Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Te[/QUOTE]Teşekkürler çıldırmak üzereyimQUOTE="carpe_diem__, post: 40323032, member: 658496"]Canım öncelikle geçmiş olsun çok normal merak etme geçer moralini yüksek tut yeter :)
E dedim ya canım aynı şeyleri yaşıyorum diye tam olarak ne oluyor bi söylermisin?Doktorum daha önce böyle bir şey le karşılaşmadığını söyledi çok korkuyorum ya kötü bir şey olursa benimle aynı şeyi yaşayan varsa lütfen paylaşsın
Yüzümd[/QUOTE]Yüzümdeki bütün kaslar seğiriyor burnum bile üst dudağımı kontrol edemiyorum konuşurken çok zorlanıyorum dudağım uyuşuk hissetmiyorum="carpe_diem__, post: 40323189, member: 658496"]E dedim ya canım aynı şeyleri yaşıyorum diye tam olarak ne oluyor bi söylermisin?
Valla canım geçmiş olsun da biz anlaşamadık galiba pek umarım geçici bir durumdur yani doktorun niye böyle olduğunu biliyordur mutlaka yani korkulacak bişey olsa söylerdi tekrardan geçmiş olsunÇok şişti ilk defa bu durum la karşılanmış doktorum bende bu yüzden çok korkuyorum benim gibi olan varsa lütfen süreci paylaşsın