burun estetiğinde alçı ve tamponlar alınırken bayıldım :((

almilasevi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
70
4
18
35
Sivas
merhabalar, 13. günümde alçılarımı ve burnun iç kısmındaki tamponları aldırmaya gıttık eşim kız kardeşim ve ben.. burnumdan cıkan o kocaman seylerı gorunce cokk sasırdım cokta acıdı :5:
sonra kız kardeşiminki alınırken. gözlerım karardı, eşimin kucağına yığılmışım kendıme geldiğimde başımda dk. hemşire eşim fln vardı. ayyy böyle gececeği aklımın ucundan gecmezdı.. sonra kardeşiminde başı cok döndü ama bayılmadı o cok şükür.. ama 10 dakkada toparlandım allahtan.. ayy korku fılmı gıbı bır sabahtııı, sonra guzel gectı ama :3:

merhabalar, 13. günümde alçılarımı ve burnun iç kısmındaki tamponları aldırmaya gıttık eşim kız kardeşim ve ben.. burnumdan cıkan o kocaman seylerı gorunce cokk sasırdım cokta acıdı :5:
sonra kız kardeşiminki alınırken. gözlerım karardı, eşimin kucağına yığılmışım kendıme geldiğimde başımda dk. hemşire eşim fln vardı. ayyy böyle gececeği aklımın ucundan gecmezdı.. sonra kardeşiminde başı cok döndü ama bayılmadı o cok şükür.. ama 10 dakkada toparlandım allahtan.. ayy korku fılmı gıbı bır sabahtııı, sonra guzel gectı ama :3:

Cok gecmis olsun of zor olmali benide kan tutuyor ve amelyat olucam of.

ben de buna yakin bisey yasadim ama bayilmadim. bugun alindi benim de alci ve tamponlarim. ben zaten kan alinmasindan igneden felan da hic haz etmiyorum. tamponlar cikarken hic acimadi ama gorunce onlar benden nasi cikti bi an kanim dondu :D doktoruma bana bisey oluyo tansiyonum dustu falan dedim yatirdi hemen brni biraz uzandim gecti ama rger kan falan gorsem ben de bayilirdim muhtemelen :D
allaha sukur zor kismi atlattik :))

ben de buna yakin bisey yasadim ama bayilmadim. bugun alindi benim de alci ve tamponlarim. ben zaten kan alinmasindan igneden felan da hic haz etmiyorum. tamponlar cikarken hic acimadi ama gorunce onlar benden nasi cikti bi an kanim dondu :D doktoruma bana bisey oluyo tansiyonum dustu falan dedim yatirdi hemen brni biraz uzandim gecti ama rger kan falan gorsem ben de bayilirdim muhtemelen :D
allaha sukur zor kismi atlattik :))

ayy cok gecmiş olsun bize :)) yahu ben kanda görmedım ama neden bayıldım anlamadım aybırde benım cıkarırkende beynımden bısey cıkardı sankı cok acıdı

benim acimadi ama insan bi garip hissediyo gercekten :Dd burnun nasi simdi nefes alman felan?

düne kadar çamaşır suyu, türk kahvesı kadar keskın kokuları dahı alamıyordum ama suan gayte ıyı kokuda alıyorum nefeste :))))))))))) senın nasl oldu tampon alındıktan sonra bandaj neyım yapıştırdı mı dk. :D

Bende tampon çıkarılırken hiç bişey hissetmedim .çok korkarak gitmiştim halbuki :)) Bende sinirden bayılmam doktorum ameliyatından 21 gün sonra alçıyı çıkaracağını söyledi 4 günde 1 de alçı değişimi yapacakmış offfff offff:50::2:

Back
X