Büyük bir kv sorunu :(

beril03

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
119
56
Geceden beri kendimi yiyorum açıkcası 2016da düğün yapmayı düşünüyorduk nişanlımla ama kv herşeyi planlamış.
Düğün yerini, alanacakları, ev alırsınız kredisi bitene kadar bizimle yaşarsınız diyor.
Çocuklara ben bakarım siz çalışırsınız diyor yani evlenmeden çocugumda oldu.Çok moralim bozuk öle biri değildi aslında
şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum. Sizce ne yapmalıyım bana kırılmadan ona nasıl sölemeliyim açıkcası korkuyorum ya
evlendiğimizde de evimin içine karışmaya kalkarsa ne yaparım?

Geceden beri kendimi yiyorum açıkcası 2016da düğün yapmayı düşünüyorduk nişanlımla ama kv herşeyi planlamış.
Düğün yerini, alanacakları, ev alırsınız kredisi bitene kadar bizimle yaşarsınız diyor.
Çocuklara ben bakarım siz çalışırsınız diyor yani evlenmeden çocugumda oldu.Çok moralim bozuk öle biri değildi aslında
şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum. Sizce ne yapmalıyım bana kırılmadan ona nasıl sölemeliyim açıkcası korkuyorum ya

Baştan konuşmadınızmı peki bunları,ayrı oturacaksınız değilmi..
Beraber olmayı unutun,baştan bu kadar direktif veriyorsa ilerisini siz düşünün artık..
Burada nişanlınıza çok iş düşüyor..

bence tam bir kırılma noktası bu. sınırınızı bu durumda çizdiniz çizdiniz. aksi takdirde geri dönüşü olmaz. kendinizden taviz vermemelisiniz. ayrıca ben başta he he derim evlendikten sonra kocamı ikna ederim diye hiç düşünmeyin. bu hem sizi eşinize karşı sözünden dönen biri olarak gösterir hem de işe yaramaz.

kızmayın kendince sadece plan yapmış kötü niyetli değildir, siz söylemeyin nişanlınız söylesin ne söylenicekse

Sen yüz göz olma eşin olcak kişiyle görüş o halletsin.

kendınce guya agırlıgını koyuyor
bak benden cekın hayatınızın merkezınde ben varım canımı sıkma yakarım dıyor
buna nısanlın karısmalı nerde yasayacagımızada ne zaman cocuk yapacagımızada bız karar verırız evlenınce hıcbısey degısmıcek sen hala annemsın ve oyle kal ! desın
benım herıfcan oyle demıstı :KK70:

Kırılmasın diye düşünürsen ohooo :KK14: ya nişanlınla hallediceksin ben böyle birşeyi kabul etmem diye oda annesine söylicek :KK66: yada direk diceksin bu şeylerin dolaylısı olmaz :KK66:

Ben pek bi kotuluk goremedim aklinca size yardim etmek istiyo eger boyle bi yardimi kabul etmiyorsaniz konusun yada nisanliniza soyleyin o konussun

benim anlamadığım kendi evinizi alacaksınız ve bunun kredisini siz ödeyeceksiniz neden o evin içinde değil de kv evinde kalacaksanız ki? tamam mutfak fatura masrafı olmasın demiş kadın ama yinede manevi olarak çok yıpranırsınız

nişanlınız sizin planlarınızdan bahsetsin bence siz asla konuşmayın ... aynı evde yaşamak mı hemde para biriktirmek için çoookk komik oldu bu emin ol bi ay sonra şu eksik bu eksik diye diye paranızın tamamı gidicek 3 yıl sabretceksiniz bakıosunuz ki 3 yılda biriken bişi yok ayrı eve çıkacaksınız borç harç sonra öde öde bitmez ( tabi o zmaana kadar bide çocuk olur) hayata 3 yıl sonradan başlamak çok korkunççç

Baştan konuşmadınızmı peki bunları,ayrı oturacaksınız değilmi..
Beraber olmayı unutun,baştan bu kadar direktif veriyorsa ilerisini siz düşünün artık..
Burada nişanlınıza çok iş düşüyor..
Bende nişanlımla konuştum oda hevesini kırmayalım şimdilik tamam diyelim diyor bu seferde onun istediği gibi olursa. S

kendınce guya agırlıgını koyuyor
bak benden cekın hayatınızın merkezınde ben varım canımı sıkma yakarım dıyor
buna nısanlın karısmalı nerde yasayacagımızada ne zaman cocuk yapacagımızada bız karar verırız evlenınce hıcbısey degısmıcek sen hala annemsın ve oyle kal ! desın
benım herıfcan oyle demıstı :KK70:
Beni kötümü göstermeye çalışıyor ama kabul etmeyeceğimi tahmin eder

nişanlınız sizin planlarınızdan bahsetsin bence siz asla konuşmayın ... aynı evde yaşamak mı hemde para biriktirmek için çoookk komik oldu bu emin ol bi ay sonra şu eksik bu eksik diye diye paranızın tamamı gidicek 3 yıl sabretceksiniz bakıosunuz ki 3 yılda biriken bişi yok ayrı eve çıkacaksınız borç harç sonra öde öde bitmez ( tabi o zmaana kadar bide çocuk olur) hayata 3 yıl sonradan başlamak çok korkunççç
Şimdiden onun planı bile yapıldı yani

X