burun revizyonu canım doktorum selçuk inanli

mangizdepgiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
1
0
41
Merhaba ben 3 hafta önce Prof. Selçuk inanli ya ameliyat oldum.Ameliyatim cok rahat gecti.ameliyat sonrasinda ve ertesi gun sabah doktorum hep yanimdayditamponla gecen 10 gun biraz zor oluyor surekli buz uygulamasi yapmanizi oneririm.benim bu sayede cok az morluklarim oldu ve sisliklerim de cok cabuk gecti.agri yok denecek kadar azdi...tamponlarim ve dikislerim alinali 10 gün oldu.tamponlar çıkarken ve dikislerim alınırken selcuk beyin söylediği gibi hiç acı duymadımilk görüntü çok sis yuzununuzun ortasında patates oturmuş misaliama sonrasında hızla inmeye başladı dediğim gibi bugün 10. Gün ve sadece burnumun ucunda bir hissizlik var ki bu da çok ama çok normal.canimcim doktoruma pazar günü de dahil olmak üzere whatsap dan istediğim zaman ulasabiliyorum ve her zaman o kadar ilgili o kadar pozitif kien zor sürecin ameliyat sonrasi beklemek olduğunu düşünüyordum ama şimdi her geçen gün tam da selcuk beyin söylediği gibi olduğunu görüyorum...cok sansliyim emin ellerde olduğum için...sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarim

X