Burun estetiği sonrası Donmuş kan pıhtıları

meltem derya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
2
1
28
Merhaba arkadaşlar, Dün akşam saatlerinde burun estetiği oldum. Uyandığımda burnumda kan pıhtılarının dolmuş olduğunu gördüm, Deniz suyu spreyini kullandım ama koca kan pıhtıları hala yerli yerinde duruyor, Nasıl temizlemem gerek, YArdımcı olun çıldırmak üzereyim

Merhaba arkadaşlar, Dün akşam saatlerinde burun estetiği oldum. Uyandığımda burnumda kan pıhtılarının dolmuş olduğunu gördüm, Deniz suyu spreyini kullandım ama koca kan pıhtıları hala yerli yerinde duruyor, Nasıl temizlemem gerek, YArdımcı olun çıldırmak üzereyim

spreyi kullanmaya devam edin.o pıhtılar dikişe takıldığı için kalın donmuş gibi kitleleşir.böyle taş gibi hatta sertlik ağrı yapar ama korkup panik yapmayın doktorunuzun söylediği gibi spreyi kullanmaya devam edin geçecek zamanla kullandıkça yumuşayacak sakın panik yapmayın.yumuşaması lazım oyüzden spreyi düzenli gün içinde kullanın yumuşadıkça akıp eriyip yok olacak geçmiş olsun

ullanın yumuşadıkça akıp eriyip yok olacak geçmiş olsun[/QUOTE]
spreyi kullanmaya devam edin.o pıhtılar dikişe takıldığı için kalın donmuş gibi kitleleşir.böyle taş gibi hatta sertlik ağrı yapar ama korkup panik yapmayın doktorunuzun söylediği gibi spreyi kullanmaya devam edin geçecek zamanla kullandıkça yumuşayacak sakın panik yapmayın.yumuşaması lazım oyüzden spreyi düzenli gün içinde kullanın yumuşadıkça akıp eriyip yok olacak geçmiş olsun
tesekkur ederim ama bazllarl da kulak copuyle temizliyormus. Bunu benjm de ywpmam saklncall ml

ullanın yumuşadıkça akıp eriyip yok olacak geçmiş olsun
tesekkur ederim ama bazllarl da kulak copuyle temizliyormus. Bunu benjm de ywpmam saklncall ml[/QUOTE]

tamponlarin cikmadan bence boyle bise yapma. ama tamponlarin ciktiktan sonra teramisini sür kulak copuyle cok iclere girmeden pesine de 2 ser defa okyanus suyu bide icine cek onu farki farketceksin. deliklerin disinda kalanlari da ben kulak.copunu islatip ole sildim. iceri normal.su surmedm ama.sadece disi

tamponlar çıkmadan önce spreyi kullanıp tamponların önünü kulak çöpüyle temizleyebilirsin(tamponların içine sokma kulak çöpünü sadece önünü ve burun kenarlarını..) çok rahatlatıyor.ayrıca teramisinide spreyle temizleme işin bittikten sonra kullanacaksın.çünkü o burun içini yumuşatacak ve yaraların iyileşmesini sağlayacak..sevgilerle,geçmiş olsun.

X