Burun estetiğinden sonra neden hep yan profil?

hiramabif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
181
35
118
35
Arkadaşlar ben de yakın zamanda burun ameliyatı olmak istiyorum doktor seçimi aşamasındayım şu an, ama merak ettiğim bir şey var; neden çoğunluk hep yan profilden resim veriyor ön profilden resimler çok az bunun bir sebebi var mı?

ya nedeni bence benim için öle ya kemerli burnum vardı yan proilim sıkıntılıydı fark daha net oldugu içinnn :) ama ben her acıdan koydummm bunu da ekleyeyimm :)

Arkadaşlar ben de yakın zamanda burun ameliyatı olmak istiyorum doktor seçimi aşamasındayım şu an, ama merak ettiğim bir şey var; neden çoğunluk hep yan profilden resim veriyor ön profilden resimler çok az bunun bir sebebi var mı?
ameliyatın ilk zamanları şişlik nedeniyle önden kötü çıkar yandan her zaman şekli güzel gözüktüğü için genelde yandan fotoğraf konuluyo, benimde en çok kafama takılan şeylerden biriydi ama şişlikler geçtikten sonra da paylaşmıyosa yeterince başarılı değildir eğridir ya da yüze uyumsuzdur, burun dudak boşluğu çok açık kalmıştır,bir deliği diğerine göre büyük olabilir vb... :)))

Henüz estetik olmadım ama tahmınde bulunuyorum. :)
1.Yıllarca profılden resim çektirememenin acısını çıkarmak
2. Önden çokta doğal olmayan yeni bir burna sahip olmak.
Açokcası butun estetijli burunlar yandan güzel oluyor. Önemli olan önden ve farklı açılardan bakıldığında da doğal bir burun görmek

Back
X