• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyüleyen Masum Güzelliği ile Fahriye Evcen ve İmajı!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
i5774829_aa283198ae6811e1abd612313810100a-7-jpg

offff diyorum işte bu.çok çok güzel görünüyor.........:nazar::nazar::nazar:Eki Görüntüle 467328

Alıntıdaki fotoda cidden çok çirkin. Beğenemiyorum ben bu kızcağızı genelde.
Ama bazen çok güzel geliyor gözüme.

Monicaya benzetilmesi akıllara zarar. Monicanın tırnağı olamaz. Asla. :19:

Bulgaristan da bir dergiye kapak olmuş röportajını okudum.Selanik göçmeni olduğu için Yunan kökenli misiniz diye sormuşlar :9: Fahriye'yi sadece photoshoplu ve bol makyajlı fotolarda beğeniyorum.Gündelik haliyle herhangi bi kafe de yada sokakta rastlaya bileceğin sıradan bir tip.Hatta biri halam olur :9:

$Fahriye_evcen_10.webp $proxy.webp $17910905.webp $2705_2293_25092012_5.webp $indir.webp fizik yapısı,kilosu,kadınsılığı,havası on numara:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Bazen güzel buluyorum bazende beğenmiyorum hiç.

burnuna estetik mı yaptırdı?

yaprak dökümünün ilk bölümüyle şimdiki halini kıyaslayınca acayip değişmiş..bu arada boynundaki beni de aldırmış dikkatimden kaçmadı :)

bi de yaprak dökümünün ilk bölümlerinde kapkaraydı teni şimdi nasıl bu kadar beyaz tenli oldu fahriye? sırrı nedir acaba :D

Gittikçe güzelleşiyor mu ne? Ekşi sözlükte ''Fahriye Evcen'in giderek Megan Fox'laşması'' diye başlık açılmıştı :1:

gülünce bişeye benziyor. gülsün dursun bence:1::1::1::1::1::1::1:

güzel kız biblo gibi . yakından görmüşlüğüm var yüzü güzel ama boyu kısaydı . yinede tarzı falan hoştu dikkat çekiyordu .

Back
X