• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bym de klm ocuklar:)

Benim tombik kardes o zaman 4-5 yaslarinda..
Ailece memleketten Istanbul´a yol almi$iz otobüsle..
Kardesim babamla yan yana oturuyolar,önlerinde ben ve annem,yan tarafta da iki ablam..
Otobüsü bir ara disardan gelen kötü bi koku sarmis olmali ki,bizim ufaklik bagira cagira babama "Babaaaaaa,osurdun mu yaa" diye nara atmaz mi :roflol::roflol:
Biz de dahil olmak üzere bütün otobüs kahkalara boguldu tabii tatlicadiarzu
Babamin karizma da yerlerde süründü yolculuk boyunca,kimse toparlayamadi :roflol::roflol:

sen çok yaşa limoni beni gülmekten öldürdün gülmekten gözlerimden yaşlar gellldi:sm_cool:

benim 5 yaşındaki kızımda 3 yaşlarında filan gece bez bağllıyorum altına da bi gün yatak odasını toparlıyorum bi ped buldu çekmeceden bezi bağla diye yattı bende o anne bezi deyiverdim ne bileyim aklında tutucağını bigün markete gidttik alışveriş yapıyoruz neyse bizimki ped görüş avazı çıktığı kadar bağarıyor 'anne bezivar diye çok utanmıştım valla

Benim alti yasinda bir kizim var 5 yasindayken babam geldi bizde oturuyoruz, babamda ona takiliyor iste bana sariliyor ah bu benim kizim iste sende git kendi babana bu benim kizim ben onun babasiyim deyip onu kiskandirmaya calisiyor, bir zaman sonra babam dayanamiyor aleyna aleyna kizim gelsene kucagma gel biraz öpiyim kizimi diyor Aleynada ne diyor biliyormusunuz; Kizini öp bak yaninda oturuyor, Babam böyle oldu:bbo::1shok:

:roflol::roflol::roflol:

benim 5 yaşındaki kızımda 3 yaşlarında filan gece bez bağllıyorum altına da bi gün yatak odasını toparlıyorum bi ped buldu çekmeceden bezi bağla diye yattı bende o anne bezi deyiverdim ne bileyim aklında tutucağını bigün markete gidttik alışveriş yapıyoruz neyse bizimki ped görüş avazı çıktığı kadar bağarıyor 'anne bezivar diye çok utanmıştım valla

:roflol::roflol: allah nazardan saklasın :1hug::1hug:

benim oğlumda 2.5 yaşında dedesini gömleğini değiştirirken görmüş ve
;dede napıyosun sen terbiyesiz babane burda demiş. öldüm gülmekten.benim oğlum 9 aylıkken yürümeye ve konuşmaya başladı.

benim oğlumda tam bir canavar bigün k.validem k.pederim görümcem oturuyoruz gelde bi öpiym seni dedim bana dediki 'kocanı öp' (babasını göstererek) :bbo:ay ne dicami şaşırdım herkes koptu sen ne bilion kocayı falan tatlicadiarzu(2 yaşında bu arada)

dün aşkımla alışveriş merkezinde dolaşırken çocuk kıyafetleri satan bir mağazaya girdik. bizden sonra da bir aile girdi mağazaya kadın çok güzel bir pantolon aldı eline 4-5 yaşlarında olan kızına gel kabinde şunu deneyelim dedi:):):) küçük cadının söylediği lafla herkesin ağzı açık kaldı:):):) aynen yazıyorum '' aman anne bırak hiç deneyemem çocuk kıyafeti falan, ben artık çocuk değilim, daha sexi şeyler istiyorum.'' dedi ve hemen arkasından '' yok mu mini etek'' dedi. önce bir sessizlik oldu, herkes birbirine baktı ve kahkaha koptu hahahahaha

merhaba. yine ben.. benim yaramaz oğlumun aklımda kalan bir hikayesi daha.. geçenlerde yemek hazırlama telasındayım herzamanki gibi..oğlum geldi , anne ben senin karnındayken sen nereye gidersen bende geliyormuydum? evet oğlum.. peki sen ne yersen bende yiyormuydum?? evet oğlum.. pekii anne ben senin karnındayken sen araba kullanıyormuydun??? evet oğlum kullanıyordum..(arabada israrla ön koltuğa geçmek isteyipte bunu birtürlü basaramayıp her cocuk gibi arka koltukta oturmak zorunda olan oğlum) peki neden o zaman şimdi arabanın ön koltuğunda oturamıyorum senin karnındayken oturuyordum amaaaa... diye avazı çıktığı kadar yine bagırdı..
ilk basta düşmedi benim jeton.. ama sonra kahkahalara boğuldum

Sabahları, aynı işyerinde çalıştığımız bir erkek arkdaşımızın kullandığı arabayla
ben, bir bayan arkadaş ve onun 4 yaşındaki kızı beraber arabadayız. Kar, kış...
Erkek arkadaşın elinde kalın eldivenlerden var hani şu kalecilerinkine
benzeyenlerden.. Bizim ufaklık soruyor amca sen işçi misin?? Adam diyoki yooo
o da nerden çıktı? Ama işçi eldiveni takmışsın... Bi kahkaka.. Ardından adam soruyo yok işçi değilim sence neyim? Ufaklıktan cevap: Götürücüsün...
(Adam sabahları bizi işe götürüyo ya)
Aynı ufaklık birilerine çok kızdığı zaman defolsunlar gitsinler demiyo da
"kurtulsunlar gitsinler" diyo.
Giymek istediği eteğinin kirli olduğunu görünce verdiği tepki ise ellerini başına dayayarak "offfff offf bu da mı gelicekti başıma"
2,5 yaşındaki yeğenim ise Av..a isimli GSM aboneliğinin reklamlarından kapmış
nerde bu yazıyı görse verdiği tepki "Ohhhh bee" sırnaşık şey
Bu çocuklar bir alem hakkaten..tatlicadiarzu

benimde bir arkadaşımın oğlu 3,5 yaşında. birgün başladı ağlamaya. susmak bilmiyor. annesi kızdı susssss dedi. susamıyoooommm diye daha çok coştu..sırnaşık şey
yine başka bir arkadaşım hamileydi. yeğeni sormuş ne var senin karnında diye. oda bebek var demiş. çocuğun verdiği tepki 'yuttunmuuu:1shok: ' :roflol::roflol:

arkadaşlar ufak çocuklarınızdan yada yiğenlerinizden farketmez, duyduğunuz enteresan, komik, bilmişlik taslayan bir hareket ya da sizi şok eden kelimeler duydunuz muyerimseniben

çok şeker bir yiğenim var avatarımdaki şahısın olur kendileri her kelimesi bir olay:Roflol: yanında hiç konuşulmamış şeyleri söylüyor.4,5 yaşında. geçenlerde parka götüreyim dedim küçük salıncaklar vardı, bizimki de biraz toplusırnaşık şey salıncağa bindireyim mi seni dedim ne dese beğenirsiniz:Roflol:
''benim ...tüm kocaman ya ben ondan binemem çünkü sığmaaammm'' dedi. şok oldum. gülmekten yığıldım yere:Roflol::Roflol:
BENİM BÜYÜK KIZIM 4 YAŞINDA FELAN DI BABAANNESİ BİŞİ ANLATMIŞ ONA ŞEYTANDAN UZAK DURMALI DEMİŞ ODA BİZE ANLATIYO ,,,,BEN ŞEYTANI Bİ GÖRSEM GİT KOMŞUYA BİZE GELME DEYİP KOVCAM DEMİŞTİ,,:emir_bebek:şutarafagitti

2 saat kadar önce kızmla alışverişe gittik.(5.5 yaşında) dönüşte otobüse bindik. aracın içinde dışarıdaki yazıları okuyoruz. kızım bir şeyler gösteriyor, anne gördünmü diye soruyor. ben göremiyorum ama gösterdiklerini.
sonunda kızım döndü ve yüksek sesle herkesin içinde " internetin başında bu kadar oturursan olacağı buydu, bak kör oldun işte" dedi, benim dumur olduğum andı....
:1shok:

hepsi bi alem buçocukların ya benimse 4,5 yaşında bi yeğenim var hani çocuktan al haber derler ya babamda bazen ona sorar kızım babanla annen kavga ediyolarmı diye ne dese beğenirsiniz (yok onlar aşık çok oynaşıyo:) der bigünde annesiyle markete gitmişler annesi pedlere bakıyomuş demiş ki anne teyzeme de alalım bundan ... çok gülmüştüm

pazar günü kuzenimin düğünü vardı. babam, yiğenime büyük balon aldı. pistte balonuyla oynamaya başladı :1rolleyes: balonu yukarı vurmasıyla tavandaki havalandırma mıknatıs gibi çekti ve ızgarasına yapıştı kaldı :roflol: bizim ufaklık şoka girdi suratı şekilden şekile girdi:roflol: bütün düğündekilerin kahkahasını görmeniz lazımdı:icecream:

bizim yine maceramız otobüste geçiyor. en arka sıraya geçmiş oturuyoruz. bilenler bilir şu otobüslerin koltukların arkalarına sağolsun bizim Türk gençliği çok şahane yazılar yazrlar. o yazılardan birinde kaşar ve o..u yazıyor. daha önce bahsetmiştim benim kızın yaşı 6 ama okuma yazması var. neyse biz de evde kendi aramızda kızkardeşimle şakalaşırız, daha doğrusu ben arada tel falan açtığımda ( özür dilerim) kız kaşar napıyon falan derim. benim küçük hanım bu yazıyı oku , yüksek sesle önce " anneee bak kaşar yazıyor , deniz teyzemde kaşarr di mi?" ben sus mus diyene kadar arkasından 2. bombayı patlattı " anne o..u ne demek "...tabii sadece çocuğu susturmakla yetindim, sonra anlatıcam dedim...

3-4 saat önce işten geldim,kızımıda anaokulundan aldım.Eve gelir gelmez üstünü değiştiriyordum.Bugün üzerinde etek vardı.Birden ' anne, Eren hep benim seksi bacaklarıma bakıyor 'dedi.:1shok: 'Kızım onu nerden çıkardın' dedim.'Eren söyledi, seksi bacaklara bak dedi.Yemek yerken masanın altına eğilip baktı' diyor.5,5 yaşında bunlar yaaaaa.Dumur oldum resmen.Ne diyeceğimide bilemedim.'Seksi ne demek' diye sordum, 'bilmiyorum, yeter artık bu konuyu kapatalım, sakın babamada söyleme' dedi.Valla kızlar sustum kaldım.Ama babasına da çoktan ulaştırdım haberi.sırnaşık şey

komşumuzun küçük kızına neden kardeşin yok diye sorduk3yaşındaki çocuk"annemle babama diyorum diyorum yapmıyolar"demesin mi?öldük gülmekten.

Back
X