Burun estetiği sonrası İyileşme süreci

jelibon66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
13
0
1
36
Selam Hanımlar bugün Burun estetiğimin 5.günü devlette Oldum Burnumun Ucu neden Sarardı böyle bişeyle karşılaşan varmı Ve Dikişlerin Yanma Gerilme Hissi NormaLmi Çok evhamlı Oldum ameliyattan Sonra of Olanlar Yada Daha Beterini Yaşadım Diyen Varmı...??

sararma morluğun geçmesinden kaynaklı sonuçta neşter görmüş kemik kesilmiş sararırda morarıda endişe edilecek bi durum değil ben aşırı morarmıştım hiç geçmeyecek sandım 2 ayda düzeldi anca😂

sararma morluğun geçmesinden kaynaklı sonuçta neşter görmüş kemik kesilmiş sararırda morarıda endişe edilecek bi durum değil ben aşırı morarmıştım hiç geçmeyecek sandım 2 ayda düzeldi anca😂
Aboww iki aydamı 🤦🏻ben çalışıyorum bide bende baya morardım

Aboww iki aydamı 🤦🏻ben çalışıyorum bide bende baya morardım
Ya aslında ben ameliyata 5 dakika kala sigara içmiştim o yüzden kanama çok olmuş gözlerim altlı üstlü burun kenarlarım çok mordu biraz benden kaynaklı oldu ameliyattan sonrada içtim ve çok geç geçti maalesef. Fakat aynısı sizde olacak diye bişey yok. Sararmada oluyor ama kalıcı bi durum değil mesela ben şişmedim ama mor bi suratım vardı komple nerdeyse kişiden kişiye değişiyor hiç morarmayıp sararmayıp geçirenlerde var endişe edilecek bi durum yok. Yinede doktorunuza sorun derim umarım istediğiniz gibi olur.

Bugün Alındı Biraz Canımı Acıttı Silerken temizlerken felan Ama masajı 15 gün sonra yapmaya Başla dedi Burun ucu şekillendirici takmamı söyledi şuan Takıyorum ama Çokmu sert Banamı Öyle geliyor rahatsız ediyor Biraz 14 gün sürekli takıp Sadece Geceleri takıcam bunuda o 1 aya kadar Tak dedi Saten 20 gün kaldı bir ay olmasına canımı yakması normal Mi

Merhaba herkesin iyileşme süresi çok farklı cilt yapısı doktorun tekniği vs… doktorunuzu dedikleri yapın derim benim ameliyat sonrası gözaltındaki morluklarım geçmesi bile 1.5 ay sürmüştü

Selam Hanımlar bugün Burun estetiğimin 5.günü devlette Oldum Burnumun Ucu neden Sarardı böyle bişeyle karşılaşan varmı Ve Dikişlerin Yanma Gerilme Hissi NormaLmi Çok evhamlı Oldum ameliyattan Sonra of Olanlar Yada Daha Beterini Yaşadım Diyen Varmı...??
Ameliyat süresi ne zaman geldi size

Back
X