Burun estetiğimm...

Ilayda126

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2016
73
26
3
25
Merhaba kızlar ben gerçekten bu siteden her anlamda faydalandım bu sefer de bilgi vermek, aydınlatmak için burdayımmm:) burun ameliyatımı oldum 17. Günüm bugün. Burun ameliyatına dair sormak istedğiniZ şeyler varsa lütfen buyrun :) bi de bu burun ameliyatı sonrasında ciltte çıkan sivilceler için bir önerisi olan varsa yardımcı olsun lütfen :(

Merhaba kızlar ben gerçekten bu siteden her anlamda faydalandım bu sefer de bilgi vermek, aydınlatmak için burdayımmm:) burun ameliyatımı oldum 17. Günüm bugün. Burun ameliyatına dair sormak istedğiniZ şeyler varsa lütfen buyrun :) bi de bu burun ameliyatı sonrasında ciltte çıkan sivilceler için bir önerisi olan varsa yardımcı olsun lütfen :KK43:

Öncelikle geçmiş olsun .. hangi doktor ? Açık mı kapalı mı oldunuz

Geçmiş olsun
Ben sivilceler icin tto sıvı sabun kullandım sabah akşam
Öncesinde de kullandığım icin bir kaç tane çıktı ve geçti
Ama sabahları burnumun yağlanması beş Aydır geçmedi

benim 2. günüm. aşırı şişlik var hele gözlerim sağ gözüm tamamen kapanmak üzere :( onun dışında akıntı çok rahatsız ediyor. bide sigara sorunum var günde 2 paket içerdim şu an deliriyorum bi tane yakmak için :(

benim 2. günüm. aşırı şişlik var hele gözlerim sağ gözüm tamamen kapanmak üzere :KK43: onun dışında akıntı çok rahatsız ediyor. bide sigara sorunum var günde 2 paket içerdim şu an deliriyorum bi tane yakmak için :KK43:
4.günden sonra bayağı iner şişlikleriniz merak etmeyin de sigara aman diyim ya sıkın dişinizi:/

Canım ben perşembe günü ameliyat olacagım. Çok heyecanlıyım ve yaşım 36 benim sorum perşembe ameliyat olacagım 4 gün sonra yeğeni m gelecek şehir dışından silikon ameliyatı olacaj ben misafir edeceğim. Ben hastaneye götür yanında kal felan acaba burnum biraz iyilesirmu 4 günde dışarı cikabilirmiyim.bu arada ameliyatı erdinç ak yapacak açık olacak

Canım ben perşembe günü ameliyat olacagım. Çok heyecanlıyım ve yaşım 36 benim sorum perşembe ameliyat olacagım 4 gün sonra yeğeni m gelecek şehir dışından silikon ameliyatı olacaj ben misafir edeceğim. Ben hastaneye götür yanında kal felan acaba burnum biraz iyilesirmu 4 günde dışarı cikabilirmiyim.bu arada ameliyatı erdinç ak yapacak açık olacak

4. Gün çok erken. Sizin refakatçi olarak eşlik edebilmeniz zor olur ancak kendinize yetebilirsiniz.

Canım valla benim 4.gün de çok az şişliğim vardı iyiydim.burun tıkalı oldugundan agızdan nefes alıyodum bu biraz yoruyodu beni onun dışında agrım falan yoktu. Çok hızlı yürümemenizi ve kafanızı çok çevirmemenizi öneririm. Ufak baş dönemeleri olabilir. Biraz da bünyeden bünyeye değişiyor tabiiiii

Afedersiniz ben anlamamışm siz refaktçi olamazsınız o durumda bence de

IMG_7912.webp

Back
X