Butik hakkında herşey

Ela_12

Kadın..Aşka vurgun,deli sarmaşık..
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
619
545
Arkadaşlar ben yeni üyeyim beni de aranıza alır mısınız acaba ?:21: Uzun zamandır buraya üye olmak istiyorum kısmet bugünmüş :) üniversite mezunuyum butik açmak istiyorum ama hemen değil birkaç yıla kadar.Şuan araştırma aşamasındayım.Bu konuda hiç bilgim yok ama yapabileceğime inanıyorum :cool:Nasıl nerden başlayacağımı bilemiyorum fikirleri olan varsa bana yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim:KK23:

Ben frapan bayanlara hitap eden şirin bir butik açmak istiyorum tasarım yeteneğim yok yanımda bir stilist çalışırsa bu benim için bir avantajmıdır yoksa hazır ürünler mi bulunmalı butiğimde.Bu işi çok istiyorum.Kendi işimin patronu olmak emeğimin karşılığını almak zevkli bir iş yapmak stressiz kimseye hesap vermeden..

Merhaba .aramıza hoşgeldin. Ben moda tasarimcisiyim fakat piyasa ve şartlardan dolayi bankada çalışıyorum. Ama evimde her fırsatta birseyler üretme cabasindayim. Tek hayalim tasarım üzerine butik açıp kişiye özel tasarım yapmak ve değerinde satmak. Iletinizi görünce heyecanlandim. Öncelikle Nerede açmayı düşünüyorsunuz. Birde butceniz tasarımı kaldirirmi. Hazır ürünü pazar dahil herkes satıyor. Farklı olmak avantaj

Hazır özel ürünler bulundurmaniz avantaj tabiki. Aksesuar da sunabilirseniz tamamlayıcı olur. Yada aksesuar ve ayakkabı magazalarina yonlendirirsiniz. Sizin butiginize gelen eksiksiz çıkmalı bence ;-)

Öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim :) istanbula gelin gideceğim kısmetse yakın zamanda :) ama hemen butik işine giremem dediğim gibi birkaç yıla kadar ancak hazırlanırım ben işimi garantiye almak istiyorum aceleye gelsin istemiyorum batma ihtimali bile olmamalı kararlı bir insanım aslında bu iş hiç aklımda yoktu hep masa başı çalışmak vardı aklımda ama sonra anladımki kahır çeken biri değilim kendi işim olmalı :) kendime güvenim sonsuz birde analiz yeteneğim var plan proğram tam bana göredir ama tasarım yeteneğim yok malesef :) hiç çizim yapamıyorum :) farklı olmazsam batarım bunu da biliyorum çünkü artık her köşe başı butik gibi geliyor bana.bi farkım olmalı insanlar beni secmeli piyasa koşullarını pek bilmiyorum iyi araştırmalıyım işimi şansa bırakamam senin stilist olmana çok sevindim istanbuldaysan belkide senin ürünlerini satma şansım olur olamazmı :21:

ben aksesuar ayakkabı çanta bulundurmak istiyorum herşey cok zevkli olmalı ki zevkime çok güveniyorum :)

Merhaba, kararlı ve aceleci olmamaniz güzel tarta tarta gitmek en iyisi. Ben stilisttende öte moda tasarimcisiyim ;-) istanbulda yaşıyorum. Geldiğinizde tanışmak ve fikir paylaşımı yapmak isterim. Şansın açık olsun. Sevgiler ;-)

valla senden çok öğrenceğim şey var inşallah tanışırız istanbulda olman çok güzel :) teşekkür ederim görüşmek üzere :)

evet farklı fikirleri olan varmı butik hakkında arkadaşlar ?

X