- 24 Aralık 2014
- 55
- 11
- Konu Sahibi dusunuyorum123
Mrb arkadaşlar benim derdim evimde kaybolan altınlar, hemen olaya geçeyim ben eşimin elbiselerinden birine kendi biriktirmiş oldugum iki yarim iki çeyrek ve benim için manevi degerleri çoook yüksek kolyem vede eşimin annesinden yadigar yüzüğü (eşim 9 yaşında annesini kaybetti 6 yasindada babasini ve tek hatira siyah beyaz foto ve o yüzük tü ,, ben evi toparlarken kiyafetlerden giymediklerimizi topladım ve kapiciya verdim, o ihtiyaç sahibi birini bulacaktı bir tanede montu kardeşime ben o kardeşime verdiği. Montta benim için agirbir iihtimal kardesime 1 ay olmuştur vereli, kapiciya 15 20 gün önce verdim, ben kapiciyi aradım ihtiyaç sahibi birini buldum kiyafetleri vermediysen ver ona verecem dedim, getirdi baktik ben nizami bir sekilde koymuştum torbaya ayakkabılar paketteydi hepsi kurcalanmisti poşet te yirtilmisti, simdi bana lütfen akıl verin ben kardeşime vede kapiciya nasıl kırmadan anlatayım, beynim çalışmıyor ve inanin kiyafete koyduguma eminim ama onlara vermeden öncede çalınmış olabililir kimseyi kırmak yada günahını almak istemiyorum.....