Burun estetiği yaptırmak istiyorum tavsiyeye ihtiyacım var? ( Istanbul için )

CocoSev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
16
9
36
Arkadaslar Istanbul' da oturuyorum. Yakin zamanda burnumdan ameliyat olmak istiyorum sag burun deligim icten kemik egriligi ile tamamen kapali. Burnumdaki kemeri de duzelttirmek istiyorum. Kendiniz ya da etrafinizdaki kisilerden bildiginiz tavsiye edebileceginiz doktor var mi? Yardimci olursaniz sevinirim :KK66:

Arkadaslar Istanbul' da oturuyorum. Yakin zamanda burnumdan ameliyat olmak istiyorum sag burun deligim icten kemik egriligi ile tamamen kapali. Burnumdaki kemeri de duzelttirmek istiyorum. Kendiniz ya da etrafinizdaki kisilerden bildiginiz tavsiye edebileceginiz doktor var mi? Yardimci olursaniz sevinirim :KK66:
Selam canim sendeki burnunla ilgili sorunlar bendede vardi 5 hafda önce Muhammet Dilbere ameliyat oldum cok menmunum sükür.daha önce baska doktorlarlada görüsdüm icime sinen tek doktor o oldu iyikide ona olmusum tavsiye ederim doktor secimi cok önemli

mrb canim ben tam.bi ay oldu.ameliyat olali.prof dr delcuk inanliya oldum cok ama cok memnunum hem saglik sorunumu duzeltti hemde cok guzel hos bi burnum oldu ve suan.sis olmasina ragmen cok guzel...doktorum zaten inanilmaz iyi becerikli iisinin ehli.sabirli guler yuzlu guvenilir hakkinda okadar cok soyliyebilcegim sey varki inan ama kelimeler yetmiyor ya doktoru dersin ama insanligi sabri guleryuzu okadar ictenki ciddrn insan arkadasi gibi hissediyor....doktorum cok iyi ve cok memnumum bilgine

Selam canim sendeki burnunla ilgili sorunlar bendede vardi 5 hafda önce Muhammet Dilbere ameliyat oldum cok menmunum sükür.daha önce baska doktorlarlada görüsdüm icime sinen tek doktor o oldu iyikide ona olmusum tavsiye ederim doktor secimi cok önemli

Yanit icin tesekkurler canim. Evet dr secimi cok onemli o yuzden derin arastirmalara girdim :) Bir arkadasim da Muhammet Dilber ' e ameliyat oldu. Inanilmaz bir degisim oldu, iyi yonde tabi. Fakat cok dogal durmuyor estetik oldugu cok belli oluyor ve burun ucunu saga sola oynatamiyor neredeyse bir yil olacak yaptirali. Sizin nasil? Bana bir fotograf atabilir misiniz? Sadece burnunuzu atsaniz da olur. :anneadayı:

Yanit icin tesekkurler canim. Evet dr secimi cok onemli o yuzden derin arastirmalara girdim :) Bir arkadasim da Muhammet Dilber ' e ameliyat oldu. Inanilmaz bir degisim oldu, iyi yonde tabi. Fakat cok dogal durmuyor estetik oldugu cok belli oluyor ve burun ucunu saga sola oynatamiyor neredeyse bir yil olacak yaptirali. Sizin nasil? Bana bir fotograf atabilir misiniz? Sadece burnunuzu atsaniz da olur. :anneadayı:
Albümüm var canim bakabilirsin muhammet bey herkeze ayni burun yapmiyor ben sitede adi cok gecen doktorlarla görüsdüm hastalarini birebir gördüm gercekten cok detayli arastirdim öyle karar vermisdim tabi sonucda herkezin tarzi baska yada beklentisi, umarim secimini dogru yaparsin

Tesekkur ediyorum cevapladiginiz icin. Muayenehanesi nerede peki ? Bir de bir fotografinizi gorebilmem mumkun mu ?Ozelden atabilirsiniz.

Medipol kosuyolu hastanesinde, sitesi revizyonrinoplasti.com
Fotograf paylasmiyorum çok ozur dilerim ama forumda Ahmet beye ameliyat olan başka üyeler paylasiyor.

iyi şanslar dilerim

Merhaba, aynı sorunla 2012 yılında Dr. A.Emre İlhan'a karar verdim. 3 yıl araştırıp gittim ve memnunum. İlgili bir doktordur. Ön görüşmelerini ücretsiz yapar. Bağdat caddesinde yeri.Şimdiden geçmiş olsun.

Canım selçuk yazan i kesinlikle tavsiye ederim.instagram hesabına bak istersen.bilgi almak istersen ameliyat oldum cevaplarım

Kesinlikle selçuk yazan canım.instagramindan bakabilirsin.

X