimlerini, bulunduklari sehirleri, fiyat bilgilerini, Instagram hesabi olup olmadigini ve kendi kisisel takdirime dayanarak "yildiz" bazli puanlamalarimdan olusan bir tablo hazirladim. Bu tablolari da fotograf seklinde buraya ekliyorum.

Tablolar hakkinda aciklayici bilgileri su sekilde siralamam gerekirse:
1. Sehir olarak Istanbul ve Ankara'ya yogunlastim (2 adet de Samsun var). Sahsen bir kere olunmasi gereken bir ameliyat olarak degerlendirdigim icin, Istanbul-Ankara farketmez, gerekirse seyahat ederim diye dusundugum icin sadece bir sehire odakli kalmadim. Ayrica, Istanbul icinde buldugum doktorlarin da Asya-Avrupa olup olmadigini umursamadim, bir sekilde ulasim halledilir diye.

2. Fiyat kismina yazdigim fiyatlar son 0-6 ay arasina ait, ilk kez burun ameliyati icin gecerli olan fiyatlardir ve TL uzerindendir. Rakamlarin yaninda gordugunuz "K" ise Amerikan bir kisaltma olup "BIN" anlamina gelmektedir. Yani eger "10K" goruyorsaniz bu "10.ooo TL" demektir.

3. "Insta" diye ekledigim sutun, adi gecen doktorun Instagram hesabi olup olmadigini belirtiyor. "TiK" goruyorsaniz bilin ki doktorun Instagram hesabi vardir ve baktiginizda size fikir verebilecek kadar burun estetigi resmi paylasmistir. Eger "CARPI" goruyorsaniz, doktorun Instagram hesabi bulunmamakta, eger "TiK UZERINE CIZGI" goruyosaniz, bu da doktorun Instagram hesabi oldugunu fakat burun estetigine dair fotograflari bulunmadi anlamina geliyor.

4. Gelelim benim icin en onemlisi "YILDIZ" sutununa. Bu yildizlar benim kendi verdigim yilzdizlar. Doktorlari kendi kriterlerime gore puanladigimda ortaya cikan yildizlar. Kriterlerime gelirsek: dogallik, abes durmayan, kalip gibi yuzun ortasinda siritmayan, domuz burnu gibi onden kalkik gorunmeyen, insanlarin gorunce "bu burun cok guzel estetik mi acaba?" diye bakip bakip "degil heralde ya, kendi burnu" diye dusunecegi burun tarzi. O yuzden eger kavisli, minicik, findik kadar, "ben estetigim" diye bagiran burunlar istiyorsaniz, 3 yildiz ve alti burunlara; eger benim yukarida siraladigim kriterlere yakin bir bir burun istiyorsaniz 3,5 ve uzeri yildizli burunlara bakin. Bu yildiz degerlendirmesini 5 yildiz uzerinden yapmaya calistim, ama her doktorda icime sinmeyen ufacik da olsa birsey oldugu icin kimseye 5 yildiz veremedim maalesef. O yuzden 4.5 yildizli gordukleriniz, benim EN begendiklerim ve kendim icin degerlendirmeye aldigim doktorlar. Bir kac tane "0" goreceksiniz, bu da fotograflara bakmaya dahi katlanamadigim, benim kriterlerime gore baya rezalet olan durumlar.

5. Doktor isimlerinin yaninda (+) ve (-) ler gorebilirsiniz. (+) okudugum guzel hasta yorumlarina, (-) ise kotu yorumlara isaret ediyor. Onun yanisira, arastirirken denk geldiysem doktorun Kulak-Burun-Bogazci (KBB) oldugunu da not ettim. Eki Görüntüle 2096390 Eki Görüntüle 2096391 Eki Görüntüle 2096392 Eki Görüntüle 2096393 Eki Görüntüle 2096394 Eki Görüntüle 2096395
tşkler çok güzel bir paylaşım,suanda bende doktor arayaşındayım ve karar veremıyorum,burun ucu kanatlarımı daraltırma yaptıracagım suanada kadar
hüseyin altun
cem payaslı
ahmet alp
bahçelievlerde bir doktora daha gittim ama oda içime sinmedi
napacagımı bilmiyorum dogal bir görüntü istiyorum
 
tşkler çok güzel bir paylaşım,suanda bende doktor arayaşındayım ve karar veremıyorum,burun ucu kanatlarımı daraltırma yaptıracagım suanada kadar
hüseyin altun
cem payaslı
ahmet alp
bahçelievlerde bir doktora daha gittim ama oda içime sinmedi
napacagımı bilmiyorum dogal bir görüntü istiyorum
ben eyüp bozkurta gittim baya bir doktor gezdikten sonra sanırı ona olucam bir görünmeni tavsiye ederim.
 
Listede yok ama 2 ay önce Dr.Serdar Yüce'ye revizyon yaptırdım ve şuanki durum bile güzel görünüyor.İlk ameliyatımdan sonra çok pişman olmuştum.Şişlikler var ama görünüm iyi durumda tamamen oturması 6 ayı buluyor zaten o zaman fotoğraf yükleyeceğim.
 
X