• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim yorumumuzda silindi sonra benzer eski olumsuz yorumlarında bizimkisi gibi silindiğini fark ettik peki Doktorların olumsuz google yorumlarını sildirmesi hasta haklarına aykırı değil mi ? bunun yasal bir hukiki yaptırımı var mı ?
Şikayet var sitesine yazın oradan hemen kaldıramazlar ben de kadın hastalıkları uzmanına miyom ameliyatı olduktan sonra hayatım cehenneme döndü. Sinirlerime zarar verdi nöropati hastası oldum. Benimle alakası yok diyerek başından attı… Google yorumlara da yazdım. Henüz silinmedi yorumum ama buradan ve şikayet var sitesinden paylaştım. Sürecimi soranları bilgilendiriyorum. Bunun çok kıymetli bir şey olduğunu düşünüyorum. Hiçbir olumsuz yorum olmaması artık bana sahte geliyor… kimse bu kadar mükemmel olamaz… benim doktorum ameliyattan sonra kendi meslektaşlarını kötüleyen aşırı egoist birisiydi. Bu ameliyatı ondan başkası yapamazmış fln diyordu.. öyle bir özgüven patlaması düşünün yani….

Öncelikle nazik ve anlayışlı yorumunuz için teşekkür ederim. Elbette sizin gibi memnun kalan hastaların olması da değerli; her doktor için geçerli olumsuz bir genelleme yapmak doğru değil, bu konuda size katılıyorum.

Ancak şunu da üzülerek belirtmeliyim ki, birçok hasta gibi biz de doktor seçimini yaparken Google’daki yorumlara ve sosyal medya paylaşımlarına güvenerek karar verdik.
Ne yazık ki süreç ilerledikçe fark ettik ki, bazı doktorlar olumsuz yorumları sistemli şekilde şikayet ettirip kaldırıyor, hatta kendi ekipleriyle olumlu yorumlar yazdırarak dijital imajlarını gerçeğin çok dışında tutabiliyorlar.

Yani hastalar olarak biz, gerçek hasta deneyimlerine değil, doktorun göstermek istediği "ideal profil"e maruz kalıyoruz.
Bu da başkalarının da aynı süreci yaşamasına zemin hazırlıyor.

Bu yüzden bizim yaşadığımız gibi olumsuz bir deneyimi paylaşmak birilerini uyarabilir diye düşündüm.
Elbette sizin gibi iyi bir doktora denk gelen hastalar adına da seviniyorum. Umarım herkes ilk denemede sağlıklı ve estetik olarak tatmin edici bir sonuç alabilir.

Tekrar teşekkürler ve geçmiş dilekleriniz için de ayrıca sağ olun 🙏
Ben doktor ihsan kuzucuda oldum sizin doktor ile aynı iş merkezinde. Aynı şeyleri yaşadım ve hatasını kabul ettiği halde dava açtığın halde yorumumu şikayet ettirip sildirdi ama ekran görüntülerini almıştım hastası değilmişim karalıyormuşum o kadar basit inkar ediyorlar ki biriyle de anlaşıp yorumlarını beş yıldız verdirip üste çıkıyorlar ohh mis o yorumlar sahte hepsi sahte gerçek yorumumu koyuyorum bakın nasıl yaptığı ameliyatı inkar eden bir doktor olduğunu deneyimimi paylaşmam hakkım. Neden Bnm gibi başkalarıda bu doktora kansın. Neden insanları uyarmayayım

Eklentiler

• IMG_0631.webp
    IMG_0631.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0137.webp
    IMG_0137.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 28
Ben belge ile ispatlayabilirim hemen yorumumu koyuyorum sonrada onun cevabını ama o yorum şuan sayfasında yok sildirdi bnde bu konuda hakkını engellediği için ayrıca cimere gittim zaten

Eklentiler

• IMG_0645.webp
    IMG_0645.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_0137.webp
    IMG_0137.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 23
Ben belge ile ispatlayabilirim hemen yorumumu koyuyorum sonrada onun cevabını ama o yorum şuan sayfasında yok sildirdi bnde bu konuda hakkını engellediği için ayrıca cimere gittim zaten
Ozlem hanim cok uzuldum yasadiginiz surece cok gecmis olsun. Cozumu vardir elbet. Hukuki hakkinizi da aramalisinuz tabi ki

Back
X