Bütün gece uyku tutmuyor

Klahmnciks078

Bitucikvgn
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
39
4
Arkadaşlar üniversiteye bu sene başladım ama maalesef kendi Aklimi kullanamayıp arkadaş kurbanı oldum geçtiğimiz yılbaşında çocuğun biriyle tanismistik beni arkadaslarimla bulunduğum evden aldı evime getirdi ama arkadaşının evinde kahve içirdi ve sanırım bana dokundu onun dışında hiç bir şey olmadı yalvaririm bana yardım edin şimdi 6 aylik bir ilişkim var yılbaşı günü olanları biliyor ama bana dokunduğunu bilmiyor soyleyememde ve ben kendimi çok suçlu hissediyorum intiharı bile dusunuyorum ilerde karşıma çıkacak diye çok korkuyorum zaten o arkadaş kurbanı olduğum arkadasimla konusmuyorum bile mesajlastgimizda ona hersyei anlatmıştm şimdiki mesajları sevgiline gösterirse ses kayıtlarını felan.... Sevgilimi çok seviyorum. Ve inanın böyle olsun istemedim yatamiyorum geceleri içime kaynar su dökülüyor resmen .... Çok kötüyüm çok...... Ölmek istiyorum

Göğsüne dokundu sanırım tam emin bile değilim ama soğuk soğuk terliyorum su anda çok kötüyüm

Birazdan ahlak bekçileri gelir psikolojini daha da bozar..Bu konuyla ilgili bir uzmanla konuşabilirsin..

Biri sana dokundu diye intiharı düşünmen ve bu olay yüzünden soğuk terler döküp geceleri uyuyamaman normal değil çünkü..

Göğsüne dokundu sanırım tam emin bile değilim ama soğuk soğuk terliyorum su anda çok kötüyüm

Aşırı alkollümüydün her hangi bişey yaşamadıysan sıkıntı yok ayrıca kimse sana zorla içirmemiş ki kendin yaşamak istemişsin bunu kafamda kurup büyütme geçmişinde kimseyi ilgilendirmez

Aşırı alkollümüydün her hangi bişey yaşamadıysan sıkıntı yok ayrıca kimse sana zorla içirmemiş ki kendin yaşamak istemişsin bunu kafamda kurup büyütme geçmişinde kimseyi ilgilendirmez
Hayır neler olduğunu hatırlıyorum , ama gerçekten bu durum beni çok etkiliyor ileride karşıma çıkacak diye korkuyorum....

Her şeyi hatırlıyorum diyorsun ama göğsüme dokundu sanırım emin değilim diyorsun. Her neyse sonuç olarak abartıyorsun bence şayet olay daha ileri boyutlara taşınmadıysa. Bunun için ölmeyi düşünmek nedir. Biraz sakin ol ve mantıklı düşün lütfen

Birazdan ahlak bekçileri gelir psikolojini daha da bozar..Bu konuyla ilgili bir uzmanla konuşabilirsin..

Biri sana dokundu diye intiharı düşünmen ve bu olay yüzünden soğuk terler döküp geceleri uyuyamaman normal değil çünkü..
Uyuyamamamin sebebi ileride karşıma çıkmasından korkmam , çok korkuyorum

Hayır neler olduğunu hatırlıyorum , ama gerçekten bu durum beni çok etkiliyor ileride karşıma çıkacak diye korkuyorum....
Tam emin değilim diyorsun ama hatırlıyorum da çıkmaz karşına nereden çıkacak tehditmi edildin hayır ee kafanda kurup güzel günlerini mahvetme

Her şeyi hatırlıyorum diyorsun ama göğsüme dokundu sanırım emin değilim diyorsun. Her neyse sonuç olarak abartıyorsun bence şayet olay daha ileri boyutlara taşınmadıysa. Bunun için ölmeyi düşünmek nedir. Biraz sakin ol ve mantıklı düşün lütfen
Tam dokunma değildi o yüzden sanırım dedim...

O halde neyi kafana taktığını anlayamadım. Adam senle birliktelik yaşamamış bi şey olmamış karşına çıksa ne diyebilir? Kendine hayatı zehir etme kafanda büyütüp
sadece bunu yasadigim için sevgilimi aldatmış gibi hissediyorum ama sevgilim le o zaman çıkmıyordu kbile. Arkadaşlık sadece

Benve Fazlasıyla abartiyorsun! Ama eğer sevgiline ihanet ediyormuş gibi hissediyorsan anlat için rahatlar, eminim ki oda bu tarz bişey yaşamıştır :KK66:
İçini ferah tut böyle bişeyi boş yere kafanda büyütme, sevgilinin ve hayatının tadını çıkar

X