Büyümek Çok Zormuş.

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
29
Merhaba belki diğer konularımdan hatırlarsınız.20 yaşındayım.8 aylık bir ilişkim var daha önce 7 ay daha çıkmıştık birbirimizi 5 senedir tanıyoruz.7 ay çıkarken babam öğrendi diye ayrılmıştık.Sizin yardımlarınıza ihtiyacım var çünkü annemin üzülmesini istemiyorum.
Annem ilişkimi öğrendi sonra neden sakladın diye kızdı. Ben anneyim bilmek zorundayım dedi.Ama erkek arkadaşımla ilgili birşey anlatmak istiyorum zorla dinliyor genel de kendi kendine konuşur herşeyi içine atar.Erkek arkadaşımın annesi şimdilik çok iyi erkek arkadaşımın annesi hep kız çocuğu olsun istemiş olmamış yakın zamanda ameliyat oldum.Ameliyat oldum diye uykusundan ağlayarak uyanmış.Benim için adak adamış , her telefon kapatışımızda seni seviyorum der öyle kapatır.Neyse mesela anneme bunları anlatıyorum iyi iyi diyor.Bugün buluşacaktık erkek arkadaşımla alışverişe ihtiyacı vardı bi mağazaya gidip kıyafet seçip geri dönecektim annem hayır gidemezsin dedi. Ben ondan birşey saklamak istemiyorum ama anlattırmıyor böyle daha mı iyi ne yapacağımı şaşırıdm bu arada ben üniversiteye gidiyorum erkek arkadaşım lise terk fakat açık öğretimde okuyor.Benim üniversitem bitmeden o üniversiteye başlayacak inşallah.Düzgün ve düzenli bir işi var.Ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor ?

Bende annenin yerinde olsam ameliyat oldum diye ruyadan kalkip aglamis ,yok seni seviyorum demiş laflarina hee hee.. derdim :)) yarin bigun ayrilsaniz ölene kadar sen o kadinla muhattap olmayacaksin sonuc olarak aranizda bag oglu kadar :)) abartmayın ayrica belkide annenin hosuna gitmiyordur ben boyle seyler anlatsam annem azicik kiskanirdi heralde gerci ben kvmle aşk yasamiyorum hatta anne bile diyemiyorum o ayrı.. işe biraz bu fazla modundan cıkarak başlayabilirsin mesela

Annen hem anlat diyor, hem dinlemiyor. .
Sevgilini biliyor ama gitmene izin vermiyor. .
Enteresan bir şey. .

Kv bu kadar mıç mıç olma, benden sana tavsiye. Rüyalara bende giriyordum bi zamanlar, ayrılırsan oğlumdan kalp krizi geçiririm heralde diyen kadın ayrılmak istediğimi ilettikten sonra bidaha aramadı. Lan bak yazarken aklıma geldi, inme falanmı indi acaba karıya :KK70:annen haklı cok fazla muhattap olma bence

msjinizda kendi annenizden sikayetvari ama arkadasinizin annesinden ovgu ile bahsetmissiniz. annenize de bu sekilde lanse ediyorsaniz bi anne icin kirici oluyordur...

msjinizda kendi annenizden sikayetvari ama arkadasinizin annesinden ovgu ile bahsetmissiniz. annenize de bu sekilde lanse ediyorsaniz bi anne icin kirici oluyordur...
Amacım bu değil bu konuyu açma nedenim annemi üzmemek istemem ama anlatsam suç anlatmasam suç ne yapıcam şaşırdım :KK43:

Bende annenin yerinde olsam ameliyat oldum diye ruyadan kalkip aglamis ,yok seni seviyorum demiş laflarina hee hee.. derdim :)) yarin bigun ayrilsaniz ölene kadar sen o kadinla muhattap olmayacaksin sonuc olarak aranizda bag oglu kadar :)) abartmayın ayrica belkide annenin hosuna gitmiyordur ben boyle seyler anlatsam annem azicik kiskanirdi heralde gerci ben kvmle aşk yasamiyorum hatta anne bile diyemiyorum o ayrı.. işe biraz bu fazla modundan cıkarak başlayabilirsin mesela
Annesi anne baba sevgisi görmemiş çok cana yakın o yüzden sevgilime neden anne demiyor demiş ama herzaman teyze deyip sizli bizli konuşurum.

Kv bu kadar mıç mıç olma, benden sana tavsiye. Rüyalara bende giriyordum bi zamanlar, ayrılırsan oğlumdan kalp krizi geçiririm heralde diyen kadın ayrılmak istediğimi ilettikten sonra bidaha aramadı. Lan bak yazarken aklıma geldi, inme falanmı indi acaba karıya :KK70:annen haklı cok fazla muhattap olma bence
Annemin derdi kv adayım değil erkek arkadaşım.Sanırım görücü usulü evlendirecek beni:KK43:

Anneye anlatman gerekirdi saklamak herşeyi zorlaştırır.
Evlemdiğimd kaynana değişime uğrar uzaktan davulun sesi hoş gelir

Ya bende mi bir anormallik var anlamadım. Anneniz gayet normal bir Türk annesi gibi, Sevgilinizin annesine tipik kayınvalide aday adayı gibi davranıyor. Sonra aday adayı için içi sizi dışı beni yakar demezsiniz inşallah.

Ya ilave olarak şunu söylemek istiyorum annenizi üzmeyin yav sonra çok üzülürsünüz

Annenize sevgilinizin annesinin dediklerini, yaptıklarını ballandıra ballandıra anlatmayın madem.
Rüyasında gördüğünü, ağlayarak uyanıp adak adadığını annenize anlatmasanız da olurdu kanımca.

X