• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzdolabı İçin En Pratik Koku Giderici

• Konu Sahibi Konu Sahibi lapis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lapis

tarçın
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
745
3
96
39
Bursa
Kızlar bazen sucuk ya da yemek kokusu oluyor ya h
ben her şeyi kapalı koyarım ama yine de ara da koku oluyor.Bunun için Bir kaseye süt koyup dolabınızın köşesine koyun.Farkı hemen göreceksiniz.:66::66::66:

hemen aklımın bi köşesine not ettim çok faydalı bi bilgi oldu benim için

kızlar ben o koku yüzünden servisi çağırdım benim arçelik dolabım yemek kokusu değil çok değişik bişey kokuyor dolap boş olsada koku gitmiyordu servis geldi bi parçayı değiştirdi ve koku olursa yumutalık bölümler varya oraya kömür közü koy koku felan kalmaz o alıyor kokuyu dedi:S

kızlar ben o koku yüzünden servisi çağırdım benim arçelik dolabım yemek kokusu değil çok değişik bişey kokuyor dolap boş olsada koku gitmiyordu servis geldi bi parçayı değiştirdi ve koku olursa yumutalık bölümler varya oraya kömür közü koy koku felan kalmaz o alıyor kokuyu dedi:S

kömür közü koksun diye heralde:D

süt denedim işe yaramıyor

bir paket vanilya veya karbonatı ağzı açık dolaba koyarsanız oda kötü kokuyu alıyor...

arada bendede oluyor. eskiden çalışırken özellikle sebzeleri çürüttüğümde:77: karbonat ile hallediyorum ben,tavsiye ederim. 2 gün sonra tamamen kokusuz oluyor. haa bide kokan neyse onu derhal uzaklaştırmak şartıyla tabi:1:

Herşeyde faydası olduğu gibi burada da karbonat işe yarıyo desene canımmm

Back
X