burun estetiğinden hemen sonra tecrubeler

canım hiç korkma ben sana şimdi tek tek anlatacağım :) ben estetik olmaya gecen yıl tamamen karar verdim ama bi türlü doktor seçimimde karar veremedim 1 yıl doktor araştırdım muayyeneye gittim hiç güvenemedim ben ameliyattan degil sonrasından cok korktum ya şekli güzel olmazsa morluk cok olursa falan gibi biranda bir arkadasım sülayman candanı önerdi banada o hafta randevu aldım gittim istanbula kendim düzcede oturuyorum zaten araştırmalarıma hep istanbul tercih ettim randevu gunu gittim ben hayatımda o kadar ilgili bi doktor görmedim biranda ikna oldum ve bir hafta sonra ameliyat oldum zaten hiçbişe anlamadım olmusum uyamısım annem beni müzikle karşıladı ilk 2 gün yanı tampon varken biraz sıkıntılı gün gecirdim yani nefes alma problemi yaşadım ağızdan nefes alıyosun tampon cıktından sonra günden güne hızlı bi şekilde iyileşiyorsun hiççççç korkma :)

Ben 1 gun once oldum doktorum cok iyi ama benim baya sisti yuzum doktor demisti zaten senin sikintili olucak diye zor bi burnum varmis

Mrb kizlar, ben 5 gun once ameliyat oldum (yurtdisinda)
Kemige pek mudahele edilmidiginden sanirim, neredeyse hiç morluk olmadi sislik ise bana gore var ama tanimayan bir insan anlamaz, botox yaptirmis gibi dolgun bir yuz diyelim
Ameliyattan sonra gayet iyiydim, agrim da hiç olmadi ama iste burundan rahat nefes alamama, burun akintisi bogaz ve agizda ufak tefek agrilar derken 5. gunumdeyim ve inanilmaz daraldim :KK61:... Hava çok guzel burda ve disari çikamiyorum :mad: derken sinirlerim baya bozuldu iki gun nasil geçicek diye dusunuyorum hatta bu aksam agladim, sanirim buna ihtiyacim vardi... bu ne kadar zor oldugu anlamina gelmiyor belki ben sikintiya gelemiyorum belki ben daralinca aglayip rahatlma geregi duyuyorum yani bence benimle alakali bir durum :KK42:
Ameliyat sonra yasanacaklar kisiden kisiye degisir ama yinede paylasmak istedim
Peki tekrar yaptirmam gerekirse yaptirir miydim kesinlikle evet ! :KK31:

X