burun estetiği olanlar yardım!

Kumralimsi3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
26
6
30
mrb kızlar benim ameliyat olalı 20. Gun oldu burnumdan cok memnunum kendim bişey farketmedim ama etrafımdakiler bi tarafımın şiş ve yamuk olduğunu soyluyolar bende evde inceleyince oyle geldi sağ taraf normal sol tarafım yamuk sağa yatık gibi geldi burun deliklerimde eşit değil doktoruma gittim şuan şiş olduğunu daha yeni olduğunu zamanla eşit olacağını soyledi masajları yanlış yaptığımı bi tarafa daha cok baskı uyguladığımı soyledi sizin basınıza boyle bisry geldimi:KK43:

Evet cnm bn olalı 4ay oldu hala sol tarafı daha şiş ilk 1ayı bariz belliydi ama zamanla indi ve burnum gercekten çok güzl oldu.merak etme yani

benimde 1 ay oldu ilk çıktığında bandajlar bariz yamuktu git gide azaldı hala var ama eskisine göre az zamanla gidiyor

Benim bi buçuk ay oldu.son 15-20 gündür bariz indi şişliklerim.şişlerden baya yamuk duruyodu ama şu an normal.Tek yapıcağımız şey sabretmek galiba :)

Benim de deliklerim normal ama bi tarafi az daha sis normal dedi dr olabilirmis bu arada bir hafta sonra masaja baslicam sabah aksam iki dk yap dedi dr ama iki tane gosterdi bi asagidan yukari bi yukardan asagi ikisini de ikiser dk mi yapcam yoksa toplam iki dk mi hala onu dusunuyorum:KK51:

benimde 1 ay oldu ilk çıktığında bandajlar bariz yamuktu git gide azaldı hala var ama eskisine göre az zamanla gidiyor
Mrb canım benim 5 ay oldu sisimin cogu indi sadece burun ucumda az var zamanla duzeliyomus demekki ilk zamanlar cok panik yapmıstım:KK45: gecmis olsun sanasa gule gule kullan burnusunu:KK15:

Benim de deliklerim normal ama bi tarafi az daha sis normal dedi dr olabilirmis bu arada bir hafta sonra masaja baslicam sabah aksam iki dk yap dedi dr ama iki tane gosterdi bi asagidan yukari bi yukardan asagi ikisini de ikiser dk mi yapcam yoksa toplam iki dk mi hala onu dusunuyorum:KK51:
Gecmis olsun canım toplam hepsini 2 dk yapcan sanırım baslarda cok yuklenmemek gerekiyo benim suan 5.ayım 10 dk yapıyorum mesela ilk zamanlar cok sisim vardı zamanla duzeldi suan oturdu gibi birsey :KK54:

:KK25:
Benim bi buçuk ay oldu.son 15-20 gündür bariz indi şişliklerim.şişlerden baya yamuk duruyodu ama şu an normal.Tek yapıcağımız şey sabretmek galiba :)
Gecmis olsun canım benim ilk zamanlar yamuk duruyodu cok paniklemistim etrafımdan aldıgım tepkilerden fln suan 5.ayım ve normale donmeye basladı sisliklerim indikce duzgun gorunuyo artık sabır gerekiyomus gercekten

X