burundaki odemi nasil anliyorsunuz

dokununca anlasiliyor zaten sislik, burun ucu tabi diger yerlere gore daha sert ama o sertlik kalmicak zamanla zaten, bu da demek oluyor ki odem var

Benim 7 ay geçti ameliyatın üzerinden ama hala burun ucum şiş sankii sigara falan kullandığım için mi böyle oldu bilemiyorum :)

Benim 7 ay geçti ameliyatın üzerinden ama hala burun ucum şiş sankii sigara falan kullandığım için mi böyle oldu bilemiyorum :)
sigara icmek dokularin iyilesmesini yavaslattigi icin, ben ameliyattan sonra biraktim gibi birsey, arada icsemde gunde 1-2 taneyi gecirmiyorum. Icmemek gerekli belkide

Bu sertlik bazilarinda kaliyormus ama eger odemse bi yerden sonra gecmesi gerekmezmi
benim burun ucum saga sola oynuyo ama ucu tas gibi dogal burun gibi ucu iceri esnemiyo bu odemmi yani
benimde 7 ay oldu sirtimda cikinti var ve ucu uzun hala odem dedi dr
ama inanamiyorum kuculecegine
bende gunde 10 15 arasi sigara iciyorum bundan odem oldukca yavas iniyo olabilirmi ya
offff zor bi burunumda yoktu anlayamiyorum sanki esti halinden uzun acaba ucuna kikirdak destegini abattimi diyorum ayyy fenalardayim

Daha 7 ay olmus. Burnun 1 sene sonunda hatta 2 seneye kadar kuculup oturdugunu soyleyenler var. Cok fazla oynama burnunla derim. Sigara cok icmiyorsun ama tabii ki hic icmesen daha iyi olurdu. Ben mesela sucluluk duydugum icin icemiyorum artik. Ne zaman sigara icsem burnuma zarar veriyorum diye dusundugum icin. Sabirli olmamiz gerek.

X