Bütün KV'ler sinir bozucu.

kumral_quzeli

ᔕeᑎi ᔕeViyoᖇᑌᗰ ᗷeᗷegiᗰ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.109
829
27
Bütün KV'ler aynı. Hele benim KV cadı gibi zaten. Sindiremediğim, KV'nin ikidebir bebeğime "Hazır Mama" vermek istemesi. Ama bende kesin tavrımı koydum. Evde olur, olmaz diye Doktor'dan Deneme Maması almıştım. Hanımefendi almış mamaları koymuş 2-3 tanesini çantasına, "Mama yapalım, hangisini yapsam acaba?" diye hepsini gözümün önüne getirince bende hepsini yırttım yırttım çöpe döktüm, sonra da bi kudurdu bi kudurdu, çocuğu kucağına alıp, ağlamalar, bağırmalar bana bela okumalar, nasıl cinnet geçirdi bi görseniz, resmen kendini bıçaklayacak zannettim. Sonra bende "Çocuğa mama verilmeyecek, veremedin ya kudurdun sen galiba" dedim. (Biliyorum biraz ağır konuştum, ama gerçekten doğumumdan beri "Mama verelim, mama verelim" diyor, ben ise emzirmek istiyorum, bebeğim için en iyi olanını istiyorum.) Kv'yi görseniz cinnet geçirecek sanki, hayretler içinde seyrettim yeminle. "Sen ayrı eve çıkmak için, bana herşeyi yaparsın!" diyor. "Evet" dedim. Önceden ne yaparsa, yapsın seslenmezdim. Herşeyine "Şeker Hastası" deyip, ağzımı yumuyordum. Ama konu "Bebeğim" olunca, hassaslaşıyorum, sinirleniveriyorum. KV severken "Annem, Bitanem, Annesinin Çiçeği, vs vs.." diye seviyor, içten içe ona da çok sinirleniyorum, çünkü geçenlerde bana "İnşallah sen ölürsün de o bebek bana kalır" demişti, ama ona da bişey diyemedim. Bilmiyorum neden böyle yapıyor, amacını bir türlü anlayamıyorum ama bebeğin annesi benim. O niye "Annem" diye seviyor. İlerde bebeğim Babaannesine "Anne" der mi? Acaba beni Annesi bilmez mi? Tanımaz mı? Bundan korkuyorum???
Birde iki de bir "Benim memelerde süt olsa emzirirdim kuzum seni, ama yok." diyor. Ne demeye getiriyor yani lafı? Misafirler geldi mi hemen "Çocuğu getir bana ver!!" diyor.? Millete "Çocuğa Babaannesi bakıyor" dedirtecek yani?? Ben anlamadım ya bu kadının amacını KP'ye hemen beni şikayet etti "umut_kelebeqi bana "Mama veremedin diye kudurdun galiba sen" dedi" dedi. KP'de "Hayır o çocuk 2 sene anne sütü emecek, niye mama verilecekmiş, olmaz öyle şey" dedi. KV'de bi güzel ağzının payını aldı ama ne yazık ki hala akıllanmadı hala "Bir yere yedek mama koyalım" diyor. Bende her defasına "Kendin ye o mamayı" diyorum. Bişey diyemiyor. Çünkü artık o konuda ne kadar hassas olduğumu biliyor. Çocuğun Doktor termini oldu mu "Bende geleceğim, bende geleceğim" diyor. Yurt dışında yaşıyoruz ya "Sen bişey anlamazsın, ben sana tercüman olurum" diyor. Bende "Merak etme çocuğumun derdini, sıkıntısını anlayabilecek, ve anlatabilecek kadar Almancam var" dedim. Şimdi kızlar siz söyleyin. Ben mi çok abartıyorum, yoksa ciddi anlamda burda başka bi niyet var mı KV'nin? Birde bebeğim ilerde beni tanımaz da Babaannesini "Annesi" bilir mi?

Fikir verin gözünüzü seveyim ?

Kusura bakmayın acele ile yazınca, eksik ve biraz da terbiyesiz bi üslupla yazmışım, ama inanın o da bi sinirle oldu.

Yine geçenlerde bebeğimin bezini değiştirirken, bezi yatağın üstüne değil de, Laminant'ın üstüne koymuştum, KV "Kaldır o bezi ordan, Laminant kokar" dedi, bende bebeğimin altını ne zaman değiştirecek olsam altına her zaman bi örtüsünü sererim, aldım bezi örtünün üstüne koydum. KV "Ne yapıyorsun ya, hiç mi terbiyen yok, yatağın üstü koktu" dedi, bende "Bebeğin altını açık bırakıp bezi atmaya gidemem ki?" deyince, bebeğime dönüp "Ne yapar kızım bu anan? "Pis Karı" de şuna Annem" diyor. Bu olaya çok sinirlenince birden buraya nasıl yazdığımı bilemedim affedin.

Bazılarınız "Sen gideceksin zaten, tek bu mu kaldı derdin?" diyorlar. Doğrudur. Gideceğim. Ama azıcık daha "ZAMAN" ...
Çünkü benim için zor olacak. Ama bu sefer gururumu ayaklarım altına alıp bu vicdansızlara boyun eğmeyeceğim ve kızım için ben en iyisini istiyorsam hep, bu seferde onun iyiliği için gideceğiz, bu evliliği bitireceğim. Ama şu an sadece az "ZAMAN'A" ihtiyacım var.

Hepinize teşekkür ederim. İyi geceler :KK43:
 
Son düzenleme:
senin tek derdin kayınvalide. Bugün ayrı eve çıksan o seni ayakkabıyla döven kocanı da affedersin. Neler neler yaşadın mama meselesine mi takıldın yani?

Kötü konuşmayayım, kırmayayım diyorum ama senin kendine yaptığını ben bile hazmedemiyorum.
 
Çocuğunuz için en iyisini düşünüyorsanız o evden ayrılcaksınız hatta boşanacaksınız bahane bulmadan.Ister anne sütü verin ister pamuklara sarın sağlıklı bi çocuk büyüteceğinizi sanmıyorum bu şekilde.
 
Anlaşılan senin boşanma gibi bir planın yok ki İLERİDE ONA ANNE dermi diye soruyorsunuz...
Birde sütünüz yoksa zaten mama vereceksiniz ama süt var ve bebeğiniz emiyorsa nedir bu mama derdi???
Belli ki kvniz bebeğinizin sizinle aranızda bağ olmasını istemiyor

Birde eşiniz sizi sevseydi eger,asla kimsenin size tek kelime etmesine izin vermezdi
İş eşinizde bitiyor
Ve siz bu aileyle hep mutsuz olursunuz
 
Az önce oğlunun çocuğunu doğurmayı zikretmiş bir kv,şimdi de kendi çocuğuymuş gibi seven
Neden aynı evde oturma ısrarı?
Kendi kendinize yapıyorsunuz ne yapıyorsanız.
Maddi durum vs bahane onlar,çıkın ayrı eve kafanız rahat etsin.
 
Abarttığımızı düşünmüyorum, muhtemelen ilk bebeğiniz, böyle hararetle çıkışmanız gayet normal.Çok öfkelenmişsiniz belli. Ama öfke insana hata yaptırabilen kuvvetli bir duygudur, haklıyken haksız hale gelmeyin, aman dikkat. Dilinizin biraz kemiği olsun.
 
Eski konularınızı bilmiyorum ama birtek bana mı çok ağır ve aşağılayıcı geldi tavırlarınız anlatımınız ?
Ne olursa olsun o yıldız koyduğunuz kelimeler çok ağır bilemiyorum
Ne yaşanırsa yaşansın eğer olmuyorsa zorlamanın mantığı yok !!
Kadın kendince doğru olanını savunuyorsa bir babaanne olarak sizde daha seviyeli şekilde anlatıp tatlıya bağlayabilirsiniz diye düşünüyorum.Yada çıkamadığınız yerlerde eşinizle istişare edebilirsiniz.Eşinizde anne yanlısı ve sizi yeriyorsa zaten sağlıklı bir evlilik beklememek gerek burada....Yapılacak belli
 
X