- 25 Haziran 2015
- 425
- 528
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun günlüğün inşallah istediğin zamanda istediğin kiloya düşersinÖneri için çok teşekkür ederim. Mide problemi olan biriyim acaba bir sorun olur mu bir araştırayım. Nasıl kullanmış ve ne kadar sürede söylerseniz çok memnun olurum tekrar çook teşekkürler.
rica ederim gülüm burada hepimizin amacı aynı ideal bir kilo sağlıklı bir beden bizimki zayıflama kardeşliği (yüzüklerin efendisi filminin yüzük kardeşliği gibi oldu ama ):))elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olucaz ki zayıflamanın en önemli koşulu yüksek motivasyonu sağlayalım ve takır takır fazlalıklardan kurtulup hafifi ve utlu adımlar atalımÇook teşekkür ederim size bilgi verdiğiniz için bende başka şekillerde halletmeye çalışcam bakalım ne olacak
bende 79 kiloyum 65 dusmek istiyorum diyet yapamiyorum emziriyorum cunku elimde spor yapmak icin imkanim var ama useniyorum kosu bandim var oylece yatiyo gaza ihtiyacim var anlayacaginiz
bigun belirle kendine mesele pazar gunu tartil ne kadar kosuyosunYa tartıldım yine kilom aynı o kadar dikkat et yürüyüş yap ertesi gün aynı uyanınca moral bozukluğuna neden oluyor.
Neyse pes etmemeliyim devam etmem lazım mecburum buna..
bigun belirle kendine mesele pazar gunu tartil ne kadar kosuyosun
sabah yuru bence bi arkadasim var gunde 11 bin adim atarak 9 kilo vermistiDayanamıyorum sanırım hatam burda oluyor her gün kalkıp zayıfladım mı diye bakıyorum + görünce de moralim bozuluyor haliyle. Her gün yarım saat bazen bir saat yürüyüş bandında yürüyüş yapıyorum. Acaba bu yürüyüşleri akşam mı yapsam daha faydalı olur en azından yediklerimi de yakar diye düşünmeye başladım. Ben genelde öğle saatlerinde yapıyorum
bolgesel kilolarin mi
mrb canım sanki beni anlatmışsın benim de basenler yan çıkıntılar çok sinir bozucu bende bayrama kadar 79 olmayı hedefliyorum 85 den 81.8 oldum 11 günde. hedeflerimize ulaşırız inş
İnşallahhh ama bende pek kıpırdama yok 84.3e kadar inmiştim geri cıkmıs üstelik öyle çıkacak kadar bir şey de yapmadım. Sen neler yaptın canım bu 11 günde sen inş 79u coktan görürsün bayrama kadar da ben ne yaparım bilmiyorum
benim bebeğim var emziriyorum sıkı diyet yapamıyorum 6 öğün besleniyorum hamurişi tatlıları kestim spor yapmaya çalışıyorum bende hergün tartılıyordum 5 gün kilo veremedim ama moral bozmadım pes etmedim bırakınca ne olcak kat kat alıcaz pes etmek yok daha çok yolumuz var yolun başında bu ümitsizlik yakışmaz