Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yarın için randevu aldım görüşecem ama yinede bekleyemiyorum yarını merak ettim daha önce yaşayan varmı diye bu durumu rahatsız edici bir durum teşekkürlerCnm benim ameliyat olalı 25gün oldu ama benim ilk günlerde bile olmamıştı sadece hafif sümkürürsem oluodu ama az yani.bence bi doktoruna danış
teşekkürler benimki kanlı süüksü akıntıydı düne kadar şimdide kurudu ve tamamamen burnum tıkalı dr gittim ellemeyelim kanatırız dedi kendi düşer dediBende septoplasti oldum. Benim hic kanama olmadi burnumda ilk gun bile cok cok azdi. Ama bunyeden bunyeye degisiyordur eminim, ilk zamanlar kanama normal diye dusmustum, durdurulamayacak bir sey degilse korkmana gerek yok.Tabii ki doktorun daha iyi bilir Cok gecmis olsun.
teşekkürler benimki kanlı süüksü akıntıydı düne kadar şimdide kurudu ve tamamamen burnum tıkalı dr gittim ellemeyelim kanatırız dedi kendi düşer dedi
deneyiml, birisi olarak sana sorayım o zaman :) şekli zaten belli değil pek yada ben göremiyorum herşey burnuma çarpacakmış gibi hissediyorum bu his ne zaman geçecek ?Ameliyattan sonra 1 hafta 10 gun en zoru, 2. haftaya dogru daha bir normallesiyor durum. Benim 3 ay oldu. Sanki hic ameliyat olmamisim gibi alistim burnuma, gayet normal hissediyorum. Senin de oyle olacaktir, sadece biraz sabir
deneyiml, birisi olarak sana sorayım o zaman :) şekli zaten belli değil pek yada ben göremiyorum herşey burnuma çarpacakmış gibi hissediyorum bu his ne zaman geçecek ?
inşallah öyle olur teşekkür ederim :)Tam olarak ne zamandi hatirlamiyorum, ama ilk zamanlar uyku uyaniklik arasinda burnumu kasimak icin elimi goturdugumde, cat diye elimin burnuma carptigini hatirliyorum, asiri sinirleniyordum bu duruma haha Nedense burnumun bir anda miknatis gibi butun belalari ve darbeleri kendine cektigini dusunuyordum !! Bir keresinde kaldigim otelde sarj aleti yeri yatak basucunun ustundeydi, telefonumu sarja taktim ve uyudum, sabahin korunde cat diye bir darbe ile uyandim, yuzumdeki onca yer arasinda o sarj aleti tepemdeki fisten cikip burnumun tam ortasina dustu. Sanirim durum biraz psikolojik, ya basina bisey gelirse burnumun diye dusunurken, belalari daha beter cekiyoruz. Pozitif dusunmek lazim :)) Ama emin ol cok kisa surede sen nasil oldugunu anlamadan alisacaksin burnuna, 1-1.5 aya sanki o burunla dogmus gibi hissediceksin !!!
Canım önerin için çok teşekkürler.Burnunda harika görünüyor profil resminde.ama şimdi baktım o doktor kulak burun boğazcıymış, benim özel durumumdan dolayı bir plastik cerraha ameliyat olmam gerekiyor.Yinede çok teşekkür ederim.Abdulkadir Goksel'i arastir derim, muthis bir doktordur. Hosgeldin aramiza buarada :)
Canım önerin için çok teşekkürler.Burnunda harika görünüyor profil resminde.ama şimdi baktım o doktor kulak burun boğazcıymış, benim özel durumumdan dolayı bir plastik cerraha ameliyat olmam gerekiyor.Yinede çok teşekkür ederim.
Ne güzel yazmışsın canım ya,moral oldu ve şimdi ameliyat olasım var hemen şimdi:)zordur bu ameliyat...çok zor ama derdini anlatırsan bir o kadar keyiflidir, güzelleştiğini hissedersin.
her gün dakika dakika özgüven yüklersin karakterine...
2009 yılına kadar ben fotoğraf çektirmezdim. araba kullanırken insanlar beni profilden görüyor diye ağladığımı bilirim.
neyse ki 2009 da yaptırdım ameliyatımı. süreç zordu ama gittikçe kolay oldu. Sağ olsun doktorum Veli Arslan'da bana çok destek oldu.
Fotoğraflarımı paylaştım.
Önce sağlıklı sonra güzellik dolu bir süreç olsun, hepiniz için..
sevgilerimle,