Çağla Şikel boşanmanın ardından tedaviye başladı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
4 ay önce Emre Altuğ'la 7 yıllık evlililiğini noktalayan Çağla Şikel, boşanmanın üzüntüsünü henüz üzerinden atamadı.
ca.png

4 ay önce Emre Altuğ'la 7 yıllık evlilikiği bitiren Çağla Şikel etrafına gülücükler saçsa da henüz bekarlığa alışamadı. Bunun için psikolojik tedavi gören Şikel, dün akşam da moralini düzeltmek için yeni bir metod denedi.

Şikel, 'Yol' kitabıyla 'en çok satanlar listesi'ne giren Metin Hara'nın dün akşam Maslak Sheraton'daki eğitim programına katıldı.

Güzel model, 'İllüzyonu Aşmak' isimli eğitim programı için de "Kendinde başlayıp kendinde biten bir yolculuk bu. Yol'a çıkıyorum" dedi.

Bu arada 1982 doğumlu olan Metin Hara, sevgi ile düşünce gücünün neler yapabileceğini bilimsel ve uygulamalı olarak gösterdiğini söylüyor. Hara'nın dün Çağla Şikel'in katıldığı "İllüzyonu Aşmak" isimli bir nevi 'psikolojik tedavi' olan eğitiminin 2 saatlik ücreti ise bin 650 lira.

Daha önce aynı eğitimi Erdal Acar'dan boşanan Emel Yıldırım'ın da olduğu birçok ünlü görmüştü. (Takvim)

2 tane çocukla bırak git!
Anlamiyorum ki neden evlenirler ünlüler..

Sabahları çok neşeli görünüyor hiç öyle tedavilik durumu yok gibi

Madem ruhsal bunalıma girecektin gül gibi adamı niye aldattın. Sizde beyin var gibi görünüyor ama maalesef yok

emre altuğ çok efendi gerçekten gül gibi adam inş tekrar barışırlar diyeyim bundan sonra hayatlarına kim girerse girsin iki çocukla işleri zor birde çocukları çok ufak bence yuvalarını kurtarmaya çalışsınlar

boşanmalarının sebebi Emre Altuğ'un çalışmaması, kurulan işleri batırması, ne gülü ancak diken olur ondan.
Çağla Şikel'i tebrik ediyorum, kendine de 2 çocuğuna da gayet güzel bakar. ünlüler arasında nadir sevdiğim kadınlardan.

boşanmalarının sebebi Emre Altuğ'un çalışmaması, kurulan işleri batırması, ne gülü ancak diken olur ondan.
Çağla Şikel'i tebrik ediyorum, kendine de 2 çocuğuna da gayet güzel bakar. ünlüler arasında nadir sevdiğim kadınlardan.

hala şu gazetelerden her çıkan habere inanan insanlar var mı diyordum ki sizin yorumunuzu gördüm allah aşkına böyle bir habere inandınız mı o zaman çağla şikel emre altuğ'u aldattı diye haberlerde çıktı insanlar buna da inansın ki inanan var bir üstte ki yorum söylemeyeyim dedim ama ben emre altuğ'un geçen aylarda tiyatro oyununa gidip izledim inanılmaz keyifli bir oyundu salon full doluydu adam yan gelip yatan biri degil reklam filmlerinde oynuyor,seslendirme yapıyor yakında albümüde çıkacakmış hangi kurulan işi batırmış merak ettim gazetelerin masa başı oturup yaptıkları haberlere artık inanmayın çağla hakkında bile hergün ne haberler çıkıyor
onu geçtim çağla şikel emre altuğ ile evliyken sadece sabah programı yapıyordu okadar boşandıktan sonra daha fazla çalışıyor demek ki evliyle daha rahatmış ki çok fazla çalışmıyordu şimdi 3 misli çalışıyor

hala şu gazetelerden her çıkan habere inanan insanlar var mı diyordum ki sizin yorumunuzu gördüm allah aşkına böyle bir habere inandınız mı o zaman çağla şikel emre altuğ'u aldattı diye haberlerde çıktı insanlar buna da inansın ki inanan var bir üstte ki yorum söylemeyeyim dedim ama ben emre altuğ'un geçen aylarda tiyatro oyununa gidip izledim inanılmaz keyifli bir oyundu salon full doluydu adam yan gelip yatan biri degil reklam filmlerinde oynuyor,seslendirme yapıyor yakında albümüde çıkacakmış hangi kurulan işi batırmış merak ettim gazetelerin masa başı oturup yaptıkları haberlere artık inanmayın çağla hakkında bile hergün ne haberler çıkıyor
onu geçtim çağla şikel emre altuğ ile evliyken sadece sabah programı yapıyordu okadar boşandıktan sonra daha fazla çalışıyor demek ki evliyle daha rahatmış ki çok fazla çalışmıyordu şimdi 3 misli çalışıyor

evet Emre Altuğ artık çalışıyor :) o yüzden tiyatroda, reklamda, sahnede görebilirsiniz.boşandıktan sonra çalışmaya başladı.
batırdığı iş de beraber açtıkları bir iş, faaliyet konusunu unuttum.
Çağla Şikel de uzun zamandır program dışında, yumuşatıcı reklamlarında oynuyordu.
İlk baştan beri Çağla Şikelin aşkına inanıyorum, o yüzden aldattığını sanmam.

evet Emre Altuğ artık çalışıyor :) o yüzden tiyatroda, reklamda, sahnede görebilirsiniz.boşandıktan sonra çalışmaya başladı.
batırdığı iş de beraber açtıkları bir iş, faaliyet konusunu unuttum.
Çağla Şikel de uzun zamandır program dışında, yumuşatıcı reklamlarında oynuyordu.
İlk baştan beri Çağla Şikelin aşkına inanıyorum, o yüzden aldattığını sanmam.

emre altuğ'un tiyatro oyunu 2 senedir devam ediyor oynadıgı reklamda aynı şekilde adam boşandıktan sonra çalışmaya başlamadı şunu herkes bilir ki çağla şikel emre altuğ ile evlendikten sonra daha tanınır bilinir insanlar tarafından sevilir oldu
herzaman söylerim hayranlık gözlerinizi kör etmesin olaylara biraz objektif bakın insanların bunca yıllık emeklerini çöpe atmamak tukaka yapmamak lazım boşandılar diye ne emre altuğ'a nede çağla şikel'e bir şey olur ikiside çalışan parasını kazanan insanlar
ayrıca iki insan arasında olanları kimse bilemez şu yüzden boşandılar demek kadar saçma bir şey yok

X