• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Senin şahmeranın yeter be güzellik :)) koşmasanda olur :KK70:

yağ çekme sardunyaya bıngıl spor yapsın zayıflasın kendin manken oldun biz şişko kalak demi yemezler :KK53:
Ahhh yerim ben seni :KK19:neren siskoymus kim demiş :KK20:

senin yanında şişkoyuz loo berommm sen fıstıksın:KK60:

Yok yok jelo haklı koşamamda uürüyüşlere başlamam lazım..nedense dışarda koşamıyorum,koşu bandında koşabiliyorum neden acaba?

bende dışarda yapamıyorum ya ya salon da ya evde :KK8:

Dışarıda , istediğimiz gibi koşamıyoruz ... Özgür olamıyoruz bence . Boş ver sen evde kos gene :KK71:

saçını topla koşarken berom:-)

Yok valla beratti beratti m sen inanma Jelesec Jelesec e kuru iftira.accıkın göbem var okadar.onuda kestircektim iptal oldu.ilk fırsatta hallettircem..tabi kendisi kestirdi biçtirdi şimdi laf sokuyor:63:
Yok valla beratti beratti m sen inanma Jelesec Jelesec e kuru iftira.accıkın göbem var okadar.onuda kestircektim iptal oldu.ilk fırsatta hallettircem..tabi kendisi kestirdi biçtirdi şimdi laf sokuyor:63:
jelesec kuru iftira atmaz :KK70:var ki biseyin söylemiş :63:şakaa tabiki :KK70:sen de ilk fırsatta aml olursun , istediğin gibi göbuse sahip olursun Can'ım

yağ çekme sardunyaya bıngıl spor yapsın zayıflasın kendin manken oldun biz şişko kalak demi yemezler :KK53:

senin yanında şişkoyuz loo berommm sen fıstıksın:KK60:

bende dışarda yapamıyorum ya ya salon da ya evde :KK8:

saçını topla koşarken berom:-)
Tövbe de kız mankende neymiş :D haddime düşermi hiç :)) sardunyam16 sardunyam16 ile bugün tam anlamıyla dünür olduk ben şimdi ona ne övgüler yağdırırım bak gör :D bu arada Ddc112 Ddc112 eve özel spor HOCASI tutmuş birlikte gidelim bizde çıkarız aradan o çok kaytaracağa benziyor :P

:KK70::KK70::KK70: ben seviyorum yüzüme konuşun be yaaa :KK70: taş gibisin sardunyammm çağla şikel halt etmiş yanında oldumu yağ çektim :KK70:
:KK70:Alemsin Jelesec Jelesec ..kız ben çağla şikelide sevmiyom.ne o öyle kürdan gibi..biz en iyisi şişkoyla çağla arası bişey diyelim.bak şişkluğuda kabul etmiyom.çağla gibi olmadığımı kabul ediyom..ne kadar dürüst bi insanım.:KK53:

Tövbe de kız mankende neymiş :KK70: haddime düşermi hiç :)) sardunyam16 sardunyam16 ile bugün tam anlamıyla dünür olduk ben şimdi ona ne övgüler yağdırırım bak gör :KK70: bu arada Ddc112 Ddc112 eve özel spor HOCASI tutmuş birlikte gidelim bizde çıkarız aradan o çok kaytaracağa benziyor :p

hahahhahah anam sünetle düğünü aynı sene yapma altın almak zor ikisi ne:KK70:

Ddc112 Ddc112 özel hoca tutmuş demek zengin gaci bacım bu :KK70:en sevdiğim forumda artık Ddc112 Ddc112 :KK70:

:KK70:Alemsin Jelesec Jelesec ..kız ben çağla şikelide sevmiyom.ne o öyle kürdan gibi..biz en iyisi şişkoyla çağla arası bişey diyelim.bak şişkluğuda kabul etmiyom.çağla gibi olmadığımı kabul ediyom..ne kadar dürüst bi insanım.:KK53:

ahahhaha valla doğrucu davut olamak iyidir bak yazdın :KK58::p

bu arada bencede aşırı sıska ne la öyle ben bu halimle daha seksiyim:KK70:

Back
X