Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ben iki ay olmasına rağmen halen dokunurken tedirginimBen 1 ay önce estetik oldum ama hıc burnumun üstünü temizleyemiyorum hala ölü derilerim burnumun üstünde dokununca sanki şekli bozulcak gibi hissediyorum aranızda böyle bi sorun yaşayan varmı
Canım ya benim Burnum su an alçıda, az önce otururken bi tarafından tak diye ses geldi kotu birşey olmuş mudur ? Durduk yere geldi korkuyorumAynen canım ben iki ay olmasına rağmen halen dokunurken tedirginim
Bu zaman geçmek bilmiyor ya burnumun ucu top gibi sis hala hergün değişiyor2-3 ay sabredin hicbir sikayetiniz kalmiycak
Aynısı banada oldu kemikler yerlesiyorCanım ya benim Burnum su an alçıda, az önce otururken bi tarafından tak diye ses geldi kotu birşey olmuş mudur ? Durduk yere geldi korkuyorum
Geceleri yatarken nasıl yatiyosun yan yatmalarda şekil bozulurmuAynen canım ben iki ay olmasına rağmen halen dokunurken tedirginim
Öyle mii , çok korktum gece ya sağol canım :)Aynısı banada oldu kemikler yerlesiyor
Ben ameliyattan üç gün sonra dışarı çıkmıştım hem de alçılı burunla. Ama bende hiç morarma olmadı. İnsanlar sizi görünce garip garip bakıyor doğal olarak fakat bu da hiç kafaya takılacak bir durum değil. Hiç korkulacak bir operasyon değil. Ameliyat olanların tecrübelerini, yaşadıklarını okursanız ve bunları kabul ederseniz, doktorunuzu iyi seçerseniz hiç zorluk çekmezsiniz. Burnunuz değişecek, kemikle oynanacak ağrı sızı tabi ki olacak. Kafada bitiyor bu iş.Burun estetiği yaptırdıktan kaç gün sonra dışarı çıkabilecek duruma geliriz estetik olacağım ama çok korkuyorummm yorumları okudukça dahada korkuyorummm
ben halen iki yastıkla ve düz yatıyorum çünkü ilk üç ay önemliGeceleri yatarken nasıl yatiyosun yan yatmalarda şekil bozulurmu
ya ben bildiğin yan yatıyorum 2 yastıkla ama bir kaç yorum okudum şekil bozulur diye bazılarıda birşey olmaz dedi kafam karıştıben halen iki yastıkla ve düz yatıyorum çünkü ilk üç ay önemli
ben burun masajını bile zor yapıyorum duştan sonrada temizleyebildiğimi temizliyorum ama hala pütür pütür kabarcık gibi duruyo şişliğe gelince sağ tarafımdan daha cok cerrahı işlem oldugu için orası daha şiş bide burnumun ucu top gibi bide cok sert ne zman gecer bilmiyorum bazıları 1 yıl bazıları 2 yıl diyorbenim de 2 ay oldu hala duştan sonra daha çok cikiyo o ölü deriler ben maske falan yapiyorum. sislige gelince hala sis burnum. ama eskisi kadar degil tabiki.
kesinlikle katılıyorum bence en önemli doktor doktorunuz size öyle bi güven veriyor ki o acılar size tatlı acılar gibi geliyor sonucta cerrahi işlem ama korkulcak bişe yok sonucu duşun sadece :)Ben ameliyattan üç gün sonra dışarı çıkmıştım hem de alçılı burunla. Ama bende hiç morarma olmadı. İnsanlar sizi görünce garip garip bakıyor doğal olarak fakat bu da hiç kafaya takılacak bir durum değil. Hiç korkulacak bir operasyon değil. Ameliyat olanların tecrübelerini, yaşadıklarını okursanız ve bunları kabul ederseniz, doktorunuzu iyi seçerseniz hiç zorluk çekmezsiniz. Burnunuz değişecek, kemikle oynanacak ağrı sızı tabi ki olacak. Kafada bitiyor bu iş.
korkma :)Öyle mii , çok korktum gece ya sağol canım :)
Burun estetiği yaptırdıktan kaç gün sonra dışarı çıkabilecek duruma geliriz estetik olacağım ama çok korkuyorummm yorumları okudukça dahada korkuyorummm