burun estetiği sonrası burundan gelen kötü koku :(

azracam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
54
6
49
merhaba arkadaşlar deneyimi olan yardım etsin lütfen 1.5 ay oldu ameliyat olalı burnumda kötü kokular var çok rahatsız edici dr gitmem gerekirmi normalmi ne yapacağımı şaşırdım :KK43:

canım gayet normal bende de var nerdeyse üç ay olacak ara ara o kokuyu alıyorum halen hatta ağzımda dahi oluyo geçmiş olsun canını sıkma geçr yeter ki burun güzel olsun :)

saol cevabın için çok rahatsız edici birdurum birde bir haber okudum koku varmış kadının burnunda gazlı bez unutmuşlar burun ameliyatı sırasında :KK43: korktum bende

saol cevabın için çok rahatsız edici birdurum birde bir haber okudum koku varmış kadının burnunda gazlı bez unutmuşlar burun ameliyatı sırasında :KK43: korktum bende

Geçmiş olsun korkulacak bişey yok o kokular bikaç ay daha sürer.dikiş iplerinin kokusu.mukusla birleşip orda kuruma yapınca çürümüş bişeymiş gibi koku yapıyo ama geçici.okyanus suyu sprey sıkın mukusu eritip ipi yumuşatıp kuruyup pis kokmasını engelliyo

Konu Sahibi azracan seni gordum bn sanrm en son bogaxiçi ne Dr ve hast.hesap sormak için gittıgımde sen amir ali denen shısa ameliyat olucaktın hatta ddedik sakın olma diye o sensin gbi resmin cok bnzyr

X