Burun ucu şişliği / kalınlığı ile ilgili ???

Handaneren1

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
33
2
37
Selam kızlar
Ameliyattan önce çok ince bi burun talep etmemiştim , 70 gün gibi bi süre geçti ve şu an dünyadaki en kalın burunu yaptı doktor sanırım. Ameliyat edilen yer sanki ameliyat edilmemiş gibi kapkalın ..
Onun dışında burun ucu kısmı ceviz büyüklüğünde nerdeyse.
Burun ucundaki bu büyüklük herhangi bir şişlikten mi kaynaklanıyor sizce???
Daha doğrusu ameliyattan sonra o kısımda (burun ucu ) şişlik olur mu ?
Lütfen ameliyat geçirmiş tecrübeli insanlar yardımını esirgemesin , delirmek üzereyim :KK43:

Geçmiş olsun öncelikle. Dr masaj tavsiye etmişmiydi? Ödem şişlik çok normal ama söylediğiniz çok fazla

Selam kızlar
Ameliyattan önce çok ince bi burun talep etmemiştim , 70 gün gibi bi süre geçti ve şu an dünyadaki en kalın burunu yaptı doktor sanırım. Ameliyat edilen yer sanki ameliyat edilmemiş gibi kapkalın ..
Lütfen ameliyat geçirmiş tecrübeli insanlar yardımını esirgemesin , delirmek üzereyim :KK43:
ben yedinci aydayım hala kemikli yerin şişi geçti sadece ucu hala şiş kalın derili benim cildimde sinir oluyorum :/

Canim hic korkma daha o susliklerin gecmesine vardir zaten kalin derim vardi diyorsun eger burun ucundaki derin fazlaysa sislik cok normal hatta internette okudugumda da deri fazlaligi olabilir yaziyordu yani anca burun yerine 6 ayda oturuyor zaten. O yuzden hic bozma moralini inecektir o sislik zaman icinde Hoppa

6 ay geçmesine rağmen benim burun ucum hala hafiften şişş o yüzden sakin olun 1 yıl içinde düzelir :)

6 ay geçmesine rağmen benim burun ucum hala hafiften şişş o yüzden sakin olun 1 yıl içinde düzelir :)
Fotoraflarda hafif yamuk çıkıyomu seninde ön kamerada özellikle benim öyle :KK43: önden çekilemiyom bide yandan kalkık duruyo önden düşük çıkıyo falan :/

Benimde normalde çok düzdryo oönden foto çekilince yamuk cikio foto ama sisliklerden snrm bnm14 gün oldu amlyt olalı

Selam kızlar
öncelikle gecmiş olsun burun derin kalınsa iyileşme sürekde iki katı geç olur.ve ödemlerin daha geç iner bide bünyen gec iyileşiyorsa yapısal zaten senin normal kişilere göre iyileşmede yavaş olur.1 sene olmadan zaten o şişlerin geçmesini bekleme derinin altındaki ödemler zamanla eriyip iniyor.bide burun ucu zaten en son ödemin ve şişliğin en son bitti yerdir.doktorun sana masaj verebilir.alçı masajı elle masaj günlük şu kadar yap der.doktorun esas buna ne diyor önemli olan esas o

benim de ön kamerada ben çekince yamuk çıkıyor arkadaşlar çekince düz çıkıyor acaba burnum yamuk mu diye pinpirik oldum. ama bir yamukluk da yok gibi acaba ön kamera yüzünden mi böyleki. burnum kalın derili 4. aydayım revizyonumun. kızlar burnunuzun şişliğinde durum nedir ucu küçülüyor mu? 18 ay diyorlar minimum max 24 ay kalın deride.

Selam herkese

Ben de 6 hafta oldu ameliyat olalı. İlk ameliyatım. Burnumunun ucu çok yuvarlak ve kalın oldu. Yanlarda yuvarlak kabarıklıklar var, burnumun ucu top gibi duruyor ve geri kalanına göre orantısız. Derim çok kalın değil ama çok ince de değil. Şişlikleri çok fazla yok artık ama sabahtan akşama bile hala farkediyor yani biraz şiş hala. Benim de tek tarafa yamuk gibi, ama o top gibi şişliklerden dolayı çünkü iki taraftaki o çıkıntılar aynı yerde değil, o da yamuk gösteriyor.

H Handaneren1 Y yldzb mabel01 mabel01 A angelelif bu kadar zaman sonra durumlar nasıl ? İncelme oldu mu?

FairyDaphne FairyDaphne geçmiş olsun canım. İkinci ameliyatı kime oldun ve neden olmuştun, kalın olduğu için mi? Ucu ne durumda öncesi ve sonrasına göre? 1.5 aydan 4.aya çok fark gördün mü? Çok korkuyorum böyle kalmasından ve daha 1 ay geçmiş olup da önden bakıldığında üstten uca kadar düz çizgi gibi burunları olanların resimlerine bakınca çok üzülüyorum yanlış bir tercih mi yaptım diye. Konturlu ince bir burun istiyordum şimdi palyaço burnu gibi üste göre ucu çok kalın bir burnum oldu :KK43:

Selam herkese

Ben de 6 hafta oldu ameliyat olalı. İlk ameliyatım. Burnumunun ucu çok yuvarlak ve kalın oldu. Yanlarda yuvarlak kabarıklıklar var, burnumun ucu top gibi duruyor ve geri kalanına göre orantısız. Derim çok kalın değil ama çok ince de değil. Şişlikleri çok fazla yok artık ama sabahtan akşama bile hala farkediyor yani biraz şiş hala. Benim de tek tarafa yamuk gibi, ama o top gibi şişliklerden dolayı çünkü iki taraftaki o çıkıntılar aynı yerde değil, o da yamuk gösteriyor.

H Handaneren1 Y yldzb mabel01 mabel01 A angelelif bu kadar zaman sonra durumlar nasıl ? İncelme oldu mu?

FairyDaphne FairyDaphne geçmiş olsun canım. İkinci ameliyatı kime oldun ve neden olmuştun, kalın olduğu için mi? Ucu ne durumda öncesi ve sonrasına göre? 1.5 aydan 4.aya çok fark gördün mü? Çok korkuyorum böyle kalmasından ve daha 1 ay geçmiş olup da önden bakıldığında üstten uca kadar düz çizgi gibi burunları olanların resimlerine bakınca çok üzülüyorum yanlış bir tercih mi yaptım diye. Konturlu ince bir burun istiyordum şimdi palyaço burnu gibi üste göre ucu çok kalın bir burnum oldu :KK43:
benim ilk ameliyatımdaki durumu açıklamıştım zaten et alacağız diye burun kanadı sol kıkırdağım alınmıştı. 2. ameliyatımı edirne trakya fakülte hastanesi Serkan Balta'ya oldum.İlgisinden alakasından her şeyinden çok memnunum. Benim ilk ameliyatımın 6. ay fotoları ile 2 sene sonraki fotolar arasında da çok fark vardı. Burnum sola doğru yamulmuştu doğru ama şişlik geçtiğinden daha zarifleşmişti. Şimdi ikinci ameliyatım burnumun ucunun topluğundan çok sağa sola kaymasından endişeleniyorum. Benim burun ucum kalın hem de çok doktor doku almış inceltmek için o kadar söyleyeyim. Eskisine göre daha incelmiş duruyor ameliyat öncesine göre şu hali ve elbette 1. aya göre daha inceldi. Ama önümde çok uzun bir periyot var ve burun ucu en son inecek yer malesef tahminim %50 daha incelme olacaktır ucunda. Sen de arnica kremi sür sürekli ben ara ara hala sürüyorum. Albümlerimde öncesi sonrası aylık fotoğraflarım var zaten. 1 aylıkları koymadım çok korkunçluydum çünkü. O burnun yüzde en az 40 inecek. daha çok ama çok yeni unutma.

Benim daha kanatlar yapılmadı 1 sene sonra kanatlarda ufaltılacak eğer kendiliğinden şeklini almazsa ki bana da biraz geniş geliyor hafif ufaltılırsa iyi olacaktır. Daha 1.5 aylıksın hiç kafanı takma yargılamak için çok ergen ananas hapı solgarın ve arnica kremi tavsiye ediyorum yalnız burnuna masaj falan yapma.

Sevgili ninadefuego çok teşekkür ederim içime su serptin. İlk fırsatta resimlerimi göndereceğim. Senin albümüne baktım ninadefuego, gerçekten bence kusursuz görünüyor burnunun şu anki hali tam benim istediğim, hayalimdeki burun, maaşallah. Yani kanatları yapılmadı daha filan diyorsun ama benimki bunun 4 katı filan genişlikte. Benim de kanatlarım yapılmadı, daha sonra belki yaptıracağım ama sorun şu ki ucu çok yuvarlak olduğu için kanatlar yapılırsa daha da yuvarlak olarak orataya çıkıyor burunlarda. Oran orantı mevzusundan dolayı. Yani ucu böyle kalırsa kesin bir revizyon gerekecek ve ucu inceltildikten sonra ancak kanatları da yaptırırım.Sorun şu ki ben dokunduğum zaman o çıkıntılı bölgeye alar kıkırdaklar elime geliyor. Yani benim derim çok kalın da olmadığı için korkum bu yüzden. Şişliklerden dolayı değil de kıkırdakların yerleşiminden dolayı bu şekilde palyaço gibi olması. Kıkırdaklar maalesef şişen ve inen şeyler değil ve böyle kalmasından korkuyorum, tek dileğim dikişlerin onları yükseltiyor olması ve değişmesi şimdilik. Arnica sürüyorum evet, ananas hapını hiç duymamıştım çok sağol.

merhaba bugun ameliyatımın 18. günü aslında alçılı iken ve bandajlı ıken burun ucumu cok begenıyordum , hatta doktor bandajı ararken burnun hem onden hem yan profilden cok güzel olacak dedı benımle aynı gün ameliyat olan hastanın burnunu tekrar bandajlarken sana yapmayacağım gayet ıyı dedı, sonrasında muayaneden çıktıktan sonra biraz soğukta kaladım ve eve geldiğimde kocaman bir burnum vardı:KK43: 1 haftada biraz indi , hemen hemen her yeri indi ama ama hala burun ucum ve kanatlar cok şiş korkuyorum böyle kalacak diye ne diyosunuz geçer mi? şuan ne durumda burnunuz indimi şişliği?

merhaba bugun ameliyatımın 18. günü aslında alçılı iken ve bandajlı ıken burun ucumu cok begenıyordum , hatta doktor bandajı ararken burnun hem onden hem yan profilden cok güzel olacak dedı benımle aynı gün ameliyat olan hastanın burnunu tekrar bandajlarken sana yapmayacağım gayet ıyı dedı, sonrasında muayaneden çıktıktan sonra biraz soğukta kaladım ve eve geldiğimde kocaman bir burnum vardı:KK43: 1 haftada biraz indi , hemen hemen her yeri indi ama ama hala burun ucum ve kanatlar cok şiş korkuyorum böyle kalacak diye ne diyosunuz geçer mi? şuan ne durumda burnunuz indimi şişliği?
Canım hiç tereddüt bile etme 18. gün şiş olması çok normal zaten burun ucundakı şişlik genelde en son iniyor ve zamanla şekil değiştiriyor burun kemikleri birbirine kaynıyor ve zamanla daha güzel bir burun çıkıyor ortaya ilk alçıyı çıkarttıklarında şok oldum kocaman bir burundu benim şişliklerim 3. ayda indi tamamen burun kanatlarım şişti özellikle burun ucum çok şişti patates gibi şimdi 1 yıl olmak uzere ve hiç bir sorun yok minnacık bişi oldu burun ucu şişliğim indi şişlikler için hiç bozma moralini kafana takarsan gözünde büyürler zamanla hepsi inecek inşallah :)

X