burun estetiği

azracam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
54
6
49
merhabalar ben 13 marttta septoplasti ve rinoplasti ameliyatı oldum,10 gün oldu hala burnumdan kanlı koyu akıntım var tecrübesi olanlar yardım edebilirmi paylaşarak, teşekkürler...

Cnm benim ameliyat olalı 25gün oldu ama benim ilk günlerde bile olmamıştı sadece hafif sümkürürsem oluodu ama az yani.bence bi doktoruna danış

Cnm benim ameliyat olalı 25gün oldu ama benim ilk günlerde bile olmamıştı sadece hafif sümkürürsem oluodu ama az yani.bence bi doktoruna danış
evet yarın için randevu aldım görüşecem ama yinede bekleyemiyorum yarını merak ettim daha önce yaşayan varmı diye bu durumu rahatsız edici bir durum :KK43: teşekkürler

Bende septoplasti oldum. Benim hic kanama olmadi burnumda ilk gun bile cok cok azdi. Ama bunyeden bunyeye degisiyordur eminim, ilk zamanlar kanama normal diye dusmustum, durdurulamayacak bir sey degilse korkmana gerek yok.Tabii ki doktorun daha iyi bilir Cok gecmis olsun.

Bende septoplasti oldum. Benim hic kanama olmadi burnumda ilk gun bile cok cok azdi. Ama bunyeden bunyeye degisiyordur eminim, ilk zamanlar kanama normal diye dusmustum, durdurulamayacak bir sey degilse korkmana gerek yok.Tabii ki doktorun daha iyi bilir Cok gecmis olsun.
teşekkürler benimki kanlı süüksü akıntıydı düne kadar şimdide kurudu ve tamamamen burnum tıkalı dr gittim ellemeyelim kanatırız dedi kendi düşer dedi :KK43:

teşekkürler benimki kanlı süüksü akıntıydı düne kadar şimdide kurudu ve tamamamen burnum tıkalı dr gittim ellemeyelim kanatırız dedi kendi düşer dedi :KK43:

Ameliyattan sonra 1 hafta 10 gun en zoru, 2. haftaya dogru daha bir normallesiyor durum. Benim 3 ay oldu. Sanki hic ameliyat olmamisim gibi alistim burnuma, gayet normal hissediyorum. Senin de oyle olacaktir, sadece biraz sabir :KK68:

Ameliyattan sonra 1 hafta 10 gun en zoru, 2. haftaya dogru daha bir normallesiyor durum. Benim 3 ay oldu. Sanki hic ameliyat olmamisim gibi alistim burnuma, gayet normal hissediyorum. Senin de oyle olacaktir, sadece biraz sabir :KK68:
deneyiml, birisi olarak sana sorayım o zaman :) şekli zaten belli değil pek yada ben göremiyorum herşey burnuma çarpacakmış gibi hissediyorum bu his ne zaman geçecek ?

deneyiml, birisi olarak sana sorayım o zaman :) şekli zaten belli değil pek yada ben göremiyorum herşey burnuma çarpacakmış gibi hissediyorum bu his ne zaman geçecek ?

Tam olarak ne zamandi hatirlamiyorum, ama ilk zamanlar uyku uyaniklik arasinda burnumu kasimak icin elimi goturdugumde, cat diye elimin burnuma carptigini hatirliyorum, asiri sinirleniyordum bu duruma haha Nedense burnumun bir anda miknatis gibi butun belalari ve darbeleri kendine cektigini dusunuyordum !! Bir keresinde kaldigim otelde sarj aleti yeri yatak basucunun ustundeydi, telefonumu sarja taktim ve uyudum, sabahin korunde cat diye bir darbe ile uyandim, yuzumdeki onca yer arasinda o sarj aleti tepemdeki fisten cikip burnumun tam ortasina dustu. Sanirim durum biraz psikolojik, ya basina bisey gelirse burnumun diye dusunurken, belalari daha beter cekiyoruz. Pozitif dusunmek lazim :)) Ama emin ol cok kisa surede sen nasil oldugunu anlamadan alisacaksin burnuna, 1-1.5 aya sanki o burunla dogmus gibi hissediceksin !!!

Tam olarak ne zamandi hatirlamiyorum, ama ilk zamanlar uyku uyaniklik arasinda burnumu kasimak icin elimi goturdugumde, cat diye elimin burnuma carptigini hatirliyorum, asiri sinirleniyordum bu duruma haha Nedense burnumun bir anda miknatis gibi butun belalari ve darbeleri kendine cektigini dusunuyordum !! Bir keresinde kaldigim otelde sarj aleti yeri yatak basucunun ustundeydi, telefonumu sarja taktim ve uyudum, sabahin korunde cat diye bir darbe ile uyandim, yuzumdeki onca yer arasinda o sarj aleti tepemdeki fisten cikip burnumun tam ortasina dustu. Sanirim durum biraz psikolojik, ya basina bisey gelirse burnumun diye dusunurken, belalari daha beter cekiyoruz. Pozitif dusunmek lazim :)) Ama emin ol cok kisa surede sen nasil oldugunu anlamadan alisacaksin burnuna, 1-1.5 aya sanki o burunla dogmus gibi hissediceksin !!!
inşallah öyle olur teşekkür ederim :)

:KK49:
merhabalar tüm forum arkadaşları! Millet elektrik kesintisi derdinde bende herzamanki gibi burnumun derdine düştüm keh keh keh:KK47:
burnum kötü olabilir ama ben özgüveni tam bir gençkızım ve çekinmeden fotomu bile ekledim:cool:
saklamaya gerek yok,burnumuz kötü ve düzelttirmek istiyoruz,bukadar basit:KK48:
İşki bu burnu kimlere emanet etsek:mad:
bu forumda burun ile ilgili yazılanların neredeyse tamamını yaklaşık 3 aydır okuyorum.sonra dedimkği madem burada bu kadar zaman geçiriyosun üye ol funda! ve işte az önce üye oldum.İtiraf edeyim forumda burun ve doktorlar dışında hiçbir konu ile ilgilenmedim:KK56:yani tek bir amacım var bu işi tecrübe etmiş yada edecek kişilerle fikir alış verişi yapabilmek.
Şimdi kızlar hadi bana söyleyi verin ben bu burnu hangi dr a emanet edeyim??????Bu arada istanbuldayım ve önerilerin sadece istanbuldan olması lazım ve Avrupa tarafı tercihimdir:KK66:

Abdulkadir Goksel'i arastir derim, muthis bir doktordur. Hosgeldin aramiza buarada :)
Canım önerin için çok teşekkürler.Burnunda harika görünüyor profil resminde.ama şimdi baktım o doktor kulak burun boğazcıymış, benim özel durumumdan dolayı bir plastik cerraha ameliyat olmam gerekiyor.Yinede çok teşekkür ederim.

Canım önerin için çok teşekkürler.Burnunda harika görünüyor profil resminde.ama şimdi baktım o doktor kulak burun boğazcıymış, benim özel durumumdan dolayı bir plastik cerraha ameliyat olmam gerekiyor.Yinede çok teşekkür ederim.

KBB uzmanliginin yanisira estetik cerrahi tecrubesi de inanilmaz. Ozel durumun tam olarak ne bilmiyorum ama Dr. Gokselin cozemeyecegi bir burun sorunu oldugunu sanmiyorum. Cok mucizeyi ameliyatlar yaptigini, kimsenin ameliyat etmeye yanasmadigi burunlari ameliyat ettigine sahit oldum. Yinede karar senin. Iyi dusun derim. Doktor seciminde basarilar. Kolay gelsin. Guzel yorumun icin de ayrica cok tesekkurler.

zordur bu ameliyat...çok zor ama derdini anlatırsan bir o kadar keyiflidir, güzelleştiğini hissedersin.
her gün dakika dakika özgüven yüklersin karakterine...

2009 yılına kadar ben fotoğraf çektirmezdim. araba kullanırken insanlar beni profilden görüyor diye ağladığımı bilirim.
neyse ki 2009 da yaptırdım ameliyatımı. süreç zordu ama gittikçe kolay oldu. Sağ olsun doktorum Veli Arslan'da bana çok destek oldu.

Fotoğraflarımı paylaştım.
Önce sağlıklı sonra güzellik dolu bir süreç olsun, hepiniz için..

sevgilerimle,

Merhaba,

Yıllardır bu forumu tecrübelerinden faydalandığım çok insan oldu.Ve dün 5saat süren bir ameliyat sonunda sinüs deviasyon ve kemik eğriliği ameliyatım tamamlandı.Şuan şişliklere direnen gözlerimle yazıyorum.Benim de kanla başlayan şuan burun sıvısına dönen akıntım var burnumun altına flaster yapıştırıyorum.

zordur bu ameliyat...çok zor ama derdini anlatırsan bir o kadar keyiflidir, güzelleştiğini hissedersin.
her gün dakika dakika özgüven yüklersin karakterine...

2009 yılına kadar ben fotoğraf çektirmezdim. araba kullanırken insanlar beni profilden görüyor diye ağladığımı bilirim.
neyse ki 2009 da yaptırdım ameliyatımı. süreç zordu ama gittikçe kolay oldu. Sağ olsun doktorum Veli Arslan'da bana çok destek oldu.

Fotoğraflarımı paylaştım.
Önce sağlıklı sonra güzellik dolu bir süreç olsun, hepiniz için..

sevgilerimle,
Ne güzel yazmışsın canım ya,moral oldu ve şimdi ameliyat olasım var hemen şimdi:)
Şaka bir tarafa hakkaten zor bir iş..önerin için çok teşekkürler,değerlendireceğim
Fotografları sanırım göremiyorum üyeliğim sebebiyle ama en kısa sürede bakabilmeyi isterim
Umarım bende böyle mutlu anlatırım ameliyatımı,herşe y geçip gittiğinde
Mutluluğun daim olsun

X