bidenemmmmmmmm canum benim ya evet görüşemedik ne zamandır. ve sanırım biraz ben çok hızlı çıkmışım. dün tüm merkez bu konuda hem fikir oldu delikafadulden tatlım benim ya son dondurulmuşlarıda kullandım artık dondurulmuşum felan kalmadı. dilerim Rabbimden bu defa tutar da o yollarda emek harcamam :Saruboceq: anneciğim iyi gibi o da ayrı bi dert yarın son kontrol olacak. çıkan kontroller sonucu gözde fena bi sorun varmış bakalım hayırlısı. senden naber canım benimmm sen anlatkaydirigubbakcemile
canım güzelim benim annene allahtan şifa dilerim inşallah kötü bişey çıkmaz senin adınada dualar ediyorum tatlım rabbim inşallah sanada hamişim diye bağırmayı nasip eder senin kadar sevinicem yemin ederim sen hem hızlı hem güçlüsün ben inanıyorumki meleklerin sana ayrı bi güç katacak ve busefer olacak allahın izniyle bu iş bu sefer hem çok sıkı tutunacak hemde anasının bi tanecik kuzusu sana merhaba diyecek ben napim bildiğin gibi aynı bi değişiklik yok bugün biraz ağrım var üşütmüşüm hafiften mart 3 te kontrolum var cinsiyetleride belli olucak kısmetse allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versinde gerisi boş bitanem okadar uğraştık hiç farketmez kız erkek kucağımıza alalımda sende kendini yorma bol bol dinlen canım güzel beslen sımsıkı tut veletleri bak döverim haaaaaaaa