Burun estetiği sonrası yaşadıklarınız

itsmeelif

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
111
19
32
Ben 1 ay önce estetik oldum ama hıc burnumun üstünü temizleyemiyorum hala ölü derilerim burnumun üstünde dokununca sanki şekli bozulcak gibi hissediyorum aranızda böyle bi sorun yaşayan varmı

slm alci da ne kadar kaliyo ben burun ucu olmayi dusunuyorum ameliyat sonrasi cok sisiyo mu burun alcidan sonra

kizlar benim 10uncu gun alcim cikmisti ve burnumun ustu banttan felan yapis yapis izdi ve dr banyoya gir asiri derece bastirmadan iki yandan ayni anda ayni baskiyla yukari dogeu istedigin kadar temizle demisti
ve ben temizledim hicte bi sorun olmadi
yani 1 ay olmus dedigim sekilde banyodan sonra temizleyebilirsin olu derileri

Burun estetiği yaptırdıktan kaç gün sonra dışarı çıkabilecek duruma geliriz estetik olacağım ama çok korkuyorummm yorumları okudukça dahada korkuyorummm

Burun estetiği yaptırdıktan kaç gün sonra dışarı çıkabilecek duruma geliriz estetik olacağım ama çok korkuyorummm yorumları okudukça dahada korkuyorummm
Ben ameliyattan üç gün sonra dışarı çıkmıştım hem de alçılı burunla. Ama bende hiç morarma olmadı. İnsanlar sizi görünce garip garip bakıyor doğal olarak fakat bu da hiç kafaya takılacak bir durum değil. Hiç korkulacak bir operasyon değil. Ameliyat olanların tecrübelerini, yaşadıklarını okursanız ve bunları kabul ederseniz, doktorunuzu iyi seçerseniz hiç zorluk çekmezsiniz. Burnunuz değişecek, kemikle oynanacak ağrı sızı tabi ki olacak. Kafada bitiyor bu iş.

benim de 2 ay oldu hala duştan sonra daha çok cikiyo o ölü deriler ben maske falan yapiyorum. sislige gelince hala sis burnum. ama eskisi kadar degil tabiki.

benim de 2 ay oldu hala duştan sonra daha çok cikiyo o ölü deriler ben maske falan yapiyorum. sislige gelince hala sis burnum. ama eskisi kadar degil tabiki.
ben burun masajını bile zor yapıyorum duştan sonrada temizleyebildiğimi temizliyorum ama hala pütür pütür kabarcık gibi duruyo şişliğe gelince sağ tarafımdan daha cok cerrahı işlem oldugu için orası daha şiş bide burnumun ucu top gibi bide cok sert ne zman gecer bilmiyorum bazıları 1 yıl bazıları 2 yıl diyor

Ben ameliyattan üç gün sonra dışarı çıkmıştım hem de alçılı burunla. Ama bende hiç morarma olmadı. İnsanlar sizi görünce garip garip bakıyor doğal olarak fakat bu da hiç kafaya takılacak bir durum değil. Hiç korkulacak bir operasyon değil. Ameliyat olanların tecrübelerini, yaşadıklarını okursanız ve bunları kabul ederseniz, doktorunuzu iyi seçerseniz hiç zorluk çekmezsiniz. Burnunuz değişecek, kemikle oynanacak ağrı sızı tabi ki olacak. Kafada bitiyor bu iş.
kesinlikle katılıyorum bence en önemli doktor doktorunuz size öyle bi güven veriyor ki o acılar size tatlı acılar gibi geliyor sonucta cerrahi işlem ama korkulcak bişe yok sonucu duşun sadece :)

Ameliyattan 10 gun sonra Budapeste'ye tatile gitmistim ben. Her ne kadar bantlar cikmis, sis bir burnum olsada herkes o halini bile begenmisti:KK22:

X