- 27 Haziran 2007
- 3.061
- 5.224
- 773
Cok sevindim canimbugün daha iyiyim ilaçlar yaradı şükür sende durum ne berom :))
@Lucky7 geldi bak çok ağladın arkasından dayanamadı üzülmene![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindim canimbugün daha iyiyim ilaçlar yaradı şükür sende durum ne berom :))
@Lucky7 geldi bak çok ağladın arkasından dayanamadı üzülmene![]()
Cok sevindim canimdaha iyi Olmana , bende bugun cok iyiyim
atlattik neyse ki
aaaa evet lucky donmus sevindim
dayanamaz o Benim uzulmeme
![]()
Aman iyi ol canım , senın enerjin bizede yansıyor hep enerjik kalnazara geliyoruz bacım yaaa ondan bunlar
ayy bu sabah enerjik uyandım daha iyiyim ama yine dikkat ediyorum hemen ayaklanmayacağım
@Lucky7 burasız sensiz bensiz duramaz
he he çok ağladın bakım ben gidince ağlayacan mı berom böyle
![]()
Aman iyi ol canım , senın enerjin bizede yansıyor hep enerjik kalkız sende mi gidiyorsun , götür beni gittiğin yere
yok yok ben kalayım dısardayken bakarım sana
aglamak ne kelime ağıtlar yakarım ardından
![]()
Hieyyyyttttt enerji patlaması yasıyorum kızlarspora başladım , sakın bana mani olmayın
5 km koştum
geldim
yoruldum
ama ... yarın sabah bi 5 km daha yapacagım
![]()
Takıl bana jelocumaferin sana yok yok olmam ben süpersin bende az kaldı iyice toparlanım diyete ve spora başlayacağım tekrar
![]()
Hieyyyyttttt enerji patlaması yasıyorum kızlarspora başladım , sakın bana mani olmayın
5 km koştum
geldim
yoruldum
ama ... yarın sabah bi 5 km daha yapacagım
![]()
Can'ım bugün çocukları okula götürdükten sonra , eve hiç girmedim :) sesini duyamadan başladım güneBerom bugün sesimi duymadın telde whatta dedikodu yapamadık kendini spora vermişsin hahhahahah
bende cardiyo ve diyetle yaza kadar 5 daha versem süper olacak
Can'ım bugün çocukları okula götürdükten sonra , eve hiç girmedim :) sesini duyamadan başladım güneama yarın sabah devam ederiz
![]()
Bravo tebrikler
Bravo tebrikler
Sende katıl sardunyamBravo tebrikler
Valla bugün dedikodusuz 5 km yaptıysamahahhah dedikodu candır yahu![]()
Sende katıl sardunyam![]()
Valla bugün dedikodusuz 5 km yaptıysamdedikodulu 10 km hızla koşarım
![]()
Yok kız evde koşu bandındasardunya şişko koşamazda ben gibi yürür
kız cidden iyi koşmuşsun hay maşallahhh![]()
Yok kız evde koşu bandındaama iyi koşarım kondisyonum iyidir
![]()
Aynı yaslarda olduğumuzu hatırlamak istemesem de hatırlatayımeeee gençlik tabi koş anam koş kim tutar seniiii![]()