Burun estetigi yaptıranlar bakabilir misiniz

sevcan21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
128
5
Hanımlar burun estetiği yaptırdığınızda yuzunuzdeki ifade değişiyor mu ? Kavisli ve kemikli büyük bir burnu küçültme ameliyatı yaptıracağım yandan elbette güzel bir görüntü olacak ama önden de farkedilir bir değişmeolur mu yani bakanlar ne kadar güzel olmuş der mi mesela farkedilir mi ? Tam Anlatamadım ama umarım anlamissinizdir kızlar

Hanımlar burun estetiği yaptırdığınızda yuzunuzdeki ifade değişiyor mu ? Kavisli ve kemikli büyük bir burnu küçültme ameliyatı yaptıracağım yandan elbette güzel bir görüntü olacak ama önden de farkedilir bir değişmeolur mu yani bakanlar ne kadar güzel olmuş der mi mesela farkedilir mi ? Tam Anlatamadım ama umarım anlamissinizdir kızlar
anladık canım :)) endıselerını cok ıyı anlayabılıyorum. benım amelıyat olmadan oncekı halım gıbı. en korktugum sey, sımamım degısmesıydı. ya yenı halıme alısamazsam, ya eskısınden kotu olursa surat ıfadem falan gıbı sacma sapan bırsuru sey dusundum. ama sımdı ıyıkı olmusum bu amelıyatı dıyorum :)) soruna gelecek olursak, onden bakınca da farkedılıyo canım. eskı yuzune gore, yenı burnunla yuzune daha bi sevımlılık gelıyo. eskısınden cok daha guzel oluyosun. kesınlıkle dusunuyosan yaptırmalısın, daha fazla ertelemeden.. senınde dedıgın gıbı yandan zaten guzel oluyo. herhalde guzel bı sonuc alırsın eskısıne gore yanı :)

Ben henüz ameliyat olmadım. ama az kaldı ameliyata :) şunu söylemek isterim benim burnumda kemikli ve yıllardır çok rahatsızım. fakat hiç bir şekilde kaygım yok çünkü ciddi anlamda burnumdan rahatsızım ve daha kötü bir sonuç ortaya çıkacağını sanmıyorum :) sanırım buda ameliyata hazır olmak dedikleri şey oluyor. bence geç aynanın karşısına düşün gerçekten ne istediğini ve değişime ne kadar hazırsın bunu düşün.

Eger kemikli bi burnun varsa etli ve dolgun bi burna sahip degilsen sonuc harika olucaktir..benim burnum etliydi istedigim gibi olmadi daha dogrusu cok tuhaf oldu sonuc..bi hafta once bi kere daha oldum...

Kemikli ama biraz da kuculsun istiyorum umarım sorun yaşamam geçmiş olsun canim
Eger kemikli bi burnun varsa etli ve dolgun bi burna sahip degilsen sonuc harika olucaktir..benim burnum etliydi istedigim gibi olmadi daha dogrusu cok tuhaf oldu sonuc..bi hafta once bi kere daha oldum...

Geçmiş olsun canim gecistirmesine izin verme sakin diret ="danisman38, post: 41798464, member: 692321"]Ben yaptirali 23gun oluyor. Önden problemin yoktu su an yamuk bir burnum var. aynı problemi yaşayanooldu mu. Moralim çok bozuk sanırım burun kemiğin kaydı. Yarın doktorumla gorusecegin ama büyük ihtimal gecistrcek beni[/QUOTE]
Gecmis

X