Burun ucu şişliği (resimli)

nezahat92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
16
0
32
ya kızlar iki hafta oldu ameliyat olalı, geçen hafta perşembe alçıyı silikonu çıkardılar. Alçı çıktığında burnum gayet iyiydi ama birkaç gündür burun ucum böyle. Pinokyo gibi duruyorum önden, yandan da bariz burun ucum belli oluyor. İlk çıktığı gibi kalsaydı keşke ama kalmadı. Bu burun ucumdaki şişlik mi yoksa hep böyle mi kalacak? Burun ucumdan başka her yer indi gibi ama şişlik olup olmadığından emin değilim bunun. Çok ortantısız duruyor yardım edin :KK43:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 4.400
Eski burnumun boyutu da hemen hemen böyleydi, acaba kıkırdakları aldı burun ucuma dokunmadı da o yüzden mi orantısız bir şey çıktı ortaya? :KK43:

siz buna şişlik mi diyorsunuz! bir de benimkini görseniz... alçıdan çıkınca uca iniyor ödemleri, burun ucu en geç inen yermiş o yüzden. burnunuz gayet normal.

Canım bunlar çok normal. Daha ne şekillere girecek urun. Ben her gün yeni bir burunla uyanıyorum. Burun ucu bütün buruna şekil veren bir yer sisecek inecek belki sağa sola eğilim gösterecek geçici olarak. Ve daha bir cok ihtimal. Ama deneyimli olanların dediğinegore aaltı ayda biraz kendine gelecek. Sabır diliyorum..

Şişliktendir. Bence kötü görünmüyor. Bugün benim de 3. Günüm havada duruyor ucu inşallah düğünümde şişlik çok fazla yaşamam. İlla ki rahatsız oluyorsanız burun konturu yapın bronzlaştırıcı bir pudra ile

ya kızlar iki hafta oldu ameliyat olalı, geçen hafta perşembe alçıyı silikonu çıkardılar. Alçı çıktığında burnum gayet iyiydi ama birkaç gündür burun ucum böyle. Pinokyo gibi duruyorum önden, yandan da bariz burun ucum belli oluyor. İlk çıktığı gibi kalsaydı keşke ama kalmadı. Bu burun ucumdaki şişlik mi yoksa hep böyle mi kalacak? Burun ucumdan başka her yer indi gibi ama şişlik olup olmadığından emin değilim bunun. Çok ortantısız duruyor yardım edin :KK43:

Alçı çıktığında tam şişmemiş oluyor. O halini beğendiyseniz, şuanki ufak ödemleriniz de indiğinde daha çok beğenirsiniz bence. Henüz 2 hafta olmuş. Şişlikler en son burun ucunda iniyor.

Ayrıca bu hali de gayet güzel bence. Zamanla daha çok içinize siner eminim.

siz buna şişlik mi diyorsunuz! bir de benimkini görseniz... alçıdan çıkınca uca iniyor ödemleri, burun ucu en geç inen yermiş o yüzden. burnunuz gayet normal.
Merhaba,
Benim de 6.haftam ve burun ucum çok yuvarlak iki yanlardan kabarıklıklar var top gibi. Ama ben açıkçası dokunduğumda tamamen hissedebiliyorum kıkırdak olduğunu. O yüzden çok korkuyorum bu ödem değil ve inmeyecek diye... Sizde de böyle bir şey oldu mu? AMeliyat olalı ne kadar olduve ne gibi gelişmeler yaşadınız?

Geçmiş olsun benim çok daha şişti açıkçası buna göre . Önden de fotoğrafınız varsa aslında daha iyi anlaşılır. Benim önden çok belli oluyordu çünkü.

merhaba bugun ameliyatımın 18. günü aslında alçılı iken ve bandajlı ıken burun ucumu cok begenıyordum , hatta doktor bandajı ararken burnun hem onden hem yan profilden cok güzel olacak dedı benımle aynı gün ameliyat olan hastanın burnunu tekrar bandajlarken sana yapmayacağım gayet ıyı dedı, sonrasında muayaneden çıktıktan sonra biraz soğukta kaladım ve eve geldiğimde kocaman bir burnum vardı:KK43: 1 haftada biraz indi , hemen hemen her yeri indi ama ama hala burun ucum ve kanatlar cok şiş korkuyorum böyle kalacak diye ne diyosunuz geçer mi? şuan ne durumda burnunuz indimi şişliği?

bendede Öyle bugun 18.günüm Burun ucumu cok beğenmiştim bandajlar çıkınca ama 1 saat geçmedi bir şişti şiş o şiş şuan burun ucum ınanılmaz topbik yüzümede emanet gibi duruyor. eski burnum onden gayet yakışıyordu ınceydi umarım düzeliriz, kafaları yemek üzereyim.

Valla 24 saat aynaya bakmaktan kafayi yicem:) Isteyerek ve pozitif bakis acisoyla ameliyat oldum ama bantlar ciktigindan beri tukendim resmen.Insanlar aylardan bahsediyor ustelik:S
Burun deliklerimden de rahatsizim eskisinden buyuk geliyor gozume :/ Herkese boyle mi oluyor onu merakiyla forumu okuyorum:/
Alci ve bant varken oldukca mutluydum pozitiftim agrim morlugum yoktu sadece sismistim:s
Ama bu surec beni bitirir.
Onden bildigin tombik bi burun var.

Buraya isim vermeyi dogru bulmuyorum sonucta uzun bi surec ve basindayiz bu surecin yanlis anlasilmalar olabilir:/ Uzgunum.
Gercekten basarisui bi sonucla karsilasirsam o zaman yazarim.

X